Direktlänk till inlägg 26 juni 2022

Möte med en legend

Av Niclas Bernhardsson - 26 juni 2022 23:15

Söndag och idag skulle jag och Ullis bli campingvärdar men vi skulle också ta en sväng till Gnesta för att kolla på en höjdhoppstävling, initierad av Stefan Holm. Hans son Melwin skulle dessutom hoppa. 

Först var jag inte supersugen men ju mer jag tänkte på det ju mer briljant tyckte jag att Ullis idé var. Det vore ju störtskönt och Stefan Holm är dessutom en gammal idol för mig. Sjukt cool person som vågar sticka ut och jag älskar hur dedikerad han kan bli, vad han än gör. 

Först så träffade vi dock kvinnan skulle lämna över nycklar och lite annat till oss men då det varit riksläger så kunde det nog dra ut på tiden att få allting i ordning. Vi sade att vi skulle återkomma och vi ville ju dessutom iväg på en tävling. 

Väl hemma så betalade Ullis några räkningar och jag passade också på att göra mig skuldfri hos Skatteverket. Har man eget måste man se till att inte missa några betalningar. Jag tänkte också på att lägga ut några ashäftiga skates men såg sedan att de redan låg ute fastän inga visat intresse för dem. Det måste ju vara värsta kapet! :-0 Liknande modell borde ligga på runt 6500 kronor och nu reade jag ut dem för strax över 2000 kronor med nya hjul och ny ram. Bara det är ju 3000 kronor men det skall förstås vara en som är intresserad. 

Sen åkte vi till Gnesta och vi passade på att äta lite på Vita Villan och på vägen dit blir det en utryckning och när vi beställt så kommer det flera bilar. 

Vi äter gott och åker sedan till Skillingavallen och parkerar. Konstigt nog är det inte jättemycket folk och det finns bra med plats. Tyvärr ingen skugga och det påminner mig om tiden här som gympalärare. Det var alltid tufft för eleverna att springa i värmen. 

Vi ser Stefan Holm och Kajsa Bergkvist och snart nog även Stefans son Melwin. 

Det är först lite juniortävlingar och det är kul att se dem hoppa och några är riktigt nervösa. Vem hade inte varit det. 

Mot slutet så är det då seniortävlingarna och Melwin vann på 2.15 och det var ett lyckat arrangemang. Ullis undrar om man inte kan köpa en bok av Stefan men han är fullt upptagen att plocka undan saker men när han går förbi oss så undrar jag om man inte kan köpa en bok men det fick vi inte utan det var bara att ta en. Jag gick och hämtade en och när han närmade oss igen så passar jag på att ta kort på oss. Jag tänkte att det kunde vara ett kul minne för honom... Ha ha!

En kvinna hälsade på oss och hon sade att jag varit lärare för hennes son och visst kom jag ihåg henne. Hon var alltid så snäll och mån om klassen och om jag inte missminner mig alldeles så var hon en klassförälder. 

Vi åker så hemåt och mot kvällen så är vi tillbaka på campingen och nu skall det simmas igen och jag plockar med mig en SUP. Det är lite värre vågor nu men jag ställer mig direkt och det är bra träning för bålen. Sen ett litet dopp på slutet. 

Vi avslutade med att lyssna lite på fortsättningen på Sekten från Dimön. Nu kommer jag inte ihåg vad den boken heter med det är bok två i trilogin. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 17 april 23:00

På jobbet blev det lite kaos och av sekretesskäl så kan jag förstås inte gå in på vad det var men jag tyckte det sköttes proffsigt. Tänk på att bloggen egentligen är till för att jag skall kunna gå tillbaka och se vad som hänt. Så ni får tyvärr nöja ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 16 april 23:00

Tisdag och jag satt på bussen och försökte komma ikapp med en massa. Jag såg att jag fått in en massa dokument som jag behövde få koll på och tog en skärmdump på Kivra. Sedan svarade jag några som hade funderingar på sin medverkan i ultraloppet. Seda...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 15 april 23:00

Måndag och idag var det en ny vecka och nya krafter. Tänkte jag. Det började dock rätt dråligt och jag fick avvika på morgonen och fräscha upp mig efter att ha fått något i ansiktet.  På dagen så fick jag en återkoppling på kursen i fonetik och det...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 14 april 23:00

Söndag och vi vaknade rätt sent, ja i alla fall jag. Ullis hade tagit kaffe i biblioteket så jag satte på några koppar i den vanliga bryggaren. Lite morgonteve och sedan pluggade jag en stund. I övrigt så bestämde vi oss för att skjuta upp starten i ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 13 april 23:00

Lördag och man hade inte sovit som en prins direkt då Felix säng inte var gjord för en tungviktare som mig och Ullis åkte väl in i mig då det blev som en grop.  Men lite speciellt att vakna upp mitt i Stockholm.  Efter lite frukost så försökte ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards