Alla inlägg den 17 juni 2024

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 17 juni 23:00

Måndag och jag var lite orolig att inte bussarna skulle gå som vanligt då det nu var sommarlov. Men det verkade vara lugnt och jag satt lugnt kvar på bussen då den passerade Centralstationen, det var ett misstag.

När vi kommer fram till bussterminalen så åker det iväg ett gäng bussar men jag tänker inte mer på det förrän en äldre kvinna kommer fram och säger att de har ändrat till sommartider och det var alltså andra tider nu och man skulle förstås varit med på en av bussarna som åkte iväg.

När jag kommer fram så sitter alla redan samlade och några har tackats av. Jag är ju ingen som skall ha en massa saker men det blev lite konstigt att ha varit 1,5 år på den andra skolan och tanken var att jag skulle komma tillbaka efter halva vårterminen. Nu blev det istället ett kortare inhopp som assistent och en liten blomma från ledningen. 
Jag tänkte att jag säkert blir avtackad på gamla skolan sen men när då sen? Jag är väl nog borta från gamla gängets tankar egentligen. Kanske kände jag mig lite bitter och det blev inte det bästa avslutet då jag inte riktigt kände mig uppskattad av alla. 
Hursomhelst så städade jag undan mina prylar och vi jobbade lite med ett SKA-arbete ett tag innan lunch.

Efter lunch var det ett musik-qiuz och vi var bara tre i min grupp men rektorsgruppen var nog över tio stycken och det var ju lite väl orättvist. Det var förresten ett allmänt quiz och vi hade ingen chans. 

Sedan hemåt och Ullis skulle iväg och simma och jag hängde med förstås. Jag valde att vänta lite till med tanke på tatueringen men snart är det nog dags.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Jag håller på med en uppgift om barns utsatthet på nätet och behöver snabbt få in svar från föräldrar med barn i låg- och mellanstadiet och studien är helt anonym. Syftet är att synliggöra riskerna om man låter barnen ha tillgång till sociala medier då
 Mitt barn får inte vara på nätet alls eller endast i sällskap med vuxen
 Mitt barn får ibland vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn får ofta vara själv med dator/mobil/iPad
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad förutom på natten
 Mitt barn har fri tillgång till dator/mobil/iPad och även på natten

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards