Alla inlägg under september 2010

Av Niclas Bernhardsson - 20 september 2010 00:16

Löparklubben är uppstartad och med det i åtanke så var det lite lättare att snöra på sig löparskorna. Men med 80-årskalas och fotbollsmatch på agendan så gällde det att komma ut fort. Men morgonträning brukar inte gillas av min kropp. Ullis hängde på och fast det var långpass idag så valde vi att nöja oss med 9,6 kilometersrundan. Och det dröjde inte länge förrens kroppen protesterade och jag fick stanna och stretcha emellanåt. Men jag sprang hela tiden ikapp Ullis och det släppte allteftersom. Väl framme så körde jag 6 varv runt lilla kvarteret för att bygga på lite och tiden stannade på ca. 1.10 och sträckan är dryga 12 km.

Av Niclas Bernhardsson - 16 september 2010 21:40

Tänkte göra reklam för nya löparklubben som jag varit med om att starta.

Allt är precis nytt så det finns inte ens ngt konto att betala in medlemsavgiften på men vilken dag som helst är det klart. Och genom att betala in nu så betalar man in för nästa år och får sas det som är kvar på det här året på köpet. I priset så får man subventionerade lopp, rabatt i shopen, träningsprogram och givetvis lite annat smått ibland när vi träffas.

Mer info finns här!

Av Niclas Bernhardsson - 16 september 2010 21:29

Så var det torsdag igen och förstås fotbollsträning. Men snart skall torsdagarna även vara träningsdag i min nya löparklubb så det blir en liiiiten krock. Hursomhelst så samlades hela det nya sammanslagna laget och inga tränare från det andra laget var där så därför drog jag ihop de knappa 30 stycken spelarna och körde lite uppvärmning. Givetvis så protesterades det lite när jag körde lite löpskolning och jag hade även bett om att de skulle vara lite "uppkäftiga" och fråga om de inte visste varför man tränade en viss sak och jag fick mina fiskar varma. Lite dålig inställning men "mina" killar körde på ordentligt. Sen var det lite svårt att få ihop alla i olika grupper så det var smidigast att låta alla göra samma saker så där stod 28 stycken grabbar i 2 led och körde lite passningsövningar. Och även där så undrade några varför de stod och passade, det kunde de ju redan... Hmm, ingen självdistans där inte... Visserligen så är många av killarna bra men det där var ju lite speciellt. Som om inte Zlatan och grabbarna tränar passningar...

Hursomhelst så blev det lite andra övningar innan det fick bli lite matchspel och då hade även en av det "andra lagets" tränare kommit så jag fick lite avlastning och passade på att springa lite mera. Men jag hade dragit i mig dryga 200 gram lakrits idag, det blev över sen kryssningen, så magen var inte vad den borde varit. Men uppblåst eller inte så sprang jag på några halvlånga intervaller runt en dyngblöt plan och det sög fint i benen. Kände mig faktiskt riktigt trött redan på uppvärmningen. Men det blev väl en halvtimmes träning totalt för mig idag iaf. Bättre än inget och kanske bra att börja röra på sig lite inför min nygamla löparsatsning.

Av Niclas Bernhardsson - 16 september 2010 12:58

Härliga mål av Zlatan men det som nästan väckt mest uppmärksamhet är det lilla bråket med en lagkamrat och när han kom i lite gräl med en gammal Milanspelare, nu dock inbjuden expert i något tv-program.

Fast jag håller lite på Zlatan. För det första så var säkert den där sparken inget att snacka om och lite grabbigt brukar det kunna vara i fotbollslag. Blir det för häftigt så måste man ju in och styra upp det.

Och visst förstår man Zlatan om han retar upp sig på en "expert" som hela tiden klankar ned på honom.

Av Niclas Bernhardsson - 15 september 2010 12:45

Vi tog en liten minikryssning till Åland och passade samtidigt på att leverera lite produkter på vägen. Och fortsatt jobb via min Iphone, iaf så länge som jag hade mottagning. Och direkt på morgonen sen så gick Ullis och jag upp och joggade på Åland. Det var nästan storm och regnet öste ned och bättre väder kan man ju önska sig. Det var nästan lite för ruggigt, trots löpningen. Som tur var så upphörde regnet och även vinden lugnade ned sig så de sista 20-25 minuterna var ganska sköna. Det blev totalt precis 40 minuter och skönt nördigt så sprang vi lite fram och tillbaka vid båten för att komma upp i 40 minuter....

Jag sjöng förresten på Karaoeken (stavas det så) på kvällen innan och jag tyckte det gick så bra men jag fick sen höra att jag inte hade hörts så mycket eftersom jag sjöng tillsammans med 2 glada damer som nästan hade ätit upp den mick de delade på! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 13 september 2010 21:48

Helgens 40-årsfest gjorde mig lite sliten och kanske var det en begynnande förkylning som gjorde att det tog värre än vad det brukar. För jag fick ont i halsen och jag har nog aldrig köpt på mig så mycket olika typer av kurer. Kanske inte så bra att blanda och magen protesterade en del...

Men sen tyckte jag det blev lite bättre och när det var dags för träning så var jag med och spelade. Felix, som storspelade i helgen, tyckte inte alls det var lika kul idag och kanske var det för att han mötte en riktigt storback idag med betoning på stor för det var ....jag! ;-) Men jag går inte på i första läget utan avvaktar en aning för att få mer tid på mig och då får han det svårare. För i ren fart så har jag ingen chans. Det gäller att ta till alla knep. För Tim gick det lite lättare då det öppnades stora ytor och det gillar han. Men han tyckte inte det var så himla kul när vi nötte in press och försvarsspel. Men det är nyttigt och ibland så blir det lite tråkigare träning.

Hursomhelst så gick det hyfsat bra idag men halsen gjorde lite mer ont på slutet så jag har fortsatt proppat i mig allt möjligt...

Av Niclas Bernhardsson - 13 september 2010 12:15

I lördags så var vi på 40-årsfest och jag tyckte inte att jag drack så mycket men jag kände av det ordentligt igår morse. Så det var bara att ställa bilen och få skjuts till Strängnäs då vi hade bortamatch mot FAIF. Förra gången så spelade vi lika mot dem men det berodde nog mest på att de hade för lite folk förra gången så det blev 7-manna och det var vi inte alls vana vid. Men hursomhelst så gick det ganska bra nu och vi drog in hela 9 baljor samt ett självmål... Men skärpan försvann på slutet och de gjorde 4 riktiga mål, varav en på feldömd straff (som det verkade). Jag såg dock inte situationen men Tim rensade och var, enligt honom själv och andra, klart på bollen och sen snubblar motståndaren på hans ben. Nåja, det är sådant man får ta. Tim gjorde själv ett snyggt mål men Felix drog in 5 strutar! Shit! Några riktigt snygga mål och vad kul för honom eftersom han inte alls var på topp förra helgen. Visserligen lite småkrasslig fortfarande då. 

Själv blev jag helt fit for fight mot kvällen och det var skönt. Inte alls kul att må dåligt! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 9 september 2010 22:08

Som vanligt så var det fortsatt tomtarbete men nu kan man se att det inte är alltför mycket kvar men det var satan vad det tagit tid. Hursomhelst så skulle Tim in och röntga ryggen i Nyköping. Inget allvarligt men en läkare har lite misstankar att det kan vara något som stör och gör att han får kramp i vaderna och varför inte kolla upp det när man ändå får. Men när jag skulle dra iväg till Trosa på min inlines så hittar jag dem inte och kommer på att de ligger i bilen. Och det går inte heller att ta ngn cykel eftersom bilen är fullpackad och jag kan inte ta med ngt cykelställ. Och springa tar lite för lång tid. Kanske inte om jag startat direkt iofs. Nu valde jag istället att köra med några begagnade ramar och hjul samt plocka ut ett par nya fräscha C4-skor. Typ de som kostar minst 3000 för bara skorna. Kanske lite overkill för de ramarna och hjulen men det går ju att uppgradera. Tyvärr så skakar man ju nästan sönder och eftersom skorna är lägre än vad jag är van vid så blev det etter värre. Och vinden var obarmhärtig! Jisses, man fick slita hund i motvinden och Ullis ringer sen och undrar vad jag är. Jag hade räknat att det skulle ta 20 minuter men det blev istället hela 27 minuter och sträckan är nog precis över 7 km. Ruggigt dåligt och när man var i bra löpform så hade man t.o.m kunnat sprungit snabbare. På vägen så får jag väja för en stor huggorm och strax efter en liten kopparorm.

Sen är det full fart hem igen och nu kom Millan igen då hon hade lite strul med sin dator. Det var andra gången idag men det är trevligt. Lite fortsatt jobb på tomten och sen in i duschen för att åka in till Nyköping med Tim.

Sen mot kvällen så var det dags för fotbollsträning men den lät jag de andra ta hand om eftersom jag ville bli klar på tomten. Det börjar ju bli dags nu. Riktigt trött mot slutet och sedan kommer det en kund som ville ha ett par Cross Trainer och vi plockade ihop ett paket och han var nöjd och det var jag också. Eftersom jag inte kunnat jobba så mycket som vore önskvärt med enklaresport så är det ju skönt när det blir lite halvlätta försäljningar ibland också. Och trevlig var han också och även hans hustru som följde med.

Nog från mig idag och en stor eloge, som vanligt, för Er som orkat ändå ned! :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards