Alla inlägg den 19 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 19 maj 23:00

Söndag och på morgonen så förberedde vi lite inför mötet och jag åkte förstås ned till ICA Trossen och köpte smörgåstårtan jag hade beställt. Några hade tyvärr fått förhinder men Anders N kunde vara med på länk. 

Sen var det då dags och det blev stressigare än jag hade trott. Först så hade vi lite styrelsemöte men det handlade mest om några ekonomiska detaljer. 

Efter det mötet så var det då alltså dags för själva avslutningsmötet där framförallt jag ville tacka för allas insatser och förstås ha en utvärdering hur det hade gått och vad man hade för förslag inför nästa år. För det var nog alla överens om. Att vi skulle köra även nästa år. Det var ju så sjukt kul och förhoppningsvis blir det lättare nästa år då man redan gjort det ett år. Riktigt kul var det i alla fall och det var också själva mötet eniga om. 

Tyvärr fick jag inte in smörgåstårtan i kylskåpet och vi ville heller inte dela upp den innan så vi började med tårtan samtidigt som höll i mötet. Som vanligt blir det att jag själv inte kan äta och det är inte första gången det blir så. 

Nåja, jag skar upp en bit efter ett tag och försökte äta då någon annan pratade vilket alla gjorde efter mina punkter. 

Vi bestämde oss också för att köra loppet den 26:e april, 2025 och då har vi ändå varit snälla mot ett konkurrerande lopp där jag hörde av mig innan. Annars hade vi nog kört samma datum men jag tror att 26 april är ett bra datum. Det borde inte bli lika varmt som i år men man vet ju aldrig. 

Direkt efter mötet så lade jag upp nyheten att svågern Björn sponsrar med hela 15 000 kronor som jag vek åt prispengar för att slippa "bråka" med några andra huvudsponsorer. Tror det blir mäktigt att man kan säga att han tar hela biten med prispengar, faktiskt. 

Sen blev det fika med Rosie och tiden gick. Jag fixade lite med tomten men vi behövde ju träna också men nu började man bli varm och trött. 

Till slut så behövde vi komma iväg och leverera lite smörgåstårta och hos Anders och Romina så fastnade vi på en kaffe och lite trevligt prat. Sen hann vi en sväng till Sanne också innan vi åkte vidare mot Stensund. Det tog absolut emot lite men jag ville så gärna springa så det var väl bara att kavla upp ärmarna och köra? 

Vi parkerar bilen och sen är det bara att börja men jag får direkt väldiga problem med min pollenallergi och det är som jag har 20 kilo som bara trycker ned mig. Dessutom så jag får svårt att andas. Vi springer bort mot bron och det verkar vara en tjej eller kille som är barbröstad men den gör inte så mycket för att skyla sig så jag utgår från att det är en kille men sen får jag titta bort för det är ju en kvinna och Ullis tyckte att det kanske inte var så konstigt för Stensund är väl lite av en naturistcamping, eller vad det heter. 

Vi fastnar dock vid bron för en är fortfarande inte klar och vi är lite på gång att chans men det är för bökigt och vi får vända tillbaka och i ögonvrån så ser jag att kvinnan fortfarande inte skyler sig så mycket och det är ju lite lustigt hur det har ändrat sig genom åren. Jag har för mig att väldigt många solade topless då jag var liten, i alla fall många fler än nu. Nu är det annorlunda men man kanske inte behöver sitta så himla öppet. Kommer aldrig att glömma då jag och Ullis var vid bryggan och badade då en kille och en tjej bara tog av sig alla kläderna och man blev helt paff. Väldigt jobbig känsla faktiskt. 

Nu joggade vi i alla fall på men det kändes sjukt jobbigt och rätt som det var så sväljer jag någon jäkla mygga och får problem. Jag hostar och hostar och sen börjar jag att kräkas. Sjukt obehagligt och tårarna sprutar. Ullis tyckte att hon kunde varnat men det är ju upp till mig att ha koll. Jag får stanna upp och ta igen mig och vi joggar vidare. 

Det är fortfarande tungt och släpper liksom inte men när vi kommer ut mot havet och havsbrisen kommer så försvinner pollenpartiklarna och det är mycket lättare. Sådan skön känsla men det släppte inte helt men det var en välkommen paus. 

När vi kommit runt 17 minuter så vänder vi och det blir ett bra men kortare pass. Tanken fanns att bada också men det började bli sent. 

När vi är tillbaka vid själva campingen så möter vi några gamla campinggrannar och snackade lite. Trodde det skulle bli segt att komma igång sen...

Vi skippar badet och åker hemåt.  Där blev det dusch och sedan Robinson. 

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards