Direktlänk till inlägg 17 juni 2022

Dyrt med färg

Av Niclas Bernhardsson - 17 juni 2022 23:00

Fredag och efter att, återigen, vaknat tidigt så fastnade jag för det mesta i boken jag läste - Sekten från Dimön. Den var riktigt grym och det var svårt att lägga den ifrån sig. Till slut så började jag att måla men ser att det börjar sina i burken. Tror det var en stor 10 litershink och dessutom Nordsjö-färg. Det kändes lite surt att det var skulle vara slut precis innan jag var klar med väggarna i det nya gästrummet. Jag försökte få klart med den färg jag hade men insåg att det inte skulle gå och man ser att det inte var riktigt täckt. Ajdå! 

När Ullis kom hem så tog vi först lite att äta men det var ingen riktig mat så vi blev inte så mätta men ville kolla in lite färg. 

Vi åkte till Woodys och de hade ju inte Nordsjö men det borde gå att köra vidare med en annan fabrikant. Nu tror jag att deras egen färgexpert hänvisade oss till en konkurrent sist men nu var hon inte där och jag tänkte att det inte borde skilja så mycket. Jag får väl se till så att jag inte blandar en vägg. 

Tyvärr så kan vi inte svara på om det var hel -eller halvmatt så vi drar hemåt och Felix är kvar i Södertälje. Det blir några foton på burken och sen ned till Woodys igen. Där blev det rena släktträffen då först Ullis bror Björn kom och sedan Johannas man Björn och deras barn. Johanna jobbar ju på Woodys och var där från start. 

Vi hade väl tänkt att ta en stor burk men den kostade 2600 kronor och det var lite mer än vi tänkt så vi nöjde oss med en liten burk för en tusenlapp. Dyrt ändå och jag kan ju avslöja att det är ett jäkla påslag på färg. Förut så handlade vi ju via lillebrorsan och fick en ruggigt bra rabatt. 

Efter det drog vi till Trosa och åt för ingen orkade göra någon mat. Jag var riktigt sugen på pizza men nu skärpte jag till mig och tog en sallad istället. 

Väl hemma så fixade vi lite med allt möjligt och jag målade några pallkragar och började att spraymål en vas med en betongfärg. Egentligen skall den primas först så det kanske inte blir bra, vi får väl se. 

Det började regna så vi gick in och avslutade framför teven med att se slutet på en spännande film. Det handlade om en strand som fick besökarna att åldras ca. 50 år på en dag och filmen var tillräckligt bra för att inte avslöja slutet så försöka att se den. Den heter Old och är gjord av M. Night Shyamalan och i filmen syns en svensk också. Iaf i slutet men jag såg ju inte början så kanske där också. Tror han heter Gustaf Hammarsten, eller något sådant. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards