Alla inlägg den 27 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 27 maj 23:00

Måndag och det var väl egentligen inget märkvärdigt. Jo, jag sökte två jobb till hösten som verkade intressanta. Det gäller ju bara att de förstår hur bra jag är! ;-) Skämt åsido så verkar jag vara gjuten att vara lärare och tycker det dessutom är skitkul. Men det är nog lite segt nu om jag skall vara ärlig. Man börjar längta till semestern och det är ju inte så dumt. 

På jobbet så ringde dessutom en lite halvjobbig säljare från Stagepool och deras strategi är ju att tvinga folk att gå med i deras abonnemang för att ens ha en chans att söka några roliga statistjobb. Skulle tycka att det vore kul att testa på och jag kommer aldrig att glömma då jag hade en klass som skulle spela in filmer och en gång så ville några att jag skulle spela en sträng lärare men det visste dock inte alla om så när några kom in mitt i inspelningen så blev de livrädda då jag skällde ut en elev! Ha ha, riktigt kul och eleverna blev supernöjda. Tror det var i Björnlunda om någon av de eleverna skulle kika in här. Hursomhelst så hoppar jag nog av Stagepool då deras upplägg är lite unket. Det passar i alla fall inte mig. 

Väl hemma så slipade jag lite till en elev då en lärare glömt att klippa till sådan där krympplast men i sliprondellen var det inga problem att få det snyggt. 

På Primetime så kom jag till finalen men var sjukt långt ifrån rätt svar så det var pinsamt. Vet inte hur jag tänkte. 

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards