Alla inlägg under augusti 2011

Av Niclas Bernhardsson - 6 augusti 2011 01:38

Ullis ville ut och springa medan jag ville skona mina benhinnor lite och nog var lite mer sugen på Inlines. Till slut så blev det en kompromiss och vi tog ut våra racercyklar. Men det tog lite tid att hitta pumpen. För all luft var typ slut då vi kört på våra MTB på slutet. Och jisses vad högt upp man satt. Det är likadant varenda gång, man tycker typ att man sitter ashögt uppe. Men det är förstås en vanesak.

I början så var jag rejält seg men det är ju mera regel än undantag nuförtiden. Sen började det att gå lite bättre allteftersom och vi tryckte på rejält några gånger. Tyvärr rätt mycket vind men till slut så fick vi iaf vinden i ryggen och det är ju aldrig fel. Då gick det rätt fort. Det blev "långa kommunrundan" men på cykel så är det ju inte så långt iofs. Tror det är 22,34 km. Men det fick räcka idag. Sen blev det lite fika då R kom förbi. Trevligt! Kvällen slutade med att både Ullis och jag fick ett ryck och började röja upp hemma. Jag gjöt i källaren och Ullis städade upp i gillestugan som blivit rejält dammig av allt mitt jobb. Tror jag tog slut på 6 stycken säckar betong idag och det märktes knappt. Hmm. Jag kanske borde lagt tillbaka mycket av det jag grävde upp men man vill ju ha det så bra som möjligt.

Av Niclas Bernhardsson - 4 augusti 2011 23:24

Ja, det får bli rubriken för dagens löparpass. I alla fall om man jämför med förra passet som flöt på så himla bra. Idag var det jag, Ullis, Bosse samt Micke och vanlig distansträning men i Trosa elljusspår. Men som vanligt samling vid Trosa löparbanor. Det var rätt varmt idag och jag slarvade rejält med vätskan samt röjde lite i källaren och svettades en del. Så när väl träningen började så kände jag mig supertrött i hela kroppen och fick huvudvärk. Jag hann knappt komma 500 meter innan jag var tvungen att stanna. Hela jag var trött och vänsta benhinnan värkte igen. Men nu var det snarare tröttheten som var det avgörande. Till slut kom jag ikapp de andra och vi körde lite löpskolning borta vid kyrkan, som ligger intill spåret. Ullis och jag tänkte köra lite lugnare och Bosse och Micke joggade lite före. Men bara efter en dryg kilometer så orkar jag inte längre. Jag får gå korta bitar hela tiden och jag kommer efter. Det blir till att gå till varvningen och där kör jag lite små korta bitar jogg och sen trycker jag på när jag orkar. Rätt trist att det inte funkade idag men så är det ibland. När jag väl joggade tillbaka så gick det bättre faktiskt. Och hemma så har Ullis lillesyrra Camilla bakat en paj! Härligt! Sade jag fiasko?

Av Niclas Bernhardsson - 4 augusti 2011 16:03

Så har man haft en veckas semester men kanske inte ändå kunnat kopplat av helt då man är egen företagare. Ullis lillesyrra passade huset och var snäll och skickade iväg lite produkter om det behövdes. Men det var ändå ganska lugnt på jobbfronten så det passade ju bra att ta semester nu.

Väl nere på Öland så var det strålande sol, iaf inledningsvis, men det regnade ganska rejält de sista dagarna. Ullis och jag cyklade lite och körde ett löppass ihop. Sen, på lördagen, så gick Ölandsjoggen och hela familjen sprang. Eller jag fick bryta förresten för det var helt sjukt dåligt underlag. Gropigare har jag aldrig sprungit på och det inkluderar åkrar och allt möjligt. Vänsta benhinnan var helt död efter 1,5 km och det var bara att bryta. Men Felix dunkade i mål på en bra tid och Tim några minuter efter. Sen kom Ullis och hon gjorde också ett mycket bra lopp. Jag deppade inte så mycket över att jag fick bryta, mest pga att underlaget var som det var. Senare på kvällen så uppträdde Jocke och vi tog några öl. Riktigt trevligt och han var grym!

Nu tillbaka hemma så rullar det så sakta på. Inte så mycket folk i butiken men då hinner jag fixa lite annat. Det funkar det också.

Just ja! I tisdags så sprang jag med klubben och det funkade så bra med benhinnan igen. Tror inte jag varit helt smärtfri på flera år, faktiskt. Vet inte om det var Ölandsjoggen som triggade igång läkningen men det känns skitbra nu! Lite konstigt men det är bara att ta det lite försiktigt i början. Ikväll är det dags igen, grymt sugen! :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards