Alla inlägg den 15 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 15 maj 23:00

Onsdag och det var återigen en bra dag, i alla fall för mig. Jag passade på att komma ikapp med lite saker och försökte även få ordning på mina låtar igen. Det har verkligen fastnat och den här gången fick jag igen nobben och musik är verkligen svårt. Jag tycker verkligen att mina låtar sätter sig och är trallvänliga. Nu hade jag i och för sig den här killen inte ens tid att lyssna på något men jag fick ett annat namn. Snart får jag börja sänka ambitionerna eller kanske börja lära mig spela själv, ha ha! Nåja! 

Vi avslutade med ett möte på jobbet men jag hann med en rätt bra buss hem ändå. Väl hemma så åt vi lite lättare mat och kollade på Robinson. Jag gick sedan ut och började gräva lite på vårat nya projekt. Eventuellt behöver ändå ta dit en grävare för merparten men nu inriktar jag mig på kanterna som jag ändå vill ha lite koll på. 

Sedan kände jag att det räckte och både Ullis och jag var fortfarande lite hungriga och kanske lite sugna på glass... Asch! Vi drar till Sille Krog, bestämde vi. 

Där, på Sille Krog alltså, träffade vi förresten killen som jag blev tipsad om och som jag skrev lite snabbt till. Även han lät lite tveksam om han skulle ha tid. Hmm, det här går ju troll i. 

Vi åt förresten en french hot dog och tog en mjukglass efter den. 

Väl hemma så hade jag lovat mig själv att jag skulle cykla lite och Ullis var nöjd efter sin morgonlöpning. 

Jag hoppade snart upp på cykeln och tänkte att jag kör samma som sist och det blev 2,2 watt per kilo och fy bubban vad tungt det var i början. Det märks att man börjat nu och man har förstås tappat. Jag hade träningsvärk sedan i måndags. 

Sen var det bara att komma ned i varv. 

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards