Alla inlägg den 28 maj 2024

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 maj 23:00

Tisdag och idag tog jag bilen eftersom jag skulle vara löpcoach åt Camfil, idag. De sponsrade ju vårat lopp och i gengäld ville de bland annat ha två ledarledda träningar och det kunde jag ju ställa upp på. Kanske kan man fånga någon ny löpare också samtidigt som det är roligt. 

Jag kom iväg rätt bra, från skolan, och hade någon halvtimme hemma innan vi behövde åka iväg och Ullis, som egentligen skulle sprungit imorse, hängde också med förstås. 

Vi möter upp ett litet gäng men några pratar bara och snart så är vi fem stycken men det kommer en tjej joggandes och det är Amanda. Hon har inte sprungit på länge och är lite osäker på formen men jag tänker inte köra så hårt. 

Först så pratar jag lite om eveolutionen, så att man skall förstå vissa av saker jag sedan gör. Det tar kanske tio minuter och då har jag förstås forcerat lite men det är bra att veta att vi i grund och botten har bra förutsättningar att springa långt och länge.

Vi kör en liten jogg och kör sedan ett gäng löpskolningsövningar borta vid "Kvarnen". Fint ställe men en grävare stör lite. 

Vi avslutade sedan med att springa runt våtmarken och alla var nöjda efteråt men Patrik skulle nu springa tillbaka till Vagnhärad och det blev ett rätt långt pass för honom. 

Jag och Ullis duschade sedan och värmen hade gjort att man ändå svettats en del. 

På kvällen var det visst mat-quiz och jag tänkte först inte ens ställa upp då jag är dålig på sånt. Ullis sade att hon kunde hjälpa men på något konstigt vänster så hade jag dribblat mig förbi alla frågor och svarade dessutom rätt på sista som jag i förväg hade bestämt skulle vara alternativ tre OM jag inte kunde svaret och så fick det bli. Jag chansade på sista och fick alla rätt. Första gången på ett mat-quiz, i alla fall. 

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards