Alla inlägg under april 2010

Av Niclas Bernhardsson - 21 april 2010 22:54

Oj, det är så spännande så det är inte klokt! Fast jag verkar vara den enda som är så stirrig på jobbet. Imorgon så lär vi få veta vad företaget har för planer för oss om vi skall lägga ned fabriken. Det är iofs så gott som klart men utan en bra plan och strategi så lär de flesta dra så fort det går när beskedet om nedläggning kommer och det kanske inte är så smart ur företagssynpunkt.

Hursomhelst så är det väl dumt att spekulera för mycket men i det här läget har iaf jag mycket svårt att tro att företaget inte kommer med ett lukrativt förslag för de som väljer att stanna tiden ut. För mig kan det bli ganska positivt som ändå vill dra igång mitt egna företag för fullt. Apropå det så kommer jag även att ha möte om just mitt egna företag senare på eftermiddagen då jag skall in till Nyköping för att träffa några nya revisorer. Kanske kan de hitta lite vägar för mig att spara pengar. Det är inte klokt egentligen. Det som började som ett kul hobbyföretag är nu på gång att omsätta ganska stora pengar. Roligt men lite skrämmande också.

Av Niclas Bernhardsson - 21 april 2010 22:49

Så var det träning igen men nu vräkte det ned. Eller vräkte och vräkte.... Stod man still i regnet så var det nog grymt kallt men vi som spelade fotboll trivdes nästan. Jag började med att berätta hur mycket värt det är för psyket att komma när det känns lite motigt. Det säger mycket om hur det kommer att gå i framtiden, det är min bestämda uppfattning. Hursomhelst så blev jag tokflåsig efter några rusher och det märktes att man inte är helt fit for fight igen. Och mina terrängskor fungerar nog bättre i skogen än på en blöt och hal fotbollssplan. Jag for runt som en vante på plan och det var inte så lysande när jag skulle demonstrera en skottfint.... Ooops!

Mycket nya övningar som tog tid och avslutningsvis så blev det lite spel också där jag själv var med. Kul!

Av Niclas Bernhardsson - 19 april 2010 22:56

Igår kväll så var jag tvungen att ringa sjukrådsupplysningen då halsen gjorde riktigt ont. Det gick knappt att svälja men jag orkade nästan inte vara sjuk längre. Men imorse så kändes det klart bättre i halsen och jag gjorde mig iordning för jobbet. Men väl på jobbet så började det kännas sämre allteftersom dagen gick och sen började jag blöda näsblod i omgångar! Hmm, kanske inte var helt kry då.

Dagen gick dock och sen mot kvällen så var det då dags för träning och jag var med och dirigerade killarna men rörde mig så lite jag kunde och det funkade bra.

Skönt! Men nu börjar jag bli riktigt sugen på att träna själv också. Har fått några coola beställningar de sista dagarna på Aggresive och Speedskate. Kul att få in lite nya produkter i sortimentet. Det gäller bara att få in det i shopen också och det är inte det lättaste....

Av Niclas Bernhardsson - 18 april 2010 21:58

Så var det då träningsmatch mot Harg och eftersom jag hade så ont i halsen så skulle jag stå över. Men de andra ledarna ville att jag skulle skriva ned hur jag hade tänkt det och jag ville förstås även vara med men vågade som sagt inte. Förkylningen blir ju aldrig bra och under helgen blev det halsonda etter värre. Så jag skissade ned hur det skulle spela och precis innan grabbarna och Ullis skulle åka iväg så kommer jag på genidraget att jag kan ju sitta i bilen och titta på! :-)

Väl framme så blir lagledaren förvånad att jag är med men jag förklarar planen. Inne i omklädningsrummet så drar jag riktlinjerna men jag har totalt missat att det är 9-manna och inte 11-manna! Ooops! Ingen annan reagerar heller men det viktigaste är ju ändå känslan vad de skall tänka på. Sen lämnar jag över till den assisterande och lagledaren och drar iväg med Ullis i bilen. Vi parkerar ganska nära planen och det blåser rejält och det var nog smart av mig. Strax efter kommer även "Mormor" som vi kallar henne då hon alltid är med och visst är hon även mormor till en i laget som dock inte var med idag.

Spelet drar igång och vad är det som har hänt. Helt plötsligt är de med och kämpar om allting och spelar som lag! Riktigt kul och vilka kombinationer! Visserligen så hade vi några 95:or med men det var ganska jämnt med ett visst övertag för oss. Vi låg dock under men tog ikapp och gick förbi.

Ah, det var riktigt kul och vad mycket man fick se när man slapp bekymra sig för bytena hela tiden. Inte för att jag kanske skall sitta i bilen men det gav ett annat perspektiv och man fick koll på hur alla spelade. Det roliga var att alla verkade passa in riktigt bra där de blev placerade och det är nu bara några småjusteringar som krävs.

Av Niclas Bernhardsson - 16 april 2010 19:50

Nu kan jag avslöja lite av de sista veckornas affärsprojekt och det var så gott som i hamn med en butik inne i centrala Stockholm. Nu kommer jag förstås inte att avslöja för mycket då det är flera inblandade men det kom ett alldeles för högt bud för att ägaren skulle kunna stå emot det men jag fick samtidigt mycket annat värdefullt då kontraktet sas bröts i sista stund. Och eftersom jag kände att det var ett väldigt stort steg så kanske det nog var smart att det blev som det blev och jag gick inte alldeles lottlös. Inte alls faktiskt så jag är rätt nöjd ändå.

Av Niclas Bernhardsson - 15 april 2010 23:27

Har faktiskt inte så värst mycket att berätta om då jag fortfarande är hemma och är sjuk. Dock så har jag lite spännande planer som Ni får ge Er till tåls med iofs. Men snart så kan jag nog berätta.

Näsan rinner och jag börjar få abstinensbesvär. Känns som om jag inte tränat på 100 år nu!

Snart så borde det väl också vara klart med hur det blir på jobbet som ju skall läggas ned. Har man tur så kanske man får avgångsvederlag men det är man väl för ung för...

Nåväl. Nu har jag iaf berättat att jag ... inte hade så mycket att berätta! Natti natti!

Av Niclas Bernhardsson - 13 april 2010 12:16

Imorse så ringde jag om en läkartid då dagarna för att få vara hemma från jobbet utan läkarintyg tog slut och halsen gjorde grymt ont. Det gick knappt att svälja och normalt så tror man ju på halsfluss men jag har alltid haft en lättsvullen hals så det var ju inte alls säker. Tim skulle också med då han fortfarande hade en jobbig hosta och Felix var lite röd i halsen. Lika bra att ta med honom också. Men knappt hade jag lagt på luren förrän jag virrade bort mig själv och undrade om det var kvart i 9 eller kvart i 10. Hmm, det beror ju på hur hon sade det. Jag hörde iaf att det var en 9 med i meningen! ;-) Och ringa upp igen är ju inte det lättaste men jag gick via "avbokningsvägen" och ville att de skulle ringa upp istället.

Sen tror jag ju att det är gått om tid och ungarna spelar lite tv-spel. Då, när det är en kvart kvar, så säger jag att vi skall åka och då har visst ingen unge borstat tänderna ens.... Hmm. Nu blev det desto mer bråttom men väl framme så var vi nog bara några minuter försenade.

Sen efter alla jobbiga procedurer med halsprova och sänkan så visade det sig att bara Tim hade lite förhöjd sänka men ingen hade ngt allvarligt. Så det var bara att åka hem och kurera sig. På vägen hem så snackar vi lite om musik när jag på ganska långt håll ser en mystiskt man klädd i svart och kanske blev jag lite distraherad och inte f-n bromsade jag inte utan snarare kanske ökade! Det var polisen som klockade av mig i 12 km/h för fort på en helt obebodd 50-väg. Det var 70 km/h på den vägen hur länge som helst och det tycker jag det borde vara nu också.

Att jag är sjuk var givetvis ingen ursäkt men 2400,00 för 12 km/h för fort? Det kan jag kanske köpa men varför ställer man sig på en väg där det inte är ngn större fara? Den inbjuder ju klart till närmare 70 km/h iaf. Behöver jag säga att jag blev lite irriterad? ;-) Det var en jäkla kö på bilar där så nu får staten lite mer pengar iaf.

Och inandningstest när man har så ont i halsen! Hmmm....

Han önskade iaf att jag skulle krya på mig.

Tack...

Av Niclas Bernhardsson - 11 april 2010 21:09

Barnen börjar väl återhämta sig men Tim har fortfarande en fruktansvärd hosta men nu har inte han heller knappt ngn feber. Fast inatt så kände jag att det knöt ihop sig i halsen igen och nu gör det ont att svälja... Hm, det är bland det värsta jag vet att vara sjuk och nu börjar det om! Så jäkla trist!

Ullis däremot tränar som aldrig förr och det är ju kul men man får själv abstinensbesvär. Fast jag orkade ut och klippte klart ett träd idag iaf. Fast nu mot kvällen så undrar jag om det var så smart.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards