Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Niclas Bernhardsson - 6 februari 2009 18:32

Arbetsveckan avslutades med att jag fick stå själv på provtryckningen och det var rätt roligt. Jag hoppade t.o.m emellan de två olika maskinerna och försökte få allt att flyta på samma gång. Det kändes helt klart som om jag kunde öka produktiviteten på det sättet men det gällde ju att hålla koll på vad man gjorde. Dels så är arbetssätten lite olika och dels skulle man  ha kolla på vad man gjorde på de olika bänkarna men det gick rätt bra. På slutet så försökte jag få iväg ett bråttomjobb men det gick inte så bra då montören märkt fel vilket gjorde att det gick åt tid  till annat.

Sen åkte vi hemåt och jag kommer på att jag skall hålla i den första fotbollsträningen för det nya laget. Trött och inte hade jag hunnit fundera ut något heller. En halvtimme innan så smiter jag iväg på toaletten och skissar upp lite övningar. Sen var det full fart och Felix hade en kompis hemma som också skulle vara med på träningen hade med sig inomhuskläder då vi skulle vara utomhus. Så han drog hem och packade om och vi hämtade sedan upp honom innan. Stress och vi kom fram till "Vallen" precis i tid. Sen började jag med lite presentation och mål samt syfte. Lite regler och sådant och även lite taktik, det brukar kunna bli så. Ungarna var koncentrerade och laddade. Det kändes i luften.

Sen var det full fart ned på grusplanen som var härligt vattnig och tung.

Vi började med lite uppvärming och direkt efter det lite träning på tu man hand med boll för att känna lite på lädret. Sen en övning där man fick träna på att ta emot och driva boll samt avsluta med ett skott. Det uppskattades och därefter så tränade vi lite på väggspel och sedan skott samt vanlig skotträning och inläggsträningen på den andra halvan då jag delade upp träningen i två delar och sedan bytte man.

Nu när jag ändå har pratat om hela träningen i princip så kan jag berätta att vi avslutade med vanligt fotbollsspel där vi stannade upp spelet i vissa lägen för att ge lite Aha-upplevelser för alla, det gillades.

Av vad jag förstår så älskade barnen träningen och det är förstås kul! :-)

Sen ringde jag och beställde lite Kina-mat som var lika gott som vanligt fast jag är ju van vid sådan mat från jobbet i Stockholm.

Efter det så drog vi till brorsan och kollade in deras nya hundvalp! En jättesöt Golden Retriever som heter Chelsie. Coolt namn!

De bjöd på lite att dricka och eftersom jag var så trött så kände jag av det direkt. Men det var trevligt som vanligt fast vi orkade inte stanna så länge.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards