Alla inlägg under juli 2008

Av Niclas Bernhardsson - 13 juli 2008 23:12

Idag så hade vi möte om fotbollskillarna födda ´97, i Vagnhärad och vi bestämde oss för att ligga lågt inför framtiden men att ändå dra igång killarna i ett eget lag men ändå integrerat med det gemensamma 97/98-laget som de spelar med nu. Som det är nu så får 97:orna inte spela så mycket då de spelar i en 98-serie men nu skall vi dra igång en seperat träning en gång varannan vecka samt lite matcher på helgerna.

Blir kul och förhoppningsvis så får vi in lite nya förmågor!


I övrigt så var det några gäster som spontanköpte lite produkter som kroppsfettmätare, kläder och energikakor! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 13 juli 2008 00:28

Då det var hemskt dålig uppslutning kring röstning om min blogg så avslutar jag den och lägger ut en annan omröstning. Konst är ju ett rätt brett begrepp, vad är konst för dig? För mig så är numero uno att det skall beröra och sedan så skall det gärna var vackert eller på något annat sätt stimulera, fast det kanske redan innefattas under begreppet: beröra?


Så... Vad tycker du om det här?


Rösta gärna!

Av Niclas Bernhardsson - 13 juli 2008 00:26

Härligt att få till en träningsdag efter löpningen också. Hade faktiskt lite träningsvärk strax över knät och det beror ju på att det var lite kuperat. Alltså värk i själva quadriceps längst ned och inte specifikt i yttre eller inre.

Men hursomhelst så var det en massa fixande på tomten idag och jag var riktigt trött efter att ha klippt allt gräs. Jag förbannar mig fortfarande för att ha köpt den billiga snikmodellen som man får skjuta på själv och som är lite smalare än vanligt. Snålheten bedrar sig självt eller vad det nu heter...

Men mot kvällen så blev jag lite småsugen på att komma ut så jag frågade Ullis om hon inte var sugen på en liten cykeltur runt kommunen och det var hon. Från början så tänkte jag att vi kunde ta en snabbfika hos hennes pappa men det tyckte hon kändes lite för mycket för en sådan kort cykeltur. Totalt blev det 22,34 km och vi körde på rätt bra emellanåt. En rolig sak var då vi passerade en tjej på cykel som vinglade kraftigt. Vi körde ut på stora vägen för att slippa köra på henne och tur var nog det för då jag körde om henne så ser jag att hon, med ett brett leende, lyssnar på musik på hög volym och sjunger med. Sen får hon lite eld i baken och försöker hänga på men blir snabbt avhängd. Måste erkänna att vi tryckte på ganska bra idag, iaf så kändes det så.

Väl hemma så tog vi det lugnt och avslutade dagen med lite familjemys och vi var dessutom barnvakt till barnens kusin idag som också sover över i natt.

Av Niclas Bernhardsson - 11 juli 2008 21:51

Jag var på gång att sluta för dagen då kompisen Kim ringde och undrade om jag ville hänga med på ett löppass och det var jag nog lite sugen på. Tänkte att Ullis nog inte ville springa då hon antagligen både sprungit till jobbet, i Trosa och sen var på väg hem just då. Men hon hade ju "bara" cyklat och skulle nog hinna med ut på ett pass.

Vi blir lite försenade och Kim var snäll nog och väntade in oss. Sen drar vi iväg men Ullis drar iväg direkt i backen och jag flåsade för fullt, det verkar vara ganska vanligt så här i uppstarten. Antagligen så skulle det lugna sig, tänkte jag. På hela första varvet så ökade hon försprånget men under varv 2 så var det rätt lika eller åtminstone så ökade hon iaf inte lika mycket. Det lät som om Kim börjat få nog så döm av min förvåning då han drog iväg som en avlöning i en backe på varv tre! Kanske kände han att det var lite pinsamt att komma efter en tjej men Ullis har ju lite mer krut än vad som är möjligt att egentligen trycka in i en liten söt tjejs kropp. Så givetvis ökar Ullis lite då hon märker något som frustar och stönar i skogen. Hon hade trott att det var jag som var efter men jag var förståndig och tog inte ut allt då jag dels hade ont i ena benhinnan och dels var i uppstarten. Givetvis så påverkade det faktum att jag var rätt slut också!

Så tre var varv på den rätt tuffa 1,75 kilometersbanan fick räcka. Rätt besviken över hur tung jag kände mig var jag iofs men nu är jag på rätt väg!

Av Niclas Bernhardsson - 11 juli 2008 13:15

Ja, nu börjar jag prata om mig själv i tredje person som i ett försök att prata mig ur min klantiga felstavning.

Jag (sådärja) stötte på det felaktiga ordet, alltså "bokförning" på några ställen och då jag dessutom tyckte att en jobbarkompis, som studerat bokförings sade ordet med "n" så var det ju klart... :-/


I övrigt så har det varit lite småtjafs på jobbet efter mötet som jag hade i tisdags men det får jag nog leva med ett tag. Hursomhelst så känns det alltmer som att jag tog rätt beslut.


Men nu är det fredag och endast en vecka kvar tills semestern! :-) Känns inte så jobbigt som det borde. Helg!

Av Niclas Bernhardsson - 10 juli 2008 23:46

Vi tog en familjedag då Ullis skulle till en sjukgymnast eller vad vi skall kalla henne. Hon var iaf en specialist på nervpåverkan och jag var riktigt intresserad. Kunde t.o.m hålla mig ifrån att dregla då min söta, snygga fru stod i underkläderna! :-) Just ja! Vi firade förresten 17 år idag. Kul! Vi får väl säga att vi firade det med allt gott som vi inmundigade idag!

Vi var iaf på Djurgården där "nervdoktorn" hade sin mottagning och efter det så åkte vi in till stan och kikade runt och shoppade lite. Jag var den enda som åkte tomhänt därifrån om man bortser från min stackars mage som fick mottaga allt för stark kinamat och smarrig kanelbulle till iskall och härlig iskaffe typ smothie! Fast jag skall inte klaga, sämre kunde man ha haft det. Det var faktiskt en underbar dag men på hemvägen så var jag riktigt trött då jag suttit uppe på nätterna (så gott som iaf) och försökt att reda ut lite som jag missat att deklarera för i min firma. Det är lite bökigt i början att driva en firma men det är ändå rätt kul. Just ju, i skrivande stund, så tror jag att jag fått ihop det. Det tackar jag Peter för!  Han var här och hjälpte mig och det är andra gången. Det gällde visst att ha koll på varulagret vid årets slut och det hade inte jag riktigt men nu har jag bakkontrollerat alla köp och sälj i år och försökt att få det rätt. Nu lär jag iaf ha full koll i slutet på året!

Nä, nu väntar sängen och vidare bokförning imorgon. Ser Ni, jag lyckade skriva rätt. Det är rätt lätt att strunta i bokstaven "n" i bokförning. Personligen tycker jag att det låter bättre utan men man lär så länge man lever. Jag missat att bokföra då det varit annat i fokus.

Hej och godnatt!

Av Niclas Bernhardsson - 9 juli 2008 23:59

Jag hade ju haft lite känningar i halsen, från och till, och sen ville Ullis att jag skulle komma och möta henne då hon slutade på jobbet. Ungarna ville dessutom ha lite i magen och då det var bråttom så köpte vi lite mat från den lokala pizzerian som iofs har jäkligt god mat. Felix är lite kinkig och valde som vanligt kycklingfilén medan Tim och jag högg in på en varsin inbakad sak.

Efter det så körde jag på rätt hårt till Trosa och fick förstås lite håll men inget märkvärdigt. Jag passade även på att lämna tillbaka en kamera som idrottsföreningen fick låna till Trosa Stadslopp och åkte sedan bort till Ullis.

Då blev det lite lugnare körning eftersom det går fortare att köra Powerslide i samma ansträngning som att springa. Men väl tillbaka i Vagnhärad så får Ullis för sig att köra på den inte helt jämna och förstås smala åpromenaden vilket gjorde att jag fick slita som ett djur. Bara att staka och efter ett tag så tog jag helt slut i några backar och fick stanna och flämta. Efter att ha kommit ut från det jobbiga området så orkade jag nästan ikapp henne för att sedan få det riktigt tungt i den sista grusbacken under ravinbron. Där tog jag också slut. Så det blev lite naturlig fartlek av passet idag. Givetvis så undrade många vad jag åkte på och nu ligger det dessutom ett videoklipp länkat från enklaresport´s hemsida. Kika under mina länkar.


Totalt så blev det nog ungefär 16,5-17 km och tiden har jag ingen aning om.

Av Niclas Bernhardsson - 9 juli 2008 15:14

Hann inte blogga igår då jag hade så mycket med enklaresport att göra så dagens blogg får behandla lite från gårdagen också.


Häftigt möte!

Igår hade vi möte på jobbet och för att inte peka ut ngn så får jag skriva rätt allmänt. Hursomhelst så var det lite som inte gått som det borde och jag hade ett radikalt förslag som de flesta var överrens om och därför så klubbades det igenom. Sen blommade det upp åsikter lite varstans och de fortsatte även idag. Jag fick även höra lite mera som stödde mitt förslag så med facit i hand så känner jag mig nöjd fast det kommer säkert att vara lite irriterat på sina ställen ett tag.

Nåväl, jag verkar ha rört om i grytan lite grand och jag tror även att mysteriet med toalettsabotören fick sin lösning igår med mig lite inblandat. Ja, i lösningen alltså! Känns skönt! Hoppas nu bara att det är så och att det nu är löst.

Det var fasicken att jag måste skriva så kryptiskt men ibland så är det så.

Tyvärr så drog mötet vi hade ut på tiden så jag missade ett annat möte och det var förstås med killen som skulle hjälpa mig med enklaresport så han fick hämta mig! Tack, Peter! Vem vet, du kanske läser här!



Hjälp med enklaresport och senare halsont!

Även det, mötet alltså, drog ut på tiden, eller iaf så gjorde det fortsatta arbetet med enklaresport det så jag hann inte träna igår. Och så började halsen att göra ont också.

Vaknade imorse och började skriva brev till en chef att jag inte kommer idag men sen känner jag efter och jag har faktiskt inte så ont längre. Asch, jag skippade brevet och slängde i mig lite frukost men då känner jag hur det raspar i halsen. Nåväl, jag drog iväg till jobbet och det gick ändå rätt hyfsat. Imorgon skall vi ha en familjedag i Stockholm så då hoppas jag att det halsonda är borta!


Proteinförsäljning!

Fick en ny leverantör idag och det var av protein! Jag hade hört mycket gott om ProTargo och därför skall jag nu även börja sälja det. Skulle tippa att jag endast kommer att ta in 4 kg-hinkarna för jag gissar att det mest kommer att vara "byggare" som kommer att köpa och de kör nog på storpack!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards