Alla inlägg den 17 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 maj 23:00

Fredag och idag hade jag och Ullis tänkt att träna lite efter jobbet. Tanken var att vi skulle springa lite i Ekensbergsskogen och sedan simma. Jag hade inget sug på att simma alls och kanske inte Ullis heller. Så det försvann snart ur planeringen men springa skulle vi väl, eller... 

När jobbet var slut så gick jag ut till Ullis, som väntade, och vi åkte mot stan och parkerade. Ullis skulle fixa naglarna och jag satte mig utanför och väntade för jag klarar inte av rengöringsmedlet, det liksom sätter sig i lungorna och jag får svårt att andas. Där satt jag och fixade lite med bilder inför den kommande nyheten om vårat lopp. Vi kommer släppa den nyheten och förstås vilket datum loppet går nästa år på söndag. När jag satt där i solen så kom det förbi lite elever då och då. Någon, som alltid brukar stanna och prata, såg mig inte alls för jag var säkert på helt fel plats där jag satt. Några andra pratade däremot och undrade vad jag gjorde där själv. Sedan kommer jag på att jag kan ju gå in på Clas Ohlson och kolla om de har något armband då det jag har nu har gått sönder och det har jag provisoriskt laget med gummisnoddar på ett finurligt sätt. Jag fick tänka till lite och detta kändes rätt bra men förstås inget man vill ha för alltid trots att det kändes bättre på handleden. 

Sedan så kollade vi lite kläder innan vi åkte och åt på ChopChop. Vi passade på att kolla på några affärer på paviljonger då vi tänkt köpa en idag. Det skulle nog bli Jula ändå. 

Sedan tillbaka till den sidan och nu hade köerna släppt lite. Vi gick in på Jula och bestämde oss för den och när jag åkte bak för att hämta den så gick Ullis på Lager 157. Paketet är skitlångt! och jag vete sjutton hur jag skall få in det. Hm, jag tar paketet och låtsas som jag har koll och får packa om helt där bak. Passagerarsidan får jag skjuta fram så långt det går och fälla upp sätet och sedan blir det till att se om jag kan få in den lite på tvären. Pust! Det verkar gå men frågan är om man ens kan sitta på något stol där bak men det får bli ett senare bekymmer. Jag har ju busskort också. 

Efter att Ullis kom så löser vi det tillsammans och det visade sig fungera. 

Nu skulle vi in på Blomsterlandet och nu började jag bli orolig igen. Vi köpte ju massor men det borde förstås finnas plats där bak då paketet var relativt smalt och mycket riktigt. Men skall vi inte handla lite mat också? säger Ullis. 

Vi borde göra reklam för Volvo V90 för de kan svälja mycket last och snart puttrade vi hemåt men vi tog en glass också men vi råkade ta en för mycket och snart mådde man dåligt. Ullis fick ta den sista och den smakade inte ens gott. Det KAN bero på att man redan ätit för mycket. 

Väl hemma så var det bara att börja montera och jag tänkte att det väl inte var så mycket att ha för 2000 kronor men det var visst ett kap. Riktigt nöjd och skulle den bara hålla i några säsonger så var det ju inte så farligt. 

Vi avslutade kvällen med att titta på Masked Singer och vilken överraskning med fröken Snusk! Det hade jag verkligen inte väntat mig så nu är det väl bara att slänga "masken" och bli en riktig sångerska?

 

Dags för ett nytt armband?

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards