Direktlänk till inlägg 13 juni 2024

Skönt när det släppte

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 13 juni 23:00

Torsdag och idag var liksom sista dagen med min elev på skolan. I alla fall den sista normala dagen och vi avslutade med en längre cykeltur och det regnade lite grand men det störde ingenting. Vi hann också fika lite vid borden vi hade gjort iordning. I princip så hade min elev slipat precis alla bänkar. 

Sedan hemåt och idag var jag hyfsat taggad till löpningen men det blev en liten tupplur innan och tiden rann iväg. Nu var man lite trött och jag försökte hitta några byxor att springa i. De jag sprang i sist låg upphängda och jag tog dem igen. När det började närma sig så inser vi att vi nog får ta bilen. 

Vid Safiren så möter vi upp Tanja som också lägger in sina prylar i bilen men de bestämde sig för att skippa dusch och bastu. 

Alla går upp och där sitter Super-Roffe och Mårdhunden. 

Snart joggar vi iväg och vi bestämmer oss för Å-promenaden och den är fin men rätt omgående så kan jag knappt andas och det bara måste vara pollen. Jag försöker hänga på och orkar väl bara några hundra meter innan jag måste stanna. Det känns som om jag inte kan andas bra och tänker att det skall bli kul att se pulsen i efterhand för den måste ju slagit i taket! tänker jag. Sanningen var istället pulsen snarare låg runt medelpuls. Det verkar som om all pollen gör att jag inte ens kan ta i ordentligt. 

Tjejerna var snälla och väntade in mig och efter själva turen vid ån så kan jag ta i lite mer och nu bromsar jag inte gänget längre men det är absolut lite jobbigt. 

Roffe och Anders ville gärna springa med oss men vi tjatade och tjatade och till slut körde de på lite själva. Det är jobbigt att känna att man sinkar några. 

Borta vid Mecman-rakan så kände jag knappt av pollen och nu kändes det istället som det gick väldigt sakta. Jag väljer dock att inte börja strula utan ligger bara lugnt för jag lär bli trött på slutet i alla fall. 

Sedan blir vi omsprungna av killarna och det är precis när backen börjar och jag busar genom att trycka på i över halva backen och det känns underbart men nu flåsar jag rejält och jag väntar in Ullis och Tanja. Skönt att känna på lite men jag fick en rätt jobb andning ett tag och snart väntade nästan backe. 

Vi avrundar med att springa längs ån och det är skönt att ta sista backen fastän det känns i baksidorna. 

Jag ser grabbarna en bit borta och ropar till och tackar för idag. Tanja skämtar och säger att hon blev döv när jag ropade till. 

Framme vid Safiren så tackar vi varandra för bra draghjälp och jag känner mig lite småtrött. Skönt att röra på sig och jag är nöjd. 

När vi åker hemåt så börjar Primetime och jag passar på att spela då vi rör oss mot Willys. Jag avslutar med sista frågan och det är vem som komponerat  ett känt musikstycke och jag chansar fel. Lite surt men jag missade typ bara två kronor. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 juni 23:00

Söndag och efter lite gott kaffe på morgonen så var man igång. Ullis vill gärna ha finfrukost men själv kan jag bara tänka på kaffe innan jag kan börja sortera tankarna. Det blev i alla fall lite mer än kaffe och sedan var vi igång. Jag provade att...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 15 juni 23:00

Lördag och efter lite frukost och morgon-teve så började vi röja lite på tomten och lastade upp på släpet. Sedan åkte vi en snabbis till svärmor och tog lite skräp av  henne också som legat ett tag men det är mitt fel då jag glömde bort det sista. De...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 14 juni 23:00

Fredag och jag tog på mig finkläderna idag och hoppade på bussen. Sista dagen med eleverna och det kändes absolut lite vemodigt men framförallt så kändes det mest jobbigt att jag inte fick ett bra avslut med de gamla eleverna på ett bra sätt. Samt ga...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 juni 23:00

Onsdag och det hinner inte gå så länge förrän jag får meddelande om skolan jag sökt jobb på redan har behöriga sökande och att de därför är tvungna att tacka ned. Jag svarade att jag förstår men undrade om de visste om att, ifall man redan jobbar, in...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 juni 23:00

Tisdag och idag gick det återigen bra på skolan. Jag tog en cykelpicknick med min elev och vi fikade vid en parkbänk innan vi rörde oss tillbaka. Alltid så mysigt att cykla och upptäcka nya vägar i Nyköping. Jag har insett att det finns sjukt många f...

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards