Alla inlägg den 9 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 9 maj 23:00

Torsdag och jag var ensam hemma då Ullis jobbade. Som vanligt så är kaffe det viktigaste och jag släpade mig upp rätt tidigt och satte på det och sedan bullade jag upp i sängen och började att jobba lite med saker att ta upp på vårat uppföljningsmöte efter loppet. Det var rätt många saker så det försvann nog en timme. Sedan lade jag ut en massa bilder på forumet, från loppet. Jag hann även kolla hur andra lopp gjort och fick lite idéer. Så lade jag ut på instagram också om en rolig nyhet där svågern i högsta grad är inblandad. Det blir roligt och kommer absolut att locka en hel del. 

Nu ville jag få ordning på toalettdörren som gått i baklås i husvagnen. Jag hade ju dragit igen dörren då Ullis ställt en massa stolar där och de hade åkt bakom och hindrat dörren att öppna sig. Som tur var så fanns det typ sju centimeter lucka innan det var tvärstopp. Jag var tvungen att ta av mig klockan och sedan försökte jag en massa saker innan jag fick tänka riktigt logiskt. Att få av dörren eller komma in genom takluckan gick inte alls. Det räckte inte med att chansa med pinnar och skohorn utan jag fick pilla in mobilkameran och filma för att se var man kunde komma in och sedan vrida upp. Nu gick det lättare och snart var dörren öppen. Pust! 

Sedan in och jag åt lite lunch innan jag pluggade några timmar. Jag börjar känna lite panik inför plugget. Det känns som jag ligger efter med den nuvarande kursen och jag väntar dessutom på svar från tre (!) omexaminationer. 

Sedan kom Ullis. 

Vi är också aktuella med ett loppreportage i ÖSP, den lokala tidningen, och jag frågade lite i vår arbetsgrupp om någon ville uttala sig och sonen Felix, som också sprang, skickade en del också. Riktigt bra och det kommer garanterat komma med. 

Till middag så körde vi faktiskt utemat, som jag åkte och hämtade. Kanske lite slött men ibland kan man unna sig. 

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards