Alla inlägg den 3 juli 2009

Av Niclas Bernhardsson - 3 juli 2009 23:43

Alla Ni som hatar Zlatan och säger att han är överskattat, ett jäkla ego och att han kommer förstöra för laget. Kan Ni inte se facit i vitögat? Hur många andra personer kan göra en sådan skillnad för laget?

Asch, Ni fattar ingenting, men det gör inget så länge jag får se honom spela!

Varför tror Ni att en klubb betalar en spelare som för det första är mindre intressant ur reklamsynpunkt än många andra spelare i liknande situation så mycket pengar om och om igen. För att de vill? Oh, herregud! Givetvis så är det för att de vinner på det. Att höra en lekman säga att ingen spelare är värd så mycket pengar är ju löjeväckande. Marknaden, oavsett vilken, reglerar ju sig själv. Sen kan man förstås sätta lönetak och så men varför då?

Av Niclas Bernhardsson - 3 juli 2009 23:36

Hittade ett test och var förstås tvungen att prova och fick resultatet:

ImponerandeImponerande! Du har riktigt bra Zlatankoll. Snyggt jobbat!Undrar om jag missade något?

http://testadigsjalv.se.msn.com/sport/Zlatantestet/Test.aspx

Av Niclas Bernhardsson - 3 juli 2009 22:55

Ah, vad skönt! Sommar, semester och sol... fast den verkar lysa med sin frånvaro nu. Det kan inte bli mycket bättre! Visserligen så har Ullis och jag bara en vecka nu först men det känns ändå fantastiskt. Vi startade med att åka till Trosa för att köpa lite gott att dricka och samtidigt så tog vi en liten tur nedåt hamnområdet där vi köpte en glass. Då bevittnade vi en riktigt otrevlig turist som råkade få sin glass, pga missförstånd, lite sent och han blev helt skogstokig!

Sicken idiot! Det var gubben, hans fru och sen trodde hon i kassan att ytterligare en dam var med i sällskapet eftersom hon bröt sig in.

Jag förstår fortfarande inte hur jag kunde vara tyst men första dagen på semestern, eller börjar den räknas på måndag?, så lyckades jag hålla band på mig.

Imponerande av hon i kassan att så utförligt och sakligt förklara sitt "misstag".

Hursomhelst så tog jag en våffelbägare med två men dock lite halvnyttiga sorbetkulor. Underbart gott!

Efter det så blev vi sugna på lite kaffe och bägge två tyckte det skulle vara kul att träffa min mormor som alltid har något roligt att säga.

Det var trevligt och vi begav oss hemåt. Senare på kvällen, efter lite goda varma smörgåsar och vin, så kunde vi knappt hålla oss ifrån varandra men givetvis så kommer Felix, som vanligt, in och upprätthåller ordningen! :-)


Ah, semester!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards