Alla inlägg under november 2021

Av Niclas Bernhardsson - 22 november 2021 23:00

Ny arbetsvecka och jag kände att jag började bli sämre igen och Felix var hemma och var sjuk. Hm, är jag på gång att bli sjuk igen. 

Jag avslutade dagen med en snabb dusch på skolan och sen hämtade jag Ullis då hon skulle till sjukgymnasten på Södertalje Rehab. Där skulle Anton göra ett ultrajud på Ullis höft. Samtidigt ringer min axelläkaren och han hade precis fått Antons bilder på min axel. Vi bestämde att vi kör en operation av axeln men han ville att narkosläkaren skulle kolla av med mig först med tanke på mitt hjärta. 

På vägen till Södertälje så fikade vi på Saltå Kvarn och där kände kvinnan vid disken igen mig och det visade sig att jag haft hennes son i skolan. Som en schysst gest så fick vi ett gäng frysta bullar och det kände vi att vi behövde åka hem och slänga in i frysen först. 

Kvällen avslutades med teve och en härlig bulle. 

Av Niclas Bernhardsson - 21 november 2021 23:00

Lite lätt förkylningskänsla, igen, men tanken har hela tiden varit att medicinen drar ned mig och att det är därför jag känt mig lite rosslig. Sist så höll det i en månad och kanske blir jag lättare förkyld av hjärtmedicinen. Jag visste inte riktigt vad det var. Hursomhelst så kände jag att mina skor gett upp helt så jag lade in en beställning på både inom- och utomhusskor. Bägge var egentligen löparskor men så fick det bli. Tyvärr så har Hoka One One bytt själva hälkappan och den är klart sämre. De sista skorna gick sönder i hälen väldigt snabbt. Så snabbt så att Ullis tyckte att jag skulle maila säljaren och klaga. Jag fick svar att det inte alls var bra så jag skulle lämna in dem till skomakaren så skulle jag få ersättning. De lämnade jag i fredags och de skulle vara klara på tisdag. 

Sen blev det en hel del annat fix hemma och det var spännande. På kvällen blev det lite mys framför teven. 

Av Niclas Bernhardsson - 20 november 2021 23:00

Lördag och jag mådde lite halvdåligt. Vet inte riktigt vad det var men det kändes lite konstigt. Som om jag vore lite förkyld men ändå inte.

Hursomhelst så hade jag ett stort prov mellan klockan 10-12 och jag var uppe i hyfsad tid för att göra mig iordning. När det var dags så hände det verkligen ingenting och det stod att jag inte hade tillgång till uppgiften. Så himla irriterande och efter en dryg halvtimme så gav jag upp och Ullis och jag tog en längre promenad istället och Ullis sprang lite också. Det blev nästan två timmar och det funkade men inte så mycket mer. Sen hämtade vi grabbarna och de var uppspelta och det var kul att de ville komma till oss. 

Väl hos oss så fixade vi lite mat och sen spelade jag och smågrabbarna lite Primetime men det var inte riktigt mina ämnen så vi rök runt fråga sju. Dock chansade Gabbe rätt två gånger så jag får tacka honom. 

Sen hann vi se på en halvlek då vi såg på Fiorentina mot Milan men det var klart stolpe ut för både Zlatan och Milan. 

Efter att ha lämnat smågrabbarna så tog jag och Ullis en liten tur runt i Trosa för att se om det var några ute men det var stendött och eleverna verkar antingen sköta sig bra eller så tycker de att det är alldeles för kallt ute... 

Väl hemma igen så såg vi på Så mycket bättre och det var kul. 

Av Niclas Bernhardsson - 19 november 2021 23:00

Fredag och dagen avslutades återigen med att flera elever knappt kunde eller ville gå hem. Så det blev fortsatt spel och så himla kul. Rätt som det var så ringer mobilen och jag har ingen aning om var den ligger och när jag väl hittar den så är det försent. Det värsta är att jag väntar på samtal från Karolinska och jag som redan bett assistenten att ringa upp igen då jag satt och åt då hon ringde sist. Som tur var så ringde hon upp igen. Jag hade lite frågor och jag tyckte att formuleringen jag läste i journalen var lite luddig. Nu fick jag svar och det blir ett nytt 24 h-EKG inom kort. 

Sen hemåt och jag pluggade lite inför provet imorgon. Jag hade missat en poäng sist och det var omprov imorgon men jag tyckte det var högst  oklart om själva provet. Helt klart hade jag missat men det var ett annat prov som stod på agendan och det hade jag redan klarat. Det var lite irriterande att de inte hade koll men på ett ställe stod det tid och datum för omprovet så det var väl det som gällde. Sen borde de ha svarat på mina mail, tycker man. 

När Ullis kom hem blev det en promenad men rätt som det var så tog all energi slut och vi ringde och beställde en pizza och tom hem den på vägen. Den delade vi på hemma och viss energi kom tillbaka. Det kändes lite konstigt men jag vet ju också att mina dubbelslag gör att jag kan ta slut relativt snabbt. Sen såg Ullis och jag på det sista avsnittet av Hide and Seek. 

Av Niclas Bernhardsson - 18 november 2021 23:00

Torsdag och det var återigen kul men full fart på idrotten. Mycket volleyboll-matcher och jag var med då och då och visade. 

Så jag var lite trött när jag kom hem och på kvällen var det löpträning. Och givetvis ligger det regn i luften. Både Ullis och jag är trötta och rätt som det var så är det nästan för sent och vi får skynda oss och byter om direkt. När vi går ut så märker man att det duggregnar och jag fryser. Ajdå! Men nu är vi så sena så jag tar ett beslut att jag chansar men det är nästan så att det känns som om det inte kommer att gå. Vi går till Häradsvallen och där står ingen och väntar men vi vet att Putte och Niklas skulle bli några minuter sena. Vi går lite grand under tiden och sen kör vi igång. Ullis och jag springer varannan minuter och går varannan minut. Det går bra men är rejält tungt i uppförsbackarna och det märks att man inte är pinnsmal. Jag återhämtar mig dock jättefort så kondition verkar jag ha. Det blir totalt åtta intervaller och två varv. Totalt, med gången, blev det lite drygt 7,5 kilometer. Väl hemma så tog vi en tur på affären och träffade på Felix. 

Hem och in i duschen och vi avslutade med lite teve innan sängdags. 

Av Niclas Bernhardsson - 17 november 2021 23:00

Onsdag och det började rätt bra men så känner jag att jag börjar tappa lite men kämpar mig ändå igenom jobbdagen med både lektion och möte som blev stört av något konstigt larm. 

Ullis väntar i bilen och vi åkte först till Saker och Ting för att köpa en present till I som skulle komma på besök och sen blev det en snabbsväng på affären. I kommer samtidigt som en kund som vill ha ett vätskebälte och den kunden är dessutom lite med i skidklubben så det blev lite snack.

Efter det så joinade jag Ullis och I på en kaffe och passade sen på att betala lite räkningar och bokföra. Just nu är det mest frakter och det känns rätt tydligt då man inte har ett bra fraktavtal längre...

Ullis och jag avslutar med en längre promenad men det känns fortfarande tungt och när jag skall ta medicinen så märker jag att jag missade imorse. Det borde förklara min seghet. 
Den uppmärksamme ser säkert att tabletterna är rengöringstabletter för pool. :-)

 

Av Niclas Bernhardsson - 16 november 2021 23:00

 

Tisdag och idag skulle ett företag komma och kontrollera utrustningen I skolan men jag styrde om så att vi skippade ombytet så vi kunde gå ut ifall de kom eftersom det var så öppet med tiden. Det var allt mellan 07-16.00 och det brukar inte ta mer än några timmar. För egen del så kunde jag vara kvar hela tiden och det var jäkligt skönt. 
Det blev roliga matcher i volleyboll men det blev storstryk av två elever och fastän vi alltid var mer så hade v ingen chans, hatten av. Jag tyckte jag kunde bjuda på bilden. :-)

Efter det var det möte och hemma fick vi slänga i oss lite mat och bege oss till träningen.

Ullis och jag hjälpte till lite med träningen och körde själv lite lättare.

Sen hem och vi avslutade med att se Mullvaden. Egentligen ett helt meningslöst program men det är kanske en viss underhållning i det. 

Av Niclas Bernhardsson - 15 november 2021 23:00

Ny vecka och på skolan började vi med volleyboll, kul men lite svårt.

Jsg ser att jag fått svar på en uppgift och vågar mig på att klicka och det är ett G, så skönt. 
Hemma så är jag återigen lite trött men kommer snart igång och fixar ihop en god köttfärssås med lite morot i. 
Sen går Ullis och jag till gymmet och givetvis har jag glömt hörlurarna hemma... 
Ullis går och kör gruppträning medan jag tänkt köra crosstrainer men den enda är upptagen så jag sätter mig och ror bredvid. Rodd utan bra musik är ju inte det roligaste och tjejen bli ju aldrig klar. Känns det som iaf. 
efter 3,3 km rodd så blir maskinen ledig men inte f-n gjorde hon rent den så jag fick börja med att desinficera den. 
All rengöring gör dock att handtagen blir för "greppiga" och jag håller snabbt på att få värsta skavsåren i händerna. 
Jag nöjer mig med fem kilometer och kör sen lite gym.

Efter så morsar ett par på mig men jag har svårt att placera dem och jag får ursäkt mig. Det är en gammal elevs föräldrar och det är lite kul att man egentligen kommer ihåg alla namn men de Är liksom placerade i minnesfack och det tar ibland lite tid att sortera.

Sen kommer en gammal träningskompis typ och Ullis och jag snackar med honom och efter det går vi hem.

Det blir lite teve och sen sängen. Bra dag! Som vanligt! :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards