Alla inlägg under mars 2010

Av Niclas Bernhardsson - 13 mars 2010 22:22

Att jag aldrig kan ha fel! ;-) Nädå, bara skojar lite men jag trodde verkligen på Anna idag men helt säker var jag inte. Lite på skoj så "röstade" jag lite med fotbollskillarna som chockade skulle säga några namn de trodde på ikväll och 3 namn fick de fram. Det var Saade, Anna och El Fakir. När de övriga sedan skulle ställa sig vid den de trodde skulle vinna så gick alla till El Fakir vilket förvånade mig men det kanske var ett kompisgäng som gick samman. Men han var riktigt grym och jag hade honom som tvåa och Anna som etta. Och jag tror nog att Saleem El Fakir (stavas det så?) kom tvåa faktiskt. Ja, ikväll alltså.

Men vilken röst hon har, Anna! Den berör verkligen och så skönt det är när man liksom känner att det finns mer att ta till. Det är spännvidd i rösten och sen var det ngn som skulle vara lite rolig på Annas bekostnad och sjunga lite nasalt men där fattades det en hel del men jag ville inte bråka.

Nä, Anna, och vi, har många sköna år framför oss! Och familjen satt och höll tummarna för Anna. Det är lite kul att hon kommer från "grannstaden". Det är iaf vår residensstad. Fast jag har nog aldrig sett henne. Iaf inte så att jag kommer ihåg det.

Skönt att de trallande tjejerna inte gick vidare iaf. Visst är det lite trallvänligt och man blir lite glad men mycket mer är det inte.

Darin och Jöback gjorde ju inte bort sig men det räckte inte. Andreas har jag aldrig superdiggat så det var skönt att han inte gick så bra.

Nu håller vi tummarna för Anna, det kanske inte räcker ända fram men kul att världen får se och höra henne! Det här är kanske starten på en riktigt framgångssaga!?

Av Niclas Bernhardsson - 11 mars 2010 20:21

Ser att Photomic har lagt upp lite bilder från Öppet Spår.

Visserligen så får jag inte "stjäla" bilder från dem men det här är med dålig upplösning (beställer man så blir det mycket bätttre) och jag gör dessutom lite reklam för dem nu så det går nog vägen! :-)


www.photomic.com


Efter målgången så blev det sjukstugan! :-0  


Av Niclas Bernhardsson - 10 mars 2010 23:07

Idag har det verkligen varit fullsmockat! Skulle iväg på ett möte på jobbet, fixa iordning inför Idrottsföreningens Årsmöte, där jag är ordförande, och dessutom kom Plasma-TV´n samt hemmabioanläggningen! :-0 Till råga på allt så skulle jag träna fotbollslaget och skicka iväg produkter till kunder. Jag fick ringa assisterande tränaren och be honom börja träningen och det kunde han förstås. Men innan dess så kom TV´n och eftersom jag visste vem som körde ut det så var jag lite orolig. Han slänger med prylarna lite väl vårdslös och Plasma-produkter skall man ju vara rädd om. När han ringde så slängde jag mig i bilen och for hem men han hade redan börjat förberett inbärningen genom att köra Tv´n på sin pirra nästan ända fram till huset. Och jag kan lova att det inte är direkt plant efter diverse takras som ingen hade tagit hand om. Jag tvingade iaf chauffören att vara kvar då jag öppnade och kollade så skärmen var okey. Sen fort tillbaka till jobbet och därefter åka och hämta smörgåstårtan till mötet. Och mötet gick supersnabbt eftersom det var flera som hade bråttom och jag fick även lite beröm för att jag hade skött det så bra. Det är ju kul.

Sen var det full fart hem och skicka lite produkter. Då inser jag att jag inte kommer att hinna till träningen så Ullis kör ungarna och jag ringer då assisterande. Då passade jag dessutom på att handla lite mat då jag ändå skulle komma lite sent.

På träningen sen så försökte jag mig på lite teori där jag ville, genom att köra en liknelse, få barnen att förstå att det alltid spelar ngn roll var på plan man är och hur man agerar. Det jag frågade om var var om man skulle vara mest rädd att möta en bebis-björn eller en vuxen björn i skogen. Som väntat så svarade nästan alla att de skulle vara mest rädd för en stor björn. Då förklarade jag att det är värre att möta en bebisbjörn som med stor sannolikhet har en mamma i närheten med starka modersinstinkter. Liknelsen var att man gärna skall försöka tänka ett steg längre. Kanske inte det smartaste jag har sagt men jag hoppas det gick in. Sen blev det en hel del offside-träning och förstås spel.

Väl hemma så började Tim och jag att montera ihop Tv´n och givetvis så sätter foten åt fel håll så den håller på att kila fast sig helt men jag fick isär den sen.

F-n, 50 tum är rätt stort! Ser maffigt ut! :-) Och schysst ljud! Me like!

Av Niclas Bernhardsson - 9 mars 2010 22:13

Ha! Han var toksäker på att Anna Bergendahl sjöng "It´s my time to spend" så idag när jag kom till jobbet så hade både han och jag kollade upp textraderna och jag flinade brett när jag såg honom. Han ville dock inte slå vad om några pengar utan det var äran och endast äran vi slog vad om. Äran! He he...

Och när vi ändå är inne på all sorts kringsnack så kan jag meddela att jag även blev "Dagens mästare"! Kanske ingen överraskning, eller hur Magnus! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 8 mars 2010 22:09

Ah, inte varje dag man lägger en beställning på en 50 tums plasma och hemmabioanläggning men nu var det alltså dags! :-)

Vi har renoverat lite i gillestugan och håller nu på att inreda ett kombinerat kontor och vardagsrum där nere i källaren.

Och nu höll jag mig faktiskt i förhållandevis rimliga nivåer, för att inte säga budgetnivå, på prylarna så tro inte att jag är någon fanatiker nu bara! :-)

Tror faktiskt att grejorna kommer redan imorgon så det är bara att fortsätta skruva hyllor... Tror jag skall knäppa några "porrkort" sedan! ;-)

*myser*

Av Niclas Bernhardsson - 7 mars 2010 13:15

Så var det då dags för Vasaloppet och Vasaloppsspinningen igen. Jag (enklaresport) kommenterade loppet och bjöd på energi och det var nästan 20 stycken i lokalen som kämpade tillsammans med åkarna! När Brink passerade mållinjen så var det ett gäng nöjda och svettiga spinnare som klarat av det igen.

Mina energikakor försvann i en rasande takt och vi åt även bullar och drack blåbärssoppa samt sportdryck.

Coolt att spinna i 4 timmar men nu är jag stel i nacken och har återigen skavsår... Ja, Ni vet var! :-0

Av Niclas Bernhardsson - 6 mars 2010 22:13

Och så var det Melodifestivalen igen och återigen så spelade en sickelkund till mig och de klarade sig nästan ända fram till Globen.

Och då kan Ni förstås nästan gissa att det är ngn person i Orsingarna som det handlar om. Kul gäng och jag ringde ett par gånger på dem ikväll.

I övrigt så hade jag rätt i grundomgången men sen så gick det inte som jag trodde.

Av Niclas Bernhardsson - 6 mars 2010 22:10

Så var det då dags att träna med det nya laget fast från det andra laget var det bara 3 stycken då det krockade med andra aktiviteter och vi hade iofs också "tjuvstartat" några veckor tidigare också. Men det kändes lite extra då vi, från gamla laget, kom in och "inkräktade" på det andra lagets tid.

Det gick iaf jättebra och jag pratade säkert lite för mycket som vanligt men jag tror det är bra att de nya killarna får veta vem jag är och vad jag har för ideér. Att jag är lite lätt förvirrad fick de iaf klart för sig då jag glömde mina skor hemma... Så jag fick stå vid sidan om och skrika på dem.

Träningen gick iaf superbra och det var riktigt kul att se hur duktiga de blivit och de nya killarna verkade suga åt sig.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards