Alla inlägg under september 2009

Av Niclas Bernhardsson - 16 september 2009 22:43

Jisses! Det hade visst blivit översvämning på toaletten i källaren och eftersom en rörkille ändå skulle komma i dagarna så fick han anledning att komma på stört. Det var visst totalstopp men det kunde jag ju fixa själv då jag hade tid. Sen kikade vi lite på det stora projektet vi skall göra här hemma. Tänkte mig att fixa iordning ett bad/relaxrum nere i källaren och flytta på tvättstugan. Det blir nog fint!

Men sen var det full fart till fotbollsträningen där alla väntade på mig.

Barnen tyckte det gick bra men jag saknade lite skärpa och inte bara av barnen utan även av mig.

Men det är ju bra att det kändes bra för dem för imorgon är det match av derbykaraktär då vi möter Gnesta. Tror det kan bli rätt jämnt fast vår ordinarie målvakt har skadat sig. Han är dock en målspottare av rang så det kanske jämnar ut sig! :-)

Lite blött i gräset och med vanliga gympaskor så blir det lite Bambi på hal is.

Sen så försökte jag att på ngt sätt kunna se Zlatan spela och till slut så hittade jag en betalsite men då hade vi redan missat första halvlek. De var rätt tuffa på Zlatan och för all del även på Messi. Med lite flyt så hade de nog kunnat stänka in några mål för Barcelona hade klart övertag på spelet!

Av Niclas Bernhardsson - 15 september 2009 23:20

Äntligen kom jag då ut på mina Cross Trainer Evolution där jag fick prova mina adaptrar jag gjort eftersom fästpunkterna skiljer sig mellan sko och ram.


Skon kändes markant smidigare än Nordic Trainer och Blade & Walk som iofs fått bra kritik innan. Det skiljer ju också runt 400 gram på en sko så det är klart det blir skillnad.


Klockan började närma sig halv 8 och jösses vad mörkt det blir snabbt nu på kvällen. Och disigt var det också så jag fick hålla koll bakåt så man inte blev påkörd. Till slut så kommer jag fram till cykelvägen och kunde lämna bilvägen bakom mig. Då möter jag en rullskidsåkare som skall åt samma håll men jag trycker på och märker att han tappar mark. Men jag känner mig inte helt okey än efter förkylningen så jag känner att luftvägarna känns ansträngda då man trycker på lite. Vänder sen vid Åda och åker hemåt igen. Fast nu har det blivit riktigt mörkt så jag tar förstås inte den stora vägen hem utan kör hem via Häradsvallen där jag möter en kund som precis köpt ett par Nordic Trainer. Det blir lite snack och sedan drar jag iväg igen. Kändes kanon med en liten paus också så man fick andas ut. Totalt blev det väl 8 km tror jag.


Just ja! En rolig sak händer jag jag åker rätt fort i en nedförsbacke och en gubbe säger bestämt  bestämt att jag kommer att ramla i gruset....

- Nej då, svarar jag bara lite kort då jag susar förbi och det går hur bra som helst vid övergången från asfalt till grus. Fast värre var det när jag skulle uppför den branta Ravinbacken där gruset var alldeles för mjukt och uppkört. Där jag fick jag gå uppför.

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2009 21:56

Svårt att ta det lugnt förstås då man själv är tränare. Men jag gjorde mitt bästa men sen blev jag alldeles för sugen så jag var själv med i matchspelet sen!

Rätt kul men lite väl jobbigt då jag ju varit sjuk. Kanske lite dumt men det märker jag väl imorgon! ;-)

Det blev lite drygt en timme och barnen var riktigt grymma idag!

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2009 15:21

Ah, måste få skryta lite eller vad man kan kalla det. Har alltid tyckt att det är lite roligt med klurigheter men när man gjort ett IQ-test så måste man betala för att se resultatet. Då skiter jag i det. Men så kom jag att tänka på att man kan ju göra Mensas eget provtest.


Jag fick full pott, med rätt mycket tid kvar, och det lockar ju förstås att göra det riktiga! :-)


Resultat

Din IQ beräknas vara
126, eller mer

Grattis! Det här är det högsta resultat som går att uppnå på provtestet.

Endast 4% av befolkningen har en IQ på 126 eller mer.

För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen.

Du har goda chanser att kvalificera dig för medlemskap i Mensa. Anmäl dig gärna till vårt antagningstest så får du veta säkert!

 Hmm, varför gå med i Mensa? Nu är det ju inte säkert att jag skulle klara det riktiga testet men chansen finns ju förstås. Var provet för lätt? Prova gärna på www.mensa.se


Om inte så är det säkert en fjäder i hatten och kanske kan det göra att man kommer i bättre förhandlingsläge i fråga om jobb?

Av Niclas Bernhardsson - 11 september 2009 13:25

Ja, ibland så är det inte så lätt och har man en gång vetat så är det lätt att glömma...


Vad är det här för djur? Rösta! (Se omröstning till höger =>)


  

Av Niclas Bernhardsson - 10 september 2009 15:40

Och jag som ställde in fotbollsträningen för det här! Fast många var ju förstås sjuka också.

Nä, matchen var lite av ett sömnpiller. Det fanns liksom ingen riktig fart i spelet förrän Hysénpojken kom in. Han ville lite iaf. Undrar om vi hade svårt med planen för de flesta inläggen var ju värdelösa. Och varför envisas med sådan luftbollar när vi har spelare som är huvudet högre. Jag menar. Lite flackare och hårdare inlägg som bara är att sätta pannan till! Nu var det precision som krävdes för att pricka helt rätt och det lyckades vi ju bra med - NOT!

Skönt iaf att drömmen lever, tänk vad najs det vore om vi kunde tvåla till Danmark ordentligt och på det viset säkra en gruppseger. Om det nu är möjligt...

Av Niclas Bernhardsson - 10 september 2009 15:32

Men vad f-n!

Är det ett skämt eller? Skulle över hälften av alla som badar i pool ha pissat minst 1 gång i poolen?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5770956.ab

Och kom inte med något dravel om att man har varit barn för det kan Ni väl ändå inte komma ihåg?


56 % svarade att de någon har kissat i poolen. Alltså, man blir ju äcklad!


Är Ni så jävla lata så att Ni inte orkar ta Er upp till toaletten?


Och nu får väl jag en skopa ovett då jag erkänner att jag inför starten av Järnmannen, i Kalmar Sund, faktiskt pinkade i våtdräken sekundrarna innan start.... Med över 300 startande, en trång våtdräkt och mindre än 5 minuter till start så är det ingen höjdare att helt plötsligt bli pinknödig.

Av Niclas Bernhardsson - 8 september 2009 19:55

Vart har jag kommit?

Skrev in bloggagratis.se flera gånger men kommer ändå fel - trodde jag!

Ja, det kanske var på tiden med en uppdatering och man får väl bilda sig en uppfattning om det blev till det bättre eller sämre! :-)


Fortfarande förkyld...

Och det är nästan så att man känner sig lite vilse i pannkakan av den här influensan, eller vad det nu är.

Om jag är uppe för länge så blir jag nästan yr och blir alldeles trött. Till råga på allt så ringer det en hurtfrisk telefonförsäljare och när jag till slut säger att jag aldrig köper något utan att kolla upp det så ring tillbaka imorgon, så blev hon lite ställd. Dryga 20 liter tvättmedel som man kunde dra av på firman. Nu visste hon knappt vad jag sysslade med så det lät lite väl lättvindigt men det är väl så det funkar. Hursomhelst så kollade jag upp tvättmedlet och det fanns inte ens med på någon jämförelselista så det får vara.

Köpte iofs en sprillans pelarborrmaskin idag iaf. Den skall jag ha och tillverka mina adaptrar med här hemma i källaren. Kul! Rena porren för en kille! :-) Nu skall jag bara se till att få hem den och även aluminiumstängerna jag har beställt för ett par veckor sedan. Fick även ett pris på en massa Sexkantsnycklar från Ahlsell, en karl som i motsatt till mitt sjuka och ynkliga jag, lät som han vunnit på lotto! Apropå lotto så kan ju en eventuell ensam vinnare imorgon vinna hela 150 miljoner. T.o.m jag som typ aldrig spelar letade rätt på spelkortet som legat i lådan i alla år och försökte logga in. Men tji fick jag! Jag kom ju inte ens ihåg mitt lösenord och inte heller mitt användarnamn. När jag skulle få det messat så fick jag beskedet att mitt mobilnummer inte stämde. Hmm, det betyder att jag måste haft det där kortet hur länge som helst! Nåja, skall jag bli miljonär så får jag väl prova att sträcka på benen imorgon. Det borde ju vara dags att bli frisk!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards