Alla inlägg under mars 2021

Av Niclas Bernhardsson - 6 mars 2021 23:00

Lördag och det var som vanligt mycket sport på teve men Ullis och jag cyklade även lite. 

Det blev prick 30 minuter och jag kom 17 km på Tick-tock-banan. Hyfsat bra kört och jag är fortsatt inne på bra dagar. Men orken håller fortfarande bara för en halvtimme men visst kan jag pressa mig lite men jag varken vill eller vågar det. 

På kvällen blev det Mello för hela slanten och det var Andra chansen. Jag missade en duell men prickade alltså in de tre andra.

Av Niclas Bernhardsson - 5 mars 2021 23:00

Styrka och dans stod på schemat i skolan och det var kul att snacka med eleverna. Jag var ärlig och berättade för eleverna att jag skall göra ett ingrepp i hjärtat och att de skall få vikarie i några dagar. Men jag tonade ned risken och utvecklade att det är ett mindre ingrepp så att de inte skall bli oroliga. Mycket av mina tankar går till operationen för nu verkligen längtar jag och hoppas få tillbaka en massa energi. Det känns som om jag har kvar lite tider att slå och lopp att köra. Jag får mycket bra energi av både Ullis och folk från klubben. Att återigen igen få träna ordentligt med Ullis triggar mig verkligen. Nu känner jag att jag istället drar ned henne. :-0 

Hursomhelst så var det skönt att komma hem och ta helg. Vi har alltid bra helger med mycket familjehäng och så även idag. Nice!

Av Niclas Bernhardsson - 4 mars 2021 23:00

Torsdag och det var en lektion på plats och en på meet. På plats så ville jag säkerhetsställa att eleverna börjar jobba hårt igen så det blev coronasäker men hård träning i stationer. Nu roterade man efter en viss tid men jag skall framöver även kolla så man kan vara kvar på sin station för att det skall bli ännu säkrare. Hursomhelst så var det bra prestationer och jag kände mig nöjd. Efter det fick de börja att träna på en dans igen. Se hemåt och jag hämtade Ullis och vi drog direkt till Nyköping då vi skulle lämna in bilen. Men innan det så kopplade jag upp mig på meet och hade en lektion. Som tur var så var det lugnt i tv-hörnan. Tjejerna skall köra stafett och det är ju världens chans på guld. Men jag får förstås fokusera på eleverna men hinner kika lite emellanåt. Det verkar som Sundling är hyfsat med men hon rycker inte som jag hade trott. Sen är jag fullt inne på meet men jag förstår ändå att det är något som strular för Kalla. Hmm, det här går ju inte riktigt som någon hade trott. När jag är klar med lektionen så tittar jag vidare på teven och det är ju en katastrof. Jisses! Och vallateamet som verkade ha sådan koll. Efter skidorna så går jag och Ullis en liten promenad och väntar sedan in att bilen skall bli klar. Efter att ha betalat så kollar vi om det är lugnt på några affärer och det är så stressande att vara på tårna hela tiden men det känns som om folk ser att man är Coronarädd och anpassar sig. Vi kollar i alla fall in lite mattor till nya badrummet i källaren men hittar inte riktigt någon. Ullis hittar dock lite attiraljer som gör så att det skall bli mysigt. 

Av Niclas Bernhardsson - 3 mars 2021 22:19

Onsdag och i två dagar har vi varit lite rädda för Corona då det börjat öka i kommunen. Själv åkte Tim på lite förkylning och det gjorde att både han och Felix var tvungna att göra Corona-test. Samtidigt var det ett utbrott på Ullis jobb så hon var också hemma och gjorde test. Det gjorde att jag själv var tvungen att jobba på distans och fastän vi var rätt säkra på att Tim åkt på en vanlig förkylning så blev man ju lite rädd. Men idag kom svaren på barnens tester och Ullis fick även åka och göra ett test och samtliga var negativa, skönt! Lite orolig var man men man kan ju aldrig veta. Så imorgon åker jag till skolan igen för åtminstone en lektion på plats. 

Hemmavid så har vi gått promenader och det har varit skönt. Jag har haft två bra dagar i följd och snart väntar hjärtingreppet. Jag riktigt längtar och nu får jag banne mig inte bli sjuk och speciellt inte i Corona. Idag så fogade jag även en del i källaren och det blir riktigt snyggt. Tyvärr så kommer det alltid lite fog på väggarna så det blir till att eftermåla en del. Men det gör inte så mycket då jag även fick besked att duschkabinen är försenad och det dröjer en vecka till. Så golvet lär härda bra. Sportmässigt så har det varit ett suveränt längd-VM och vad säger man om tjejerna? Asgrymma och även killarna vaknade till liv idag! Riktigt kul! Men lite oroväckande att intresset bland de yngre är så dåligt. Endast 10% av tittarna är under 40 år... 

Av Niclas Bernhardsson - 1 mars 2021 23:00

Söndagen var inte mycket att skriva hem om, jag mådde riktigt dålig och blev nog lite orolig. Så det var en glad överaskning att jag mådde så mycket bättre då jag äntligen kom upp idag. När jag väl kom upp så drog jag iväg och köpte lite prylar på Woodys och sen satte jag igång och lade golv i källaren. Det gick superbra och när Ullis frågar om jag kan köpa lite på affären så svarar jag att det inte går då jag är mitt uppe i renoveringen. Jag hann även fixa lite med elen och drog lite nya rör. Jag slarvade lite med ikopplingen och fattade inte varför propparna gick hela tiden. Hmm, sen såg jag att jorden var felkopplad. Men det var lätt åtgärdat. Lite synd bara att jag mätte fel och fick slänga typ 10 meter elkabel. 

Efter maten så ville Ullis ut och gå och jag hängde på. Jag tänkte skriva förstås men det var så det kändes. Först gick vi till återvinningen och sen blev det ett promenad på några kilometer och jag blev förvånad att det kändes så lätt. Riktigt skönt och idag funkade kroppen igen och funderingarna kom igen om jag skall ringa och nu har jag bestämt mig. Klart jag skall ringa och ta upp vad jag funderar på.

Väl hemma så tittade vi lite på teve och det blev Superstars. Lite jobbigt att jag ännu inte gjort klart planeringen för skolan men det får jag ta imorgon bitti. Jag gjorde iaf klart träningsprogrammet för klubben och fixade även Månadens profil. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards