Alla inlägg den 13 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 13 maj 23:00

Måndag men det kändes som man blivit lite dagvild och Ullis höll med. Det är väl lovdagarna som ställt till det. Jag jobbade iu i och för sig i fredags men jag var ju rätt ensam om det. Slet hårt också så jag borde ju verkligen känt att det var en vanlig helg men det var väl att det var annorlunda. Nåja. På jobbet så var det bra, i alla fall för mig. Riktigt nice men det brukar det vara. Jag känner dock att jag inte är nöjd med saker och ting men känner också att det inte är någon idé att göra någonting åt det så det får bero. Det är som om jag kan se saker och ting utifrån och ser också hur andra inte kan göra det och känner alltså att det nog är bäst att bara låta det vara. Tråkigt. 

Jag har dock andra saker att tänka på och nu, när loppet är avklarat, så är det dags att börja tänka på det kommande EU-valet då jag tagit på mig att vara ordförande i ett distrikt och Ullis är givetvis också med. Det är riktigt kul att vara röstmottagare och nu är det hög tid att själv tona ned sina egna åsikter. Däremot så uppmuntar jag folk att gå och rösta och EU-valet kan påverka oss mer än man kan tro. 

Jag hade dock inte släppt loppet helt utan kollade på lite marknadsföringsgrejer men där borde jag själv sett det utifrån. Det är ju för sjutton länge kvar och inget man behöver tänka för mycket på nu. 

Det var visst ett Primetime 19.00 och där hade jag alla rätt men vet inte vad jag hade för nytta av det för det var en avslutande fråga och där fick jag för mig att jag skulle svara snabbt och allt blev superfel. Det var hur många vingslag en kolibri slog under en... timma! Jag tänker att det är en minut och tänker dessutom väl snålt.

Sedan var det katt-quiz, klockan 20.00 och där åkte jag på fråga nio. Kände att jag hade svaret men valde i sista stund något annat. Så surt. Kattastrof!

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards