Alla inlägg under juni 2009

Av Niclas Bernhardsson - 6 juni 2009 16:04

Vad är det som har hänt? Söderling slår ut världsspelare till höger och vänster och nu imorgon så väntar Roger Federer, världsettan! Det blir något att bita i men när Robin, Söderling till efternamnet, spelar på topp så verkar alla få problem. Det värsta är väl att de spelar samma typ av spel men det är inte över förrens det är över.


Men matchen då? Gonzales vände alltså och i femte och avgörande set så hade han 4-1. Då kändes det helt kört för Robin som dock provade lite nya grejor vilket störde Gonzales så mycket att Robin kunde vända och vinna!


Är bragdguldet klart nu? :-)

Av Niclas Bernhardsson - 5 juni 2009 20:52

Eftersom jag och en annan kille skall upp till Sundsvall på måndag så var vi tvungna att förbereda lite saker innan. Som att svarva brickor och sedan fasa av dem lite. Och det var jag visst inte van vid så nu har jag ont i nacken så det skriker om det. Nu har både Ullis och hennes lillesyrra masserat lite men det gör fortfarande ont. Kanske skall ta fram den där dyra elektroniska TENS-maskinen så man har ngn nytta av den

Hursomhelst så packade vi bilen med prylar och sen var det dags att bege sig hemåt. Undrar hur det blir uppe i Sundsvall, det blir en jäkligt lång resa iaf och den andra killen var visst inte så förtjust i att köra andras bilar så det blir nog jag som kör. Jag gillar iofs att köra men det finns ju gränser! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 4 juni 2009 20:47

Så var det fotbollsträning igen men Felix och Dennis var förkylda och några killar skulle med på lite studentfirande. Men Felix hängde med fast inte ombytt och jag och Tim var förstås med. Tillsammans med resten så blev vi 7 stycken och det blev lite träning iaf. Eller lite och lite! Vi körde på bra men det mer konditionsinriktade bitarna fick Felix inte vara med på men utöver det så gick det inte att stoppa honom.

Vi tränade på att ta emot bollen vid utsparkar, skarva eller spela vidare efter mottagning och sist men inte minst försvarsspel och det gick riktigt bra. Så bra att det är jäkligt synd att vi inte fick till det på den senaste matchen.

Jag blev rejält slut! Kul!

Avslutningsvis så körde vi en liten tävling där man skulle slå en frispark och hela tiden vara bättre än den som slog innan. Förstås lite svårbedömt men rätt kul!

Av Niclas Bernhardsson - 3 juni 2009 20:54

Men gud vad pinsamt!

Jag står i kassan på Hemköp och andra kassan, mitt emot, så står ju en bekant med ryggen mot mig. Ja, det är iaf vad jag tror...

Bryskt så tar jag tag i hans luva och skall trä över huvudet. Det går inte så bra då öronen tar i och personen vänder sig om ilsket och jag rycker till... Jag blir rädd att det nog inte var rätt person men det var ändå rätt likt. Men han reagerade inte alls som den andre skulle ha gjort. Shit!

Han vände sig även bort från mig väldigt snabbt så jag var fortfarande osäker. Sen då jag packar så ser jag att jag tagit helt fel och han nästan springer ut ur butiken....

Snacka om att göra bort sig! :-0

Det hela utspelade sig igår och givetvis var det fullt av folk...


Av Niclas Bernhardsson - 2 juni 2009 23:17

Så var det då dags för match igen för Vagnhärads pojkar 97 med dispens för 2 96:or. Och i början så spelade vi disciplinerat och riktigt bra, då var jag riktigt stolt. Sen efter kanske 20 minuter så får de in ett mål då vi går bort oss lite grand men vi spelar fortsatt bra hela halvleken ut. Tim dömde och motståndarna klankade lite på honom och det är inte så himla lätt att döma. Sen vid ett tillfälle så börjar de gnälla lite väl högt och efter ett samtal med hjälptränare Edis, som ju spelar i A-laget, så gick jag bort och sade att det var ett korrekt domslut. Jag tillade att det faktiskt är en kille som inte är så gammal som dömer. Tim gjorde det bra, alltid finns det ngt som man kan ha synpunkter på men våra killar gick in hårt men schysst, jag är riktigt stolt där. Tyvärr så vill vi för mycket på slutet och går bort oss alltmer och det blir samtidigt för stora avstånd mellan lagdelarna och det, i kombination med lite dålig bollmottagning, gör att vi blir lättlästa. Men då vi gör rätt så gör vi mål!

Attans! Förra matchen och första halvlek idag var bra men sedan så tappar vi alltför mycket och det var bra att Edis kom idag. Han är duktig och kan vara en bra länk mot barnen.

Av Niclas Bernhardsson - 1 juni 2009 23:53

Så var det då dags att inventera och trots att jag jobbat från och till på det stora, allt är relativt, företaget i Vagnhärad så har jag aldrig varit med och inventerat. Så här i efterhand så förstår jag att jag kunde skatta mig lycklig. Mina inventeringar på mitt egna företag är ju ingenting mot det här. Och jag vet fortfarande inte vilket som är värst. Att inventera hyllplanen längst ned så man stelnar till värre än en gammal gubbe med svår reumatism eller då man kör truck och skall upp till de hööööögsta hyllplanen varvid man måste fälla ned stödbenen och dessutom köra på ojämnt underlag. Hm, en upplevelse var det iaf för en ovan truckförare. Men det gick bättre allteftersom.

Sen när jag kom hem så hann jag knappt röja iordning förrens några kunder kom. Det var återigen Ove som den här gången fått med sig sin bror och de skulle förstås kolla på de värre skorna i sortimentet.

Sen dök det upp ytterligare några killar varvid den ena köpte Nordic Trainer, en Hip Bag Nordic-väska samt ett par stavar.  Men de stannade rätt länge och han ville dessutom ha "expert-tips" varför jag snörar på mig mina gamla Trainer och vad tror Ni händer! Men för f-n! Jag har aldrig haft punka på Nordic Powerslide en enda gång och givetvis så smäller det till!

Hm, snacka om förtroendeingivande men de såg iaf på däcket att det varit använt ett bra tag. Iaf över 1,5 år.

Det var bara att byta däck och då fick man ju träna på det. Kanske sade det att man inte var van vid att byta däck! :-)

Vi drog iaf iväg en bit och trots att det syntes att han var lite ovan så gick det jäkligt bra och jag drog ned honom i Ravin-backen! Kanske inte så smart för det var mycket rullgrus i backen och det var svåråkt så det hette duga. Uppför gick knappt alls. Men det blev lite fin åkning här och var och han verkade toksåld! Kul!

Efter det så har jag paketerat lufthjul till några personer som har väntat på dem. Men nu är väntan över och jag ser att jag borde gå och lägga mig!

Natti natti!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards