Alla inlägg under september 2009

Av Niclas Bernhardsson - 24 september 2009 20:45

Under veckan så fick jag dessutom besked om att jag inte fick jobbet jag hade sökt. Killen som fick det hade dessutom rätt schyssta kvalifikationer så jag kan inte gräma mig alldeles för mycket.

Trist ändå förstås!

Sen försökte jag dra hem lite tidigare men chefen kom springandes med ett bråttom-jobb så det var bara att kämpa på! :-)

Efter det så hade jag lite bråttom hem då jag hade ett viktigt möte med en kille som skulle komma och diskutera lite affärer. Det gick väl bra men han motionerade lite grand så det blev en hel del prat om sånt också! Alltid kul!

Så fort det var klart så var det full fart in till Nyköping för att lämna blod. Jag hade visst lämnat 12 ggr innan men på det sättet de pratade på så blev man nästan nervös. De skulle vara så psykologiska. Men hallå! Jag har inte varit direkt rädd innan, det är väl bara att köra in nålen! Tyvärr så var jag riktigt trött innan då jag sovit dåligt på slutet så det kanske inte var så lyckat att lämna blod men då jag missat några gånger så ville jag verkligen lämna nu!

Tryckte i mig lite juice och kaffe samt en macka och så fort hem igen!

5 minuter försent så kom jag då till nästa möte som var med den svenske generalagenten men det var ingen fara, sade han. Och mötet var hos mig själv så Ullis och jag fixade lite fika också.

Jag visade upp mina adaptrar och han visade upp lite klädkollektion och även ett par coola rullskidor. Det drog ut lite på tiden men det var spännande och kul!

Av Niclas Bernhardsson - 23 september 2009 20:30

Så var det då onsdag och jag hade missuppfattat Tomas helt! Matchen mot Nyköping BIS var onsdagen därefter så nu blev det träning som vanligt.

Det började med lite småbråk direkt innan jag kommit fram till killarna. Två stycken låg och hade visste en rejäl brottningsmatch, jag vet inte vem som vann men det kanske inte blev klart då de rykte ihop lite senare igen...

Direkt när jag samlar ungarna så går jag igenom våra regler igen och det ordentligt. Oavsett vem som börjar, och det är alltid mera fel, så ger vi INTE IGEN! Jag tryckte stenhårt på det och att komma till någon av ledarna ifall det är något. Tror Ni att det gick in? Nä, varför hoppas...

Skämt åsido så är det härliga killar men vissa har lite svårt med koncentrationen men faktum är att även "bråkstakarna" har visat stora framsteg nu på slutet, det är kul!

I slutet av träningen, som väl gick ganska bra, jag missade lite väl mycket själv bara, så slog det fel igen och det blev lite gråt och skrik...

Men nog om det! Lite träning blev det iaf och även för mig själv. Dagen innan hade jag missat att hålla i pausgympan så tanterna var lite sura... Oops!

Av Niclas Bernhardsson - 21 september 2009 22:25

Så var det fotbollsträning igen och idag så försökte jag att banka in lite positionsspel för ungarna! Verkligen förklara att de måste förflytta laget och hålla ihop om motståndarna passar bollen mellan sig.

Tror det gick in rätt bra för spelet funkade kanon men Tim blev irriterad som sjutton på en som inte kunde hålla in armarna så han gick helt sonika hem! Oops!

Men totalt sätt så gick det bra och det var en hel del sköna grejer på planen och jag drog in en volley med vänstern! Shit! Jäklar i havet. Den skruvade in sig i krysset men det kändes i knät efter kan jag säga!

15 meter ut så kommer en hög boll och jag tvekar lite grand men drar sen till! Huga!

Fast den som imponerade mest igen var Felix! Hans finter är outstanding nu! Hoppas bara att han inte får för mycket stryk på onsdag då det laget kan vara lite väl hårda ibland.

När sen Tim gick så hoppade jag också av då det annars blivit för ojämnt. Men det kanske var bra då jag är lite förkyld.

Av Niclas Bernhardsson - 21 september 2009 22:17

Rätt mycket att göra idag fastän jag inte jobbade på mitt ordinarie jobb.

Idag hade jag tänkt att arbeta klart ett gäng adaptrar, besikta husvagnen, röja lite och sen var det förstås även fotbollsträning på kvällen.

Men först måste jag ha bilen så jag kan komma till jobbet och förstås senare kunna dra in husvagnen till Södertälje.

Det blev Powerslide Cross Trainer till Trosa och efter 2 veckor så var hjulen inte lika hårda och lättrullade. Eller så var det helt enkelt jag som började bli mer och mer förkyld. Det började redan igår under cyklingen, tyckte jag.

Kroppen svarade inte alls och jag kände mig småhängig.

Väl framme i Trosa så är jag rejält flåsig och det var ju bra att det var Ullis som svarade då jag ringde!

Får bilnyckeln och slänger av mig mina Cross Trainer. När jag ändå är i Trosa så passar jag på att besöka Carlmans som eventuellt skall tillverka mina adaptrar om det blir i större skala. De blev iaf mer intresserade när jag visade en Powerslide och kom med en riktig ritning. Det kan nog bli bra det här.

Tiden på träningen blev iaf 27 minuter lite drygt. 7 km passerade jag på 26 minuter blankt iaf. Rätt fort faktiskt fast jag tyckte inte att det gick så fort. Tänk om man kunde springa i de farterna!

Av Niclas Bernhardsson - 20 september 2009 17:57

Ja och då menar jag inte min Bianchi Retarto utan Ullis förstås! :-)

Rejält segt ibörjan men efter ungefär en halvmil så hade jag en bra period då jag var uppe och drog rätt mycket. Kände mig riktigt stark då.

Vi småpausade några gånger, dels för att lätta på trycket och dels för att fylla på lite energi. Sen fick vi tvärbromsa då jag tappade min kamera! Jo, jag hade kameran med och trodde att den satt säkert bak i flaskstället...

Så det blev några kort. Får se om jag kan lägga in någon bild.

Det blev precis över 2 timmar och det är helt okey med pauserna.

Av Niclas Bernhardsson - 19 september 2009 20:42

Eftersom jag behövde ha lite saker för att kunna producera mina adaptrar så tog Ullis, jag och Felix en sväng till Nyköping. Jag skulle dessutom leverera energiprodukter till en butik i Nyköping så det passade bra. Men väl framme vid butiken så har de spärrat av parkeringen och den andra parkeringen låg lite väl långt bort för att bära så mycket produkter så långt. Jag ställde av bilen där det var parkeringsförbud och vi bar in produkterna. Alla vi 3 fick i princip bära så mycket vi orkade. Tyvärr så tog det några minuter mer än jag hade tänkt så när jag kommer ut så sitter en parkeringsbot på rutan...

Hmm, skit också!

Fast vad skulle jag ha gjort?

Jag skall nog skriva en rad för det är både Nyköpings kommun som hyr ut stället dit jag levererade och som skriver ut böterna. Kan de inte hålla parkeringen öppen så tycker jag inte att de skall kunna ta ut böter när man levererar produkter....

Av Niclas Bernhardsson - 18 september 2009 20:33

Så var det fotbollsträningen igen men sjukdom stoppade en hel hög så det var bara Felix och Chaiwat som kom och tillsammans med Ullis och mig så var det en liten skara som drog iväg.

Det kändes rätt stelt från början och med så starka grabbar med så kläckte Ullis ur sig idén att springa Lundbyrundan... Shit! Den är ju nästan 1 mil lång och det har våra grabbar inte varit i närheten av. Men vi lade in lite små gångpauser från början. Efter 10 minuter så körde vi 5 minuters löpning och 1 minuts gång. Det höll vi i princip hela vägen men det var ändå 2 ganska trötta killar som anlände till vårat hus igen. Vi passade på att springa runt kvarteret bara för att få ihop en mil, det låter ju så mycket bättre än 9,6 kilometer...

Jag försökte få upp lite fart genom att dra på ibland och jogga tillbaka så jag skippade den sista biten runt kvarteret utan istället snackade lite med grannen.

Sen beställde jag mat från pizzerian och hoppade in i duschen. Maten smakade helt okey men satan vad stel man blev efter ett tag... Hmm, jag har en bra bit kvar till ngt som kan kallas för form!

Av Niclas Bernhardsson - 17 september 2009 22:05

Så var det bortamatch och återigen fick vi låna 2 spelare fast ibland så är det svårt att få in alla i spelet som de övriga har tränat efter. Hursomhelst så var det väldigt ojämn standard på vårat spel och Gnesta kändes lite bättre än sist. Vi förlorade de flesta närkamper och fortfarande är vi tvåa på nästan alla utsparkar - det är lite irriterande.

Fast lite ljuspunkter fanns det dock och det var att en tidigare rätt osynlig spelare gick fram rätt rejält och det är bara att se till att han är med och sköter sig på träningarna nu också. Men sist men inte minst så har vi Felix som kämpade som aldrig förr och lyckades riktigt, riktigt bra med sina finter. Han stänkte in våra 3 mål och det var han väl värd. Givetvis så får jag vara försiktig med att favorisera honom då han är min son och som tränare så får man tänka sig för. Fast i bilen hem så berättade jag förstås hur stolt jag var. Jag var själv lovande som ung spelare men Felix har redan slagit alla mina rekord och finter med ljusår! Och jag kan garantera att jag aldrig har gjort 3 mål i en och samma match samt inte kunnat dribbla igenom hela deras försvar som han gjorde idag. Nä, det var riktigt kul!


Trist med förlust idag bara men Gnesta kämpade på bra. Dock lite väl oschyssta ibland bara men domaren var riktigt bra. Mycket positivt var att Chaiwat fungerade så bra i målet då den ordinarie keepern är skadad.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards