Alla inlägg den 3 juli 2021

Av Niclas Bernhardsson - 3 juli 2021 23:00

Lördag morgon och tanken var att vi redan klockan 9 skulle äta frukost på bryggan och sedan var det simningen och åkande på SUP som gällde. Vi kom dock iväg lite sent och nu hade jag packat ned en pirra för att få med oss allting. Vi kommer samtidigt som Lena och Marica och de gjorde oss sällskap ned till bryggan där Ullis och jag åt lite frukost först. Katten Jansson kom också och Ullis och han pratade ihop sig om att de skulle simma ihop. De andra körde lite kortare. 

Sen kom vi iväg och jag hängde med när de simmade. Lite mer vågor idag och jag försökte stå några gånger men det var rätt ryckigt med vågorna så jag hoppade ned men jag gav mig inte. Så då och då testade jag och det blev hela tiden bättre och bättre men jag spänner mig fortfarande. En hel del folk men alla visade hänsyn och spred ut sig bra. Men varje klippa verkade full med folk och man fick själv bra tips på var man kunde sola och bada. 

Efter första varvet så visade det sig att Lena och Marica simmat på en snok och blev förstås lite lätt uppjagade. Det blir lätt så. Jag ville inte vidarebefordra den information till Ullis och Jansson då de tänkte ta ett varv till. 

Jag körde lite extra men var inte så långt ifrån dem ifall det skulle behövas.

Efter simningen så bestämde sig Ullis för att springa hem men hon önskade att jag skulle hämta lurar och absolut. 

Jag hoppade in i bilen och hemma så letade jag upp lurar, flipbelt och fyllde på lite vatten. Sen var jag tvungen att tanka för det vore ju mindre bra att få soppatorsk på en disel. Jag möter upp Ullis vid Åda Handelshus och det är sjukt varmt och luften hade typ stått still från Stensund till Åda. Efter lite vätska och hörlurar så var hon då på väg igen och jag åkte hemåt och tog en dusch. 

Efter att Ullis kommit hem och vi landat lite så var vi bortbjudna på en kaffe och få lite tips om min kommande uppkörning för utökat B-kort. Det var trevligt men tipsen kunde jag nog redan men det är alltid bra att få höra lite från andra. 

Vi avslutade kvällen med att sitta i paviljongen och vi hann även titta lite på kvällens fotbollsmatcher. 


Av Niclas Bernhardsson - 3 juli 2021 21:30

Fredag och det var golf rätt så tidigt så jag kom upp och gjorde lite sysslor och hann även med att jobba lite med Enklaresport. Sen packade jag in golfsakerna och åkte iväg. Jag hann med att chippa lite innan det var dags att börja och idag var det som vanligt Lasse men även två andra bekantskaper och det var ett trevligt gäng. Med i golfbilen kom även D och P. 

Idag gick det lite bättre men det var fortfarande ovanligt många skitslag. Dock fanns det några riktigt bra hål och jag fick igång puttningen på slutet. Så det blev mersmak och kanske kan det lossna snart. 

Sen försökte jag få tag på Ullis men jag fick inget svar då jag ringde. Precis då jag skall åka iväg från parkeringen så kommer hon dock och jag får vända och vi ställer av min bil och åker vidare i hennes. Hon var på väg till Stensund för att simma lite. Jag svalkade av mig och det var oerhört skönt och jag hade fått ett otrevligt skav av värmen. Men riktigt skönt i vattnet. 

Sen for vi hem och gjorde oss iordning för att heja på de som skulle springa Trosa Stadslopp. Idag är det ju den egentliga dagen fastän chansen fanns att man kunde springa tidigare. 

På plats så var det ett litet mindre gäng och vi hejade och det var riktigt bra insatser av Lalla la och Zedflanders. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards