Alla inlägg under april 2010

Av Niclas Bernhardsson - 10 april 2010 00:05

Ja, rubriken sade nog det mesta. Vi, dvs jag och Ullis, var uppe i Stockholm för ett spännande affärsmöte och det verkar klart intressant. Känns som en bra deal och det kan nog gå riktigt bra. Mer kan jag tyvärr inte säga, iaf inte just nu.

Av Niclas Bernhardsson - 8 april 2010 22:26

Jag drabbades av ett ögonblick av storhetsvansinne och sponsrade hela laget med ett nytt matchställ. Det kanske var lite väl mycket av "lilla mig" men det blir fin reklam och bägge grabbarna spelar i laget samt att det blir en bra start för det nya ihopslagna laget.

Så nya tröjor, byxor och strumpor blir det. Och efter att jag lekt lite i fotoredigeringsprogrammet så kommer det nog att bli ungefär så här! :-)  

Snyggt va? :-)

Av Niclas Bernhardsson - 7 april 2010 23:04

Grabbarna hemma var fortfarande väldigt heta och jag hade mitt halsont och lite huvudvärk. Men jag drog ändå bort till Vallen för att morsa på grabbarna och dra igång dem. Sen smet jag iväg då de inte såg mig, Tomas var ju ändå kvar. På vägen hem så kände jag mig lite varm så helt kurant är jag ju inte vilket jag visste innan.

Men jag ville visa dem det nya matchstället jag köpt till dem. Hmm, det slutar nog på 18 hela ställ... Tur att man är rik - NOT!

Väl hemma så sätter jag mig och leker lite med bilder i redigeringsprogrammet och nyss fick jag värsta nysattacken! Urk, den tog musten ur mig.... Måste komma i säng. Imorse kom jag inte upp förrän efter 10, tror jag.

Av Niclas Bernhardsson - 6 april 2010 22:17

Först däckade Felix rejält för några dagar sedan och igår så insjuknade även Tim. Hög feber för bägge nu då Felix feber verkar komma tillbaka. Tim hade 40,6 för några timmar sedan och svettades ymningt. Hmm, här gäller det att ha koll och vi har förstås ringt till sjukrådsupplysningen och hört oss för. Men han dricker bra och vi kör med lite febernedsättande då och då. Själv så gick jag hem idag med halsont och med det faktum att Tim hade så hög feber så kämpade jag inte direkt in i det sista, om jag säger så.

Trist för killarna som är riktigt tagna. Själv så har jag gått och funderat på om jag skall våga köpa en butikslokal uppe i Stockholm. Skall de ändå lägga ned fabriken i Vagnhärad så kan man ju ha ögonen öppna och nu har det blivit lite läge då en rätt inarbetad butik blir tillgänglig.

Av Niclas Bernhardsson - 5 april 2010 21:59

Felix var ju sjuk så han missade även den här dagen fast han var riktigt sugen och försökte nästan lura oss att han var frisk men det var rätt svårt då han har över 39 grader i feber... :-) Fast Tim kände sig pigg och var sugen på att spela men han hade fått rejäla skavsår efter premiären igår med de nya skorna.

Idag var det 2 tuffa matcher och Tim fick spela back som vanligt och han tar för sig mer och mer. I första matchen var det väl några tveksamma inbrytanden men det ena får laget ta på sig som skrek att han skulle gå fram och markera en person fast han var mittback. Han stod helt perfekt där han stod och när han gick fram så blev det obalans i defensiven så det blev mål. Jag försökte få fram att han stod perfekt och att han skall lita på sina kunskaper han har. Efter det så gjorde han knappt ett misstag, det enda skulle väl vara då 2 killar väggspelade sig förbi honom men eftersom han i princip var i målvaktens knä där så fanns inte så mycket utrymme att backa. Typ lite halvt omöjligt läge alltså. Nä, han kämpade och stod i och faktum var att han gjorde en kanonmatch i den sista matchen men nu är han så slut så jag undrar om han inte också blev sjuk... Han bara ligger nu.

Hursomhelst så var det en kall men ändå givande dag. Det finns helt klart massor av talang i Trosa-laget, där Tim och Felix ibland spelar i. Mycket kul och mina killar tycker också det är kul att spela där eftersom det är så jämn och hög standard. Men tro inte att jag släpper iväg dem helt. Nä, nä! Fast Tim får gärna spela där så mycket han vill eftersom vi bara får använda oss av en 95:a och han verkar uppskattas av det andra laget också så det känns kul. Ja, även Felix passar bra in, ingen tvekan om det.

Fast inte hann jag träna idag inte. Det blev lite trädbeskärning när jag väl var hemma och det var knappt jag hann med det....

Av Niclas Bernhardsson - 4 april 2010 22:47

Så var det dags att möta Bissarna med vårat nya divisionslag men många i laget var sjuk så det var med nöd och näppe vi kunde ställa upp med ett lag. En avbytare fick vi ihop och sen så ställde väl Bissarna upp med ett lite väl bra lag men det var ju bara att göra sitt bästa. Vi körde igång och det blev till att kämpa direkt. Jag tyckte vi stretade emot mycket bra och vi hade fortfarande 0-0 efter ca. en kvart men när målet började gå in för bissarna så blev det ingen hejd och killarna började hänga med huvudena och gick bort sig lite väl mycket. Tror det blev 12-0 till slut och det var ju lite väl mycket. Tyvärr så hade vi ingenting att sätta emot på mitten och vi hade för stora avstånd mellan lagdelarna men nu har vi iaf provat på 11-mannaspel... Nu kan det bara gå bättre! :-)

Tim kämpade på bra och Felix låg hemma och var sjuk, den stackaren.

Väl hemma så ville Tim stanna hemma och se efter Felix medan Ullis och jag drog upp och grattade några i släkten som fyllde år. Trevligt avbräck med släkten och när vi drog hemåt så tänkte jag visa Ullis en affärslokal som snart är ledig. Hmm, den låg rätt fint och kostade inte alltför mycket så det lockar lite... Vi får väl se vart det hamnar. Är du sportintresserad, social och vill jobba deltid, iaf till en början, så får du höra av dig! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 3 april 2010 13:20

Så var det lördag och jag var stel som sjutton när jag skulle stiga upp. Ullis hade stigit upp lite innan så det blev påtår för henne när jag skulle ta lite kaffe.

Sen ser vi att Felix är riktigt sjuk och när vi tar tempen så är det bara att konstatera att han har hög feber. Det kom plötsligt och han fick ta lite febernedsättande och mår just nu i skrivande stund lite bättre.

När vi ser att han mår rätt bra så tar vi, Ullis och jag alltså, på oss löparkläderna och drog ut på en liten sväng. Telefonen var givetvis med så att vi skulle kunna gena hem om det behövdes. Men benhinnorna protesterade vilt så efter bara en kilometer så fick jag stanna och stretcha och det blev ett antal stopp för mig och Ullis. Därför lade vi in lite intervaller istället och det funkade lite bättre. Lite naturliga intervaller kan vi säga eftersom vi stannade när jag fick för ont. På slutet så gick det bättre och bättre och jag kunde hålla lite högre fart en längre stund.

Nu får jag fokusera på vikten och stretcha mera.

Synd att kalla det fiaskopass.

Av Niclas Bernhardsson - 3 april 2010 13:15

Så kikade Ullis, Felix och jag på "Bröllopsfotografen" fast Felix började titta en bit in i filmen iofs. Tim valde att kika på Talang, på Tv4.

Filmen kryllade av kändisar såsom Tuva Towotny (skratta in om jag stavat fel!), Kjell Bergkvist samt .... Oh, vad heter han. Killen/gubben som spelar Jokern i Rederiet... Nu står det helt still... Ja, Johannes Brost förstås! (Tack Ullis!)

Samt några i familjen Scheja också.

Som sagt var så var den helt okey att titta på men ingen riktig toppfilm men det hände saker hela tiden så det var egentligen ingen dötid i filmen - känns rätt skönt!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards