Alla inlägg under mars 2010

Av Niclas Bernhardsson - 22 mars 2010 06:35

Hej vad det går fort när man testar nya saker. Idag lade jag lite extra fokus på nya övningar och rätt som det var så ser jag att det bara är en kvart kvar på träningen och alla är ju så vana vid att få spela i nästan en halvtimme.

Men det blev ca. 10 minuters spel iaf men jag var själv inte med idag utan det blev bara lite på uppvärmningen.

Nåja...

Av Niclas Bernhardsson - 20 mars 2010 15:51

Blev riktigt sugen på att åka skidor men hade inte riktigt tänkt igenom läget med vädertemperatur och annat.

Väl borta på plats så ser jag att ingen annan ens tänkt tanken att köra och när jag försöker gå ut på spåren (som iofs inte ens fanns) så åker jag rätt ned med benet i snön och hoppas att ingen ser. Har lite svårigheter att komma upp och när jag kommer tillbaka i normalt läge så tar jag på mig skidorna direkt och åker förbi diket istället. Men man sjunker bara igenom och efter ca. 250 meter så vänder jag och åker/går tillbaka. Bara för att åka bort till det andra spåret och kika. När jag håller på att ta ut skidorna igen så möter jag spårkillen som har dragit upp nya spår och väntar på lite kyla. Nu går det visst inte alls att åka i spåren så jag åker hem igen. Kortaste träningen hittills...

Av Niclas Bernhardsson - 19 mars 2010 21:06

Så var det då fredag och jobbveckan är slut. Fast jag stämplade ut och jobbade lite till mig själv istället då jag måste få fram ett gäng adaptrar igen till enklaresport.

Det arbetet gick riktigt bra och jag börjar få in en bra snits och rutin på det nu.

Men så fort jag kom hem så kände jag tröttheten komma och när jag efter ett tag kikar ned i källaren så har Tim somnat. Men vi, alltså Felix och jag, lyckas skaka liv i honom och sedan blev det lite bråttom att fixa käk och sedan full fart till träningen. Men på vägen dit så ringer jag upp den assisterande tränaren som har ringt och försökt fått tag på mig. Det visar sig att ngn har missuppfattat starttiden så de hade redan varit igång en timme! Oops!

Planen var dessutom riktigt dålig och det lockade inte så mycket att gå ut och köra, speciellt inte när det bara var Felix, Tim och jag kvar. Lagledaren kom förbi och han var också inne på att jag hade rätt tid men inga andra kom heller.

Grabbarna och jag körde iaf igång lite grand och när vi sedan bryter så har Tim tappat bilnyckeln så vi fick leta ca. 10 minuter efter den innan vi kunde åka hem.

Hoppas det blir lite mer folk nu på söndag.

Av Niclas Bernhardsson - 18 mars 2010 21:50

Idag var jag på ett möte om Sverigedemokraterna och det är ett ämne som berör. Vissa vill säkert bara blunda och låtsas som ingenting men jag vill gärna ha lite kött på benen för att kunna bemöta deras påståenden.Det är det minsta jag kan göra för mina medmänniskor.

Tänker dock inte ta upp striden är utan istället försöka bemöta smygrasismen som finns lite här och var i samhället.

Men några saker som jag har funderat över men glömde ta upp på kursen. Tror SD att flyktingar tar jobben ifrån oss (Läs: infödda svenskar)? Och är det inte så att vi i Sverige fortfarande har en grymt större utvandring, i procent räknat, iom den stora utvandringen över Atlanten under de svåra åren på 20-talet?

Är det ja på första frågan här ovan så är det ju inte per automatik antalet personer i ett samhälle som styr procentsatsen arbetslösa. Tvärtom så skapar ju fler människor i ett samhälle en stabilare ekonomi.

Och är det inte så att det är okunskap och ett utanförskap som gör att man lockas till ett parti som SD?

Av Niclas Bernhardsson - 17 mars 2010 22:49

Idag blev jag helt själv som tränare för vårat nya ihopslagna lag men det var ingen större sak för mig. Det var iaf så jag tänkte men det blev nog inte helt bra, det kändes inte så iaf. Kanske lite blandade nivåer på grabbarna och när jag sedan satte ihop 2 lag så blev det lite ojämnt. Och för mig gick det inte alls, det var länge sedan jag var så dålig. Eller så var det helt enkelt så att det andra laget spelade skjortan av mig! :-0

Väl hemma så försöker jag tagga till mig till innebandyn men med Barca på Viasat On Demand och en sliten och trött kropp så köpte jag upp mig på en livestream som jag kopplade upp från datorn till Tv´n. Men eftersom det är lite sämre mottagning i källaren så var det några gånger som det hackade lite och självklart mot slutet.... Hmm...

Och på slutet så dribblade jag lite så att jag samtidigt kunde köra på 2 skärmar samtidigt och betala lite räkningar och kolla e-posten. På ngt sätt så lyckades jag koppla bort mig så att jag inte kunde få upp ngn skärm alls och kände mig helt vilsen. Men sen kom jag på att man kunde köra ctrl och F4 för att byta mellan skärmarna, det funkade! Pust! Tror jag hade provat allt innan! :-)

Men nu är jag grymt trött och skall kila in i duschen och sedan sova! Natti natti!

Av Niclas Bernhardsson - 15 mars 2010 21:51

Det vore kul att veta hur aktiv du är som läser min blogg. Nu är jag förstås inte i samma form som förut men jag vill tillbaka och kanske blir du lite inspirerad av att läsa vad jag har för mig. Men hur aktiv är du själv? Rösta! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 15 mars 2010 21:37

är helt enkelt barn som har homosexuella föräldrar.

Och vissa tycker säkert det är hemskt men då finns det mycket mer saker att förfäras över. Tänk hur viktiga och värdefulla barn är. Så hör man föräldrar som skriker åt sina barn. Usch, man mår så dåligt. Läs på och försök att vara en god förebild till Era barn, det betyder så mycket. Visst, det är svårt att alltid göra rätt men det viktigaste är att försöka.

Så ta hand om Era barn. Oavsett om Ni är hetero eller homo! :-)

Hur gick omröstningen då? Det var inte alltför många som röstade och 33 % (3 st.) visst vad det var och 66 % (6 st.) visst inte.

Dags för en ny omröstning snart!

Av Niclas Bernhardsson - 14 mars 2010 20:43

Ullis och jag drog iväg och åkte lite skidor och vilka spår det var. Nästan ren blankis och med vinden i ryggen mot Trosa så var det riktigt grym fart. Man behövde liksom inte ta i ngt för att flyga fram! Jag hade ett riktigt superglid och jag åkte lite fram och tillbaka eftersom det gick lite fortfare för mig. Men när vände tillbaka så kände jag att det var rätt frisk vind så det skulle inte gå lika fort tillbaka och burkvallan fäste ingenting i isen.

Men känslan man fick när man åkte mot Trosa var så underbar så motvinden fick man ta på köpet. Fast det var ändå bara att staka i motvinden, det funkade det också.

Och det verkar hålla i sig med rätt schyssta spår så det är bara att köra på under veckorna som kommer.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards