Alla inlägg under oktober 2015

Av Niclas Bernhardsson - 8 oktober 2015 21:27

Torsdag och dags för att träffa löpargänget igen, dvs Enklaresport Running Club. Det är alltid kul men när vi kom hem och hade ätit så blev man som vanligt lite seg och vi slappade lite. Men vi var i tid och väl där så var det, förutom jag och Ullis, Putte, Flaken och Thellan. Det var bara den sistnämnda som inte skall springa Hässelby i helgen så hann körde lite längre medan vi andra nöjde oss med knappa sex och en halv kilometer. Vi skippade fartökningarna också och känner jag för att jogga lite på lördag kväll så gör jag det och släpper på några gånger. Men jag har inte alls längre samma fokus på loppet eftersom det gått rätt så dåligt på slutet. Kroppen har inte alls längre svarat som förut men jag är inte orolig. Det är nog bara något övergående. Fast benen vill knappt bära då jag går i trappor eller springer i backar. Skall testa och stretcha ordentligt. För snart tre veckor sedan blev jag fästingbiten igen och det kanske gör att kroppen mår lite sämre. Eller så är det helt enkelt så att jag är lite övertränad.

Av Niclas Bernhardsson - 6 oktober 2015 21:59

Tisdag och dags för klubbträning. Men först var vi tvungna att låna en bil av svägerskan då både Ullis och jag skulle ha bilen imorgon. Nice och M och B verkar alltid ha ett gäng med bilar ståendes hos sig. Sen var vi, dvs jag och Ullis, på löparbanorna redan en kvart före men det var kallt och jag var riktigt seg så någon längre uppjogg blev det inte tal om. Jag satsade istället på att stretcha i ett rum. Hamlet var redan på plats och sen kom Mie, Flaken, Sjöslaget, Putte, Thellan och Rydholmaren. Som vanligt blev det uppjogg och nu blev det fem varv för de flesta då Rydholmaren och Thellan kom då vi redan startat. Lite stretch och sedan en lite längre löpskolning eftersom det var ett ganska kort pass. Idag med lite kortare ståvila och jag valde att nöja mig med 2 set och endast 3 intervaller per set. Och hur skulle det kännas idag? Jag hade ju varit grymt sliten och det blev väl inget höjdarkvitto men ser i efterhand att det inte var någon katastrof iaf. Men Ullis såg stark ut och det blev ett proggressivt pass för henne och sista 400-ingen gick visst på 1.35, nice! Jag hade fullt sjå att ligga under 1.30 och lyckades tyvärr inte så ofta.


Mina tider:

Uppjogg 2 km 11.42

Löpskolning: 12.10

3x400, 45 sek StåVila:

1'31''6

1'30''9

1'29''8


1'31''2

1'29''7

1'28''1


Totalt: 7 km


Av Niclas Bernhardsson - 2 oktober 2015 20:15

Så var det fredag och alltså dags för lite simning. Fredagarna skall ju vara vikta åt det och jag hade bestämt mig men timmarna gick och Ullis velade. Men jag stod på mig och fick med mig Ullis. Väl på plats så inser jag att jag glömt dolmen men det fick gå ändå. Det blev dock dåligt flyt men jag fick jobba på lite hårdare och vila ibland istället. Fast vad har hänt med flåset. Visserligen så vet jag att jag är nedtränad nu men ändå. Efter ett tag så tipsar Ullis om att jag kanske kan använda mig av barnens flytetyg och jag testar och det funkar faktistk riktigt bra. Det blir lite knepigt i vändningarna och sen kommer en kille och skall gena över bassängen så jag får tvärvända och då tappar jag ena flytsaken och simmar då utan ett tag. Det tar typ udden av allt och jag kan knappt andas på ett bra sätt. Det blev nog 875 meter iaf, alltid något. Ullis simmade dock ruggigt bra idag! På plats var även Rainy som testade några voltvändningar. Det ser ju så proffsigt ut så det skulle man träna på.

Av Niclas Bernhardsson - 1 oktober 2015 20:00

Ja, någonting annat borde det inte kunnat vara. Så här tungt har det nog aldrig varit att jogga. Visserligen spelar mycket annat in men den tunga benövningen i lördags, med typ 220 kg, och sen det långa spinningpasset. Efter det så tog jag ut mig bra i tisdags men sen blev det nog typ nog. Jag kände mig så enormt tight och kort i rumpan så det gick knappt att springa och det var nästan en plåga från första metern. Fast absolut mest då det gick uppför. Nedför kändes knappt alls och då kunde jag rulla ikapp de övriga. På slutet så kunde inte Flaken hålla sig utan sprang på riktigt bra och jag och Ullis försökte inte ens ta upp jakten. De övriga var förresten Thellan och Rainy samt förstås Westaden, som dock hoppade av lite innan. Väl tillbaka på Safiren så står vi och väntar bra länge men de verkade inte komma. Lite lustigt och efter tio minuter så beger vi oss hemåt och väl hemma så kommer Thellan joggandes och det visade sig att de stått och väntat på andra sidan. :-) 

Nu får vi se om det går att hitta någon form till Hässelby.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards