Alla inlägg den 12 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 12 maj 23:00

Söndag och jag ser att jag fått svar om en fråga om chip-tider och det skulle bli väldigt dyrt så frågan är om man inte kör vidare med ett billigare alternativ. Jag tror att man kan skapa lösningar som fungerar ändå, trots många löpare som kommer in samtidigt. Men det bestämmer jag förstås inte om självt. 

Sen fixade vi lite på tomten och jag började måla ut på tomten hur man skulle ha lite gångar och så. Det blir nog bra och nu blev det lite mer verkligt då man såg linjerna på tomten. Det stora jobbet är ju att få bort allt material så träningen framöver kanske ser lite annorlunda ut. 

Timmarna gick och jag var lite sugen på att ta ut hojen och Ullis hängde på, förstås. 

Motorcykeln kändes lite svårkörd och kanske beror det på att bakhjulet inte var riktigt centrerat och dessutom var rätt slitet. Firman som bytte drev måste dock lösa felet med hastighetsmätaren och det bara snackas bort hela tiden. När de bytte drev så sattes inte kablarna tillbaka på rätt sätt och nu visas fel hastighet. Det har nu gått ett år sedan det byttes och trots att man åker dit och säger till så händer ingenting. Det bara skrivs upp... Snart säger jag att något annat företag får fixa det och det gamla företaget får ta fakturan. 

På Primetime så åkte jag på fråga åtta på både 20-quizet och veckofinalen. Illa!

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards