Alla inlägg under augusti 2017

Av Niclas Bernhardsson - 13 augusti 2017 22:44

Söndag och idag var det ju dagen efter Ångaloppet Sprint men träningsvärken kom fortfarande från Barpumpen, som jag inte var van vid. Dock var jag stel i fotleder och hälsena efter gårdagens bravad. Och det blev ett riktigt bra träningspass men som sagt var. Tufft för fotlederna. 

Men idag ville jag få en lugn genomkörare för låren för jag var riktigt spänd och Ullis ville hellre simma men jag lurade på om det inte passade bättre, iaf för mig, att köra igenom låren. Så jag drog till Safiren och Ullis passade på att cykla några mil. När jag stod och körde på Cross Trainern så började det ösa ned och det tog ned humöret. Stackars Ullis som var ute och cyklade! Men hon stannade och såg till att mobilen inte fick testa Sim-kortet på riktigt! :-)

Men jag körde lugnt och fint och det blev 45 minuter först och sen 10 minuters rehab för hälsenan. Jag fick verkligen kämpa för att komma upp på tå så visst var jag lite sliten. Men det är sex dagar kvar och jag är vid gott mod. 

In i bastun och det var skönt och sen hem. Nu hade det slutat regna och det ser bra ut imorgon så jag lurar lite på cykeln. Fast första dagen på skolan och dessutom ruggigt lång dag. Vi åker ju till Kalmar torsdag morgon men jag skall prata med chefen om jag inte kan ta ledigt på onsdagen också, det vore skönt att slippa stressa. Får se hur det ser ut på jobbet då. Mentalt är jag ju redan nere i Kalmar. Det var ju likadant förra året. 


Sponsorer:


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se 

Av Niclas Bernhardsson - 13 augusti 2017 00:04

Så presenterar jag då ytterligare en sponsor och de har möjliggjort att jag kunnat kitta framförallt min, och för all del även Ullis, cykel så att man inte har alltför mycket att skylla på. Men givetvis går det alltid att få värre men nu har jag uppgraderat med assymmetriska klingor och keramiska drev, bland annat. 

Och ni som läst bloggen kanske kan räkna ut att det är Utsikten som står på tur att presenteras - Ostkustens pärla!

Ja, det är det verkligen. Utsikten är en lunchrestaurant med bra och enkel mat men framförallt med god service och, som ni kanske redan räknat ut av namnet, en suberb utsikt! Rakt nedanför så ligger Trosaån och en fin park, som nyligen fräschats upp. Har man tur så lyser solen och då är det riktigt skönt att äta lunch och ta en kaffe där. Men det som särskiljer Utsikten mot andra lunchrestauranger är att de rätt ofta tar dit riktigt sköna band som lirar och man kan, om man vill, ta sig en öl eller två och lyssna. Det är alltid en bra stämning där och rätt ofta, tyvärr, fullsatt! Men var ute i god tid vid dessa spelningar!


Utsikten - Ostkustens pärla! Väl värt ett besök och missa inte alla dessa underbara band som spelar där!


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se 

Av Niclas Bernhardsson - 12 augusti 2017 23:45

Så var det då dags för Ångaloppet Sprint och i år skulle jag köra med Rajje! Eller skall vi säga Rainy, som han alltid hetat i denna blogg. Jag var väl inte supertaggad för allt fokus har ju legat på lördagen efter men Ullis, som skulle köra med Tanjis, var desto mer taggad. Ja, Tanjis också och det föll sig så att Rainy och jag startade tio minuter bakom och det tyckte ju tjejerna var roligt och det blev som så att målet var att komma först i mål. Det kändes görbart men bägge skall ju leverera men jag visste att Rainy borde kunna ligga på i runt en mil. Eller skall man säga att Ullis och jag är mer uthålliga än snittet och brukar vara bättre ju längre det blir. Men hursomhelst så kände jag mig i rätt bra form nu men jag hade fått rätt ont i lår från barpumpen och det värkte rejält i triceps. Men det borde gå bra att simma ändå. Det var värre med låren men jag kände mig som sagt var i bra form och borde vara lite starkare iaf. Min plan är att jag, som är lite sämre simmare, och dessutom riktigt kass på att gå ned i vattnet snabbt, borde ligga de tio tillåtna meterna före Rainy då vi närmar oss vattnet och man kanske borde trycka på i starten också för att få lite mer fritt senare. Rainy verkade instämma och efter diverse stök på hemmafront med utrustning, vi åkte förresten tillbaka till Vagnhärad för att hämta alternativ utrustning då Rainy sade att det kan bli bökigt att springa i neoprene-shortsen, så var vi på plats i Ånga. Tyvärr glömde jag mina Ezeefit-skydd men som tur var kunde Svarte Petter och Tok-fia hämta dem. Det hade varit vanskligt att köra med dem. 

Ullis och Tanjis startar och jag och Rainy joggar lite lätt. Snart start för oss och vi smyger fram en bit i fållan och där går vår start. Jag är nog lite för taggad för jag trycker på rejält och sneglar hela tiden bakåt. Efter ca. en kilometer så får Rainy ur sig att det går i 4.19-fart Ojdå! Det var inte alls planerat och vi sänker förstås lite men inte mer än till 4.30-4.40 Fortfarande alltför snabbt men sen när det tekniska börjar så går farten ned automatiskt. Jag har svårt att springa där med min hälsena och de djupa dikena är tuffa. Första simningen, den är jag orolig för! :-0 Pang så var den över och snabb och fin crawl. Hmm, vad hände där? Och så rullar det på men jag trycker nog på alltför hårt då det är lättlöpt och Rainy börjar bli sliten men där det är platt och fint trycker jag lite lätt i ryggen och jag tror det underlättar lite. Men det var inte så många gånger man kunde hjälpa till. Ut på sjösidan och nu börjar det bli trångt och svårt att passera på löpningen. Det har gått fortsatt bra med simningen och Rainy verkar lite chockad. Det låter bra. Men det är inget jag skall slå mig för bröstet för. Det är skillnad på typ 100 meter simning och 3860 meter. Jag blev tyvärr lite trött på de längre simningarna och de var på närmare 200 meter. Dock inte så farligt. På den näst sista simningen så ser Rainy tjejerna och vi plockar in en del där och nu har vi bara en simning kvar. Vi kanske är 15 sekunder ifrån dem nu men tuff terräng och svårt att springa om. Rainy verkar rätt slut nu också. Nästan framme, vi är i den sista skogen och nu trycker vi upp i en backe och Ullis har sett oss och låter oss passera. Jag hade nog trott på en hård kamp in i det sista och jag tyckte det var roligt att försöka komma ikapp dem. Men jag misstänkte att de skulle försöka svara men de hade gått riktigt hårt och orkade inte riktigt ta rygg. Jag försöker hjälpa Rainy på slutet men nu började jag också känna mig mör och han får springa sista biten själv. 

Summa summarum ett riktigt bra lopp av oss alla fyra och tjejerna kom riktigt högt placerade och slog oss placeringsmässigt. Nu gäller det för Rainy att ladda om då han kör Långa Ångaloppet imorgon. Pust! 

1,5 timmes bra träning idag.


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

Av Niclas Bernhardsson - 10 augusti 2017 23:45

Ja, idag verkade det ha gått upp för många att jag faktiskt tränar en hel del. Torsdag morgon och jag traskade ned till gymmet för lite återhämtningsträning och det blev prick en timme på Cross Trainern men då rätt lugnt. Bara runt 124 slag/minuten och skönt för benen att få ur lite slaggprodukter. På vägen hem så lade jag ut en bild på Instagram att det typ var det första av tre pass idag. Puff skulle ju testköra ett barpump-pass och ett spinningpass. Det sistnämnda hade ju jag och Ullis redan kört men Ullis tvekade lite om barpump-passet då hon inte ville ha träningsvärk tills lördagens Swimrun-tävling - Ångaloppet Sprint. Inte för att jag vill skryta men jag kände mig rätt säker på att jag, trots träningsvärk, skulle klara av att köra Swimrunloppet rätt bra ändå. Jag har ju känt mig i riktigt bra form på slutet och det är ju först nästa helg jag skall vara i toppform. 

Men men, Ullis brukar ju ha rätt så det var med liten tvekan jag gick till barpumpen. Ullis passade på att simma då. Och jag höll igen lite grand men det var mycket på benen och mycket på triceps. Och när jag kände att det tog extra mycket i framsida lår så gick jag inte ned lite djupt. Skönt pass men man kanske skulle hållt igång styrketräningen lite mer på slutet. Efter passet så var det direkt spinning och det var skönt att vara igång med det igen. Jag ser Ullis komma nyduschad från simningen och hon ser verkligen ut att vara i bra form - Wow! Jag sätter cykeln bredvid henne och så drar vi igång. Jag trycker på lite då och då men ibland så fuskar jag lite med belastningen då jag inte vill bränna ut mig. Det blir totalt ett rätt lugnt pass med några toppar. Så tre pass och nu börjar formtoppningen till Kalmar Ironman! Och jag kommer i nästa inlägg presentera en sponsor - Stay tuned!


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

Av Niclas Bernhardsson - 9 augusti 2017 20:00

Onsdag och för att kunna vara med på Puffs Safiren-pass så var Ullis och jag tvungen att tacka nej till långsimningen som var planerad på torsdagen, dvs imorgon. Men vi kunde ju simma lite längre idag men jag hann inte riktigt med hemma så tiden drog iväg och som ett brev på posten (nåja!) så blev man ju däst efter maten. Till slut så var det så att man var tvungen att släpa sig upp från soffan och packa lite simgrejer. Så åkte vi ut mot Stensund och tanken var att simma lite längre men båda kände sig lite småsega. Väl på plats så regnar det lite, eller iaf duggar men det hade regnat rätt ordentligt på vägen till Stensund, och vi väljer att ta första bryggan där man kan skydda sig lite från regnet. Det simmar en kvinna där och jag ser att det kommer tre stycken, en kille och två tjejer, gående mot vår brygga. Hmm, den simmande kvinnan var redan klar och på väg bortåt och jag ställer mig lite bakom regnskyddet och byter fort om och Ullis hann visst föreviga min bara bak. Men jag visade inget mot dem som kom. Ullis var för övrigt redan ombytt och klar. Sen kämpar jag på med våtdräkten och vi byter några ord med sällskapet som kom. De är rätt unga, kanske i 20-25 årsåldern. De skall visst simma och den ena tjejen byter om lite försiktigt och förstås diskret men rätt som det var så drar killen bara av sig kläderna och står spritt språngande naken! :-) Ha ha, det hade jag inte väntat mig. Det kändes nästan lite surrealistiskt och filmen "Tillsammans" kom till mig. Han vände sig inte direkt heller och i nästa sekund så står den andra tjejen också helt naken och man kom av sig. Både Ullis och jag tittade på varandra och visste riktigt hur vi skulle bete oss men vi tittade förstås bort. Tyvärr hann vi inte i vattnet förrän de var klara så man fick vända sig om när de skulle upp. Inte för att de verkade bry sig men ändå. Men nu skulle vi simma och efter att ha acklimatiserat sig någon minut i vattnet så drog vi igång. Jag tyckte jag höll igen men det kändes ändå lite jobbigt men det beror nog på att jag börjat rotera mer i vattnet och det verkar ge resultat. Ullis kom lite efter och blev lite sur att jag alltid skall ta i. Men det är knappt det går att rotera som jag gör utan att det blir jobbigt. Men ett varv går riktigt bra fast när jag skall ut på andra varvet så känns det som om flytbojen slår i benen hela tiden och jag tappar helt flytet och det blir krystat och jag andas tyngre. 

Vi nöjer oss med två varv och när vi går upp så märker jag att min flytboj är fylld av vatten! Det har läckt in hur mycket som helst, minst två liter iaf, och det kanske har stört. 

Så det blev ett kortare pass och ca. 30 minuter. Lite mindre än vi sade till det nakna sällskapet, de var förresten kvar då vi klev upp men då påklädda. 

På kvällen sen så tittade vi på en film men jag sprang upp då jag hörde att Karsten Warholm skulle springa. Han såg mycket spännande ut i semin och jag hade en känsla av att han kunde överaska. Och som han sprang! Stort grattis till Norge och till hela friidrottsvärlden! :-) Wow!

Och förstås grattis till Karsten själv. Till syvende och sist så är det för en själv som man tävlar och jag tycker Khaddi Sagnia, med reservation för stavningen, stod upp rakryggad då hon sade att hon var i för bra form. Att liksom inte veta hur kroppen svarar och det kommer fler tävlingar men vad var det hon sade på slutet? Skulle hon byta gren? Tresteg skulle ju passa henne som verkar så stark. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se 

Av Niclas Bernhardsson - 8 augusti 2017 20:00

Så var det dags att cykla lite längre och Ullis hade tagit ledigt från jobbet. Men rätt tufft att komma upp på morgonen och vi skulle dessutom sammanstråla med Tokan vid Sillen. Vi kom iväg precis i rätt tid och jag hade tur att jag inte behövde fylla på med luft i bakhjulet, för den pumpen, som jag behöver till diskhjulet, är ju sönder nu. Hursomhelst så rullar vi nedför backen men vi ser inte Tokanförrän vi passerar infarten till badplatsen. Där stod han visst. Efter att ha pratat ihop oss så drar vi då iväg och vi kör rätt lugnt. Jag känner mig väldigt stark så ibland drar jag på och väntar sen in dem andra. Då vi åker in mot Runtuna så stannar vi sedan till vid ett fik utanför Aspa och tar oss lite kaffe. Efter tjugo minuter åker vi vidare och det blir härliga böljande vägar och sista biten är det rak motvind men jag passar på att köra lite intervaller då och jag trycker på tills jag är lite över 80% i maxpuls och rullar sedan så pulsen går ned till runt 60% och upprepar. Det blir totalt sju stycken, sådana på slutet. Det kändes rätt bra men det är värre med nacken, den känns stel och Tokan skall komma och köra en Bike fit-app, på mig. Kanske kan den ge någonting men min cykel har ju inte lika fin temporam så jag tror inte det går att göra så mycket. 

Efter passet så tryckte vi i oss lite käk innan det var dags att åka till Trosa igen. Men nu hade Ullis bokat en tid för fotvård och då tänkte jag först träna och när Ullis var klar så skulle hon dra till löparträningen medan jag körde vidare på gymmet. Det blev rätt tufft för mig för jag började på ett halvhårt motstånd och stod där i knappa 27 minuter innan jag lade in några intervaller. Men jag började åt helvete för hårt och det blev endast tre stycken - helt slut. Jag drog upp motståndet till tio och körde så hårt jag kunde i 700 meter och sen blev det lugnt i 300 meter och då på motstånd fem och upprepa. På sista intervallen var jag upp i 182 slag/minuten och då dröp det om mig och jag kände mig nästan lite ynklig. Men jag stretade på och siktade mot 90 minuter. Men flaskorna var helt tomma vid runt 70 minuter och till slut frågar jag Elin, som var där och båce jobbade och tränade, om hon kunde fylla på en flaska och det kunde hon absolut. Så snällt! Jag hade ju bara då tio minuter kvar men det var guld värt. 

Efter det så blev det rehab i tio minuter och sen en skön avsvalkande dusch - Life is good! :-D


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se 

Av Niclas Bernhardsson - 7 augusti 2017 11:45

Måndag och jag var helt slut från igår då jag stod som flaggvakt. Solen tog hårdare än jag trott och det märktes direkt då vi skulle hem igår, från Mora. Jag sade till Ullis att jag inte fixade att köra. Men du kan väl vara vaken iaf, sade hon. Jag vet inte, svarade jag och det tog några minuter så sov jag som stock. Jag mådde så dåligt och det blev många timmar i solen utan keps. I Hedemora så vaknar jag till och vi stannar sedan vid Dalahästen för lite kaffe. Men varför inte äta lite men vi ville bara ha lite grand och frågar om man får ta barnportion. Om ni är under tolv år, sade hon i kassan. Det hade vi ju lite svårt att tillstå att vi var men om vi delar på en vanlig portion då men det var förbjudet svarade hon. Då kan man ju ta från salladsbuffén. Hmm, vilken jäkla service. Vi gick ut därifrån och lämnade brickan med drycken och åkte in på närliggande Burger King och köpte lite där istället. 

Men nu var det ju dagen av idag som skulle avhandlas och inte igår. Jag var ju lite sliten så jag bestämde mig för att köra lugnt och jag försökte hålla ned tempot och det blev ett bra zon 2-pass och det blev hela 90 minuter. Felix hade visst ringt och han skulle också gymma lite. Han ringde mest för att säga att han inte kunde passa butiken, som jag hade trott. Men jag hade satt upp en lapp som förklarade att jag skulle öppna klockan 11 idag. En pratglad tjej var där och det blev lite snack och så kommer en halvt förvirrad gubbe som jag tror sade något om att någon kompis varit med i VM i brottning. Jag är inte riktigt säker för det var svårt att höra allt. En ung tjej, i bomullskläder, verkade inte förstå att man skall göra rent efter sig och jag kanske borde påtalat det då hon lämnade mattor och maskiner utan åtgärd. Men jag typ orkade inte utan körde på lite lugnt. Men även för mig blir det ju svettigt då man ligger runt 70 % av maxpuls. 

Nåja. Efter det så körde jag lite rehab för hälen och det tar ganska precis tio minuter och det är perfekt med en sittande vadpress-maskin. 

Sen fort hem och jobba lite. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se 

Av Niclas Bernhardsson - 6 augusti 2017 19:00

Så var det söndag och kvällen innan hade jag lite ont i hälen och tyvärr så kändes jag riktigt svag i den på morgonen också. Jag hade förhoppningar om att ändå kunna ställa upp men då jag inte ens kunde gå upp på tå så tog jag beslutet att inte köra. Det är ju ändå Kalmar Ironman som är huvudmålet. 

Men Ullis funderade och vi andra peppade henne. Jag visste ju att han skulle tycka det var skitroligt och jag visste också att hon är stark nog att dubblera. Och visst blev det så. Vi fixade oss iordning och väl på plats så pumpar jag hennes cykel då det plötsligt smäller till! :-0 Jag är rädd att det är hennes däck men det är istället pumpen som har gått åt helvete. Jag har ju filat på den för att kunna komma in i mitt disk-hjul och nu har jag filat för mycket. Så det var inget som höll emot längre och plastbitar flög iväg. De hittar jag aldrig igen. Men jag har ju en till pump och snart var allt klar. När Ullis förbereder det sista så vill Svarte Petter och Tok-fia ha kaffe och jag joinar dem. Men vi får gå runt halva stan innan jag kommer på att man kan ju gå in på ett hotell och köpa kaffe. Det blir Best Westerna och de har gott kaffe och de två andra köper sig en smörgås var också. Väl tillbaka på plats så försöker jag hitta Ullis och kan snart lokalisera vart hon är. Jag får samtidigt en fråga från Magnus om jag kan stå och vara flaggvakt på ett ställe. Egentligen hade jag tänkt att simträna då Ullis ändå skulle cykla men absolut. Jag hjälper gärna till och det var ju dessutom vid värsta femvägskorsningen och dessutom där all publik står och många vill korsa. Det förpliktigade lite och jag hoppas det var för att han trots allt har lite förtroende för mig! :-)

Jag försöker följa hennes simning och nu är även Tokan, från löparklubben, med och de simmar bredvid varandra. Jag försöker följa dem, men framförallt Ullis, så långt det går och Ullis verkar dra åt höger och bonkar in i Tokan två gånger på kort tid! :-) Men framföralltså verkar de långt framme! Men vad sjutton, de ligger nog bland de 30-35% första och det är ju imponerade då simningen inte är deras starkaste kort direkt. Ja, inte mitt heller för all del... Sen byter jag plats och försöker se när de skall passera vid kajen men det är svårt att urskilja vem som är vem och jag letar framförallt i fel ordning. Vad jag inte vet om är att Ullis har börjat simma som en gud och när jag efter ett tag ser henne så är hon långt före vad jag trott är möjligt! Men snart får jag släppa henne för att istället springa bort till min plats och där det är full fart snart och speciellt när de bästa skall varva och många samtidigt skall ut från simningen. Lägg därtill publik och framförallt de som skall passera. Jag ropade och vinkade hejvilt och hade stenkoll förutom då någon skulle fram och fråga något samtidigt som det var mycket som hände. Men jag kände mig nöjd. Jag ser att ett par från Vagnhärad är med också, jag tipsade ju dem för rätt länge sedan och glömde sen bort att jag gjort det. Kul att de ställde upp. Så tre stycken från Vagnhärad igår och tre stycken idag. 

Men iaf! Ullis drar iväg på cykeln och efter några minuter kommer även Tokan. Bägge cyklade bra och Ullis blev omcyklad ibörjan på sista varvet. Men med hennes snabba byte så var hon ändå först ut på löpningen. Tyvärr kunde jag inte ta emot henne i mål då jag förstås fick vänta in sista cyklist eller behövde och behövde. Det var väl rätt lugnt på slutet så jag kunde gått och väl gott och tittat på löpningen på slutet men sånt lär man sig. Vädret var kanon och på slutet blev det riktigt varmt och jag kände mig nästan överhettad. 

Tokan och Ullis var riktigt nöjda med sina lopp och fick välförtjänta sina medaljer som i år bestod av Moraknivar, jag fick förstås en igår. 

Riktigt bra arrangemang och det här kör vi garanterat igen och igen och igen! :-)


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards