Alla inlägg den 12 juli 2022

Av Niclas Bernhardsson - 12 juli 2022 23:00

Tisdag och Ullis och jag började med en rejäl långpromenad till Köpingsvik och där försökte vi hitta ett fik men konstigt nog hittade vi inget utan det blev istället en kartong jordgubbar. Jag frågade en kvinna om hon behövde hjälp för det såg ut som hon letade efter något och mycket riktigt. Hon hade tappat en liten detalj på en av sina AirPods och letade en bra stund men hon tyckte nog det var jobbigt och ville sluta. Sen traskade vi tillbaka men hittade ett ställe där det stod att det fanns kaffe och de hade dessutom en massa annat roligt att titta på men att köpa något var lite svårt då vi skulle promenera tillbaka till campingen. 
Vi fortsatte hemåt och det var lite tufft i värmen. I en havsvik så slängde vi kläderna och tog ett dopp - skönt!

Väl tillbaka i husvagnen så låg vi i skuggan och lyssnade på sommmarpratet med Charlotte Kalla. Tyvärr slumrade jag nog till en stund men det var lite skönt det också. Sen lyssnade vi även lite på Sekten från Dimön.

När vi började bli hungriga så tog jag fram cyklarna och vi drog iväg till Evas kroppkakor och helt plötsligt så ser jag en bekants pappa och Ullis blir förvånad att jag kände igen honom så snabbt och dessutom i profil och en hyfsad bit ifrån.

Jag tilltalar honom och han blir helt ställd och jag får säga mitt namn innan poletten trillade ned.

Vi pratade alla ett tag men nu började klockan ticka och snart skulle de stänga. Vi ställer oss dessutom i fel kö så vi får byta och tappade några minuter till.
Efter beställningen var tagen av en skojfrisk yngre kille så åt vi gott och trampade snart hemåt igen.

Snart ville jag prova att simma och Ullis valde att stå vid sidan då jag bara skulle testa. Efter några minuters velande över vattentemperaturen så var jag i alla fall i och då var det dags. Jag slängde mig i och hur gjorde man? tänkte jag.

Det gick långt över förväntan och min vänstra axel kändes nästan ingenting och jag kunde crawla en hyfsat bra bit men jag fick bryta då det var lite läskigt då det blev för grunt och lite otäck botten och utåt, då det blev djupare, var också lite otäckt. Jag fick till ett bra test och ville hålla det så.

På kvällen så sprang vi sex kilometer och tog vägen uppför backen vid Klinta camping. 

Det släppte, som vanligt, mot slutet och väl tillbaka så hoppade jag i vattnet och det är något särskilt att bada efter löpning.

I husvagnen så tittade jag lite på Englands överkörning av duktiga Norge, vad händer? 

         

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards