Direktlänk till inlägg 5 juni 2024

En smärre chock

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 juni 23:00

Onsdag och idag hade jag bokat in första bästa tatueringstiden och den var egentligen 18.00 men sedan fick jag en fråga om jag inte kunde komma klockan 15.00 istället och eftersom jobbet skulle ut ikväll så misstänkte jag att jag ändå skulle bli själv och sade okej på det. 

På jobbet var det ungefär som vanligt och jag hade lite tid att fixa med annat. Jag diskuterade lite med en gammal löpare i klubben och han hade blivit sugen på att komma tillbaka så jag skickade lite uppgifter till honom. Riktigt kul!Vi verkar bli några fler just nu. 

Så var det då dags att bege sig hemåt och jag hade tagit motorcykeln idag så det gällde att skydda armen då det är lite trängre i stället. Rätt skönt att åka hoj förresten men det är dags att byta bakhjul snart och så verkar den dra lite snett. 

Hursomhelst så kommer jag fram och ringer på och frun, det är ett par som har studion, öppnar en dörr en bit ifrån och jag tar mina saker och går in. 

Vi diskuterar storleken och går ifrån min tänkta storlek och går upp en bit. Jag tänker att det förstås blir dyrare men det får jag ta. Jag hade redan prutat ned och då är det väl lämpligt att åtminstone ta ursprungspriset, tänkte jag. 

Jag var tydlig med färgerna och visade loggan ordentligt. 

Sedan får jag lägga mig ned och jag har en förmåga att stänga ned och liksom somna. Så när han talar om att jag är klar så sätter jag mig upp och det första som slår mig är att det är rött (!) där det skall vara orange. Jag känner mig som ett levande frågetecken och ropar ut: - Rött? Killen ser chockad ut och lätt stammande säger han, på engelska som kommunikationen skett på, att det är hans fru som sagt det. Hur hon kunde misstolka "orange" och dessutom med en tydlig bild till rött är en gåta. 

Direkt så säger han att det är lätt att fixa och jag får lägga mig ned igen och han håller på i tio minuter. Jag tittar på det igen och är inte övertygad men jag får väl ge det några dagar. Det kan ju hända att det måste läka ut först. Om inte annat får jag ser det som det berömda treskillingsmärket. 

Väl hemma så passar jag på att boka besiktningstid till husvagnen, man har sug på att komma ut nu. Felix är förresten hemma också och det är kul. 

Våran häck har kommit och vi funderar var bästa platsen är. Det var en lång historia kring vår förstörda häck och Ullis och jag kom fram till att det bästa är att ge den förstörda häcken en chans men vi tar några plantor som kompensation. Det kändes rimligt. 

På kvällen är det Primetime och det är tema Europen, gruppen alltså. Jag har superlätt och det är endast svårt på sista frågan och visst lät det lite som Joey Tempest precis på slutet men jag kände inte igen låten och tog därför att det inte var dem. Fel beslut och det var lite synd. 

 

Det kanske tar sig...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 juni 23:00

Söndag och efter lite gott kaffe på morgonen så var man igång. Ullis vill gärna ha finfrukost men själv kan jag bara tänka på kaffe innan jag kan börja sortera tankarna. Det blev i alla fall lite mer än kaffe och sedan var vi igång. Jag provade att...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 15 juni 23:00

Lördag och efter lite frukost och morgon-teve så började vi röja lite på tomten och lastade upp på släpet. Sedan åkte vi en snabbis till svärmor och tog lite skräp av  henne också som legat ett tag men det är mitt fel då jag glömde bort det sista. De...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 14 juni 23:00

Fredag och jag tog på mig finkläderna idag och hoppade på bussen. Sista dagen med eleverna och det kändes absolut lite vemodigt men framförallt så kändes det mest jobbigt att jag inte fick ett bra avslut med de gamla eleverna på ett bra sätt. Samt ga...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 13 juni 23:00

Torsdag och idag var liksom sista dagen med min elev på skolan. I alla fall den sista normala dagen och vi avslutade med en längre cykeltur och det regnade lite grand men det störde ingenting. Vi hann också fika lite vid borden vi hade gjort iordning...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 juni 23:00

Onsdag och det hinner inte gå så länge förrän jag får meddelande om skolan jag sökt jobb på redan har behöriga sökande och att de därför är tvungna att tacka ned. Jag svarade att jag förstår men undrade om de visste om att, ifall man redan jobbar, in...

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards