Alla inlägg den 5 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 5 maj 23:00

Söndag natt och när klockan ringde, efter en och en halv timmes sömn så hatade man loppet. I alla fall just det för bara efter några minuter var man verkligen på tårna. Jag gick på toaletten och borstade tänderna och på den korta tiden så var man verkligen igång igen. Vi hade precis tagit över då sista damen kom tillbaka. Hon hade precis lämnat damtvåan bakom sig när magen inte var med i matchen och hon sade att hon var jätteglad fastän det kanske inte syntes. Så det blev ändå en händelserik start för mig och Ullis. Nästa år skall vi förresten ha livevideon under hela rundan. Det är bara att skicka ut någon på cykel då och då. Tror det blir häftigt och sedan förstås i målet. Men nu skall jag inte gå händelserna i förväg. Vi lär ju ha ett uppsamlingsmöte, efter loppet. 

Jag och Ullis jobbade i alla fall på och nu var det inte så många kvar och efterhand dök det upp mer och mer funktionärer. Nu var det upplösningen bland herrarna kvar och efter några varv så gav trean upp och killarna från Hjorthagen Ultra gjorde upp om det och de plockade några varv till innan Jocke gav upp och gav Nicklas en kram för sitt sista varv som han var tvungen att slutföra för att bli totalvinnare. 

Många ville se honom gå imål och han fick ett kungligt mottagande och vad roligt att vinnaren av Mini-TUBen, Wilmer kom förbi och de bägge vinnarna poserade i målet. 

En helt underbar dag och nu var det bara att packa ihop och DÅ kom regnet. Vi hade verkligen tur med vädret, måste man säga. 

Efter några timmar så var vi hemma och landade lite men ingen orkade plocka in någonting och vi lade oss och vilade ett tag. Sedan ville Tanja ut och gå men jag tänkte om vi istället skulle plocka in snitslarna och det tyckte bägge lät bra. Eller om Tanja egentligen ville springa, tror jag. 

Vi gick banan och tog in alla snitslar och det var exemplariskt snitslat. 

Sedan slängde vi allt och gick in och köpte lite på Trossen. 

Vi åt lite gott och tittade på teve. Det blev förstås tidigt i säng för bägge var som vrak. Dock glada vrak och redan taggade på nästa år. 

Överlag är jag supernöjd men det var några saker som tog hårt på mig då jag jobbat så hårt med det här. Det var verkligen mycket mer jobb än vad man kan tänka sig. Sådant som kanske inte syns utåt. Jag väljer dock att se det positivt och det inte var illa menat. 


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards