Direktlänk till inlägg 10 juni 2008

Sverige vs. Grekland - WOW!

Av Niclas Bernhardsson - 10 juni 2008 22:57

Alltså, det är ju lite svårt att tänka sig att Grekland är regerande mästare efter den här insatsen men ingen skugga nu över Sverige. Vi gjorde det bra och gick inte i deras defensiva fälla och så lyckades vi till slut även göra mål. Och vilket mål Zlatan gör! Likt Brolins väggspelsmål men det här var lite mer distinkt och lite mer mästarklass på. Helt osynlig var ju inte Zlatan men när han blixtrar till så kan det hända det mesta.


Och vilken tuff plan det verkar varit. Den sög fint och stackars Chippen! Nu lär det vara kört för honom i resten av mästerskapet. Skit! Han behövs verkligen!


Och vad hade jag tippat då! Jo, 0-2 till Sveriges fördel! Det är inte klokt! Jag drar ifrån i Safirens EM-tips. Hur mycket flyt kan man ha? De två närmast fick inte en poäng på Sverigematchen men däremot plockade de nog in en poäng på mig på Spanien-Ryssland. Ah, där var jag verkligen ute och cyklade! Jag trodde att Spanien skulle öppna försiktigt och vinna med 1-0. Vad fel man hade! Och vad dåliga Ryssland verkade! De hade svårt så fort det blev lite studs på bollen.


Spanien!

Spanien var bra, ingen tvekan om saken men många kom ändå inte upp i sin normala klass. Jag tyckte t.ex att Sergio Ramos inte var så framträdande som han brukar. Och Torres lyckades väl inte så bra som han brukar. Kan iofs ha glömt några saker.

 
 
Liljeholmsbron

Liljeholmsbron

10 juni 2008 23:14

Life is a party Tonight ! :D

http://blogg.expressen.se/liljeholmsbron

 
Ingen bild

Niclas B

10 juni 2008 23:18

Yippie!!! :-D

 
Malin

Malin

11 juni 2008 09:27

GRATTIS SVERIGE!!!
Jag tänkte länka till dig om det går bra? Tänkte ha som rubrik "För sportfån" *skrattar*. Nej, jag skojar bara "För idrottsintresserade" låter väl bra?

http://lillskogen.just.nu

 
Ingen bild

Niclas B

11 juni 2008 10:14

Självklart går det bra! Även om du nu skulle hata min blogg så tänker jag inte hindra dig att länka! ;-) "För idrottsintresserade" låter kanon! :-)
Heja Zlatan!

 
Malin

Malin

11 juni 2008 13:46

Jag gillar ju din blogg, det är ju därför jag vill länka. Retas lite bara!
Jag kan tänka mig hur du och sonen hoppade i soffan. Jag var nämligen ute i trädgården och typ en kilometer från mig ligger ett mindre villaområde. Jag förstod på alla vrålen därifrån att det blev mål. Jag frågade min man när jag kom in och så var det. MÅÅÅÅL!!! Tur att jag inte var inne, för då hade jag väl sett när han försökte hoppa sönder soffan *skrattar*

http://lillskogen.just.nu

 
Ingen bild

Niclas B

11 juni 2008 15:19

Kul att du gillar bloggen! Måste säga att jag gillar din också, den är harmonisk och sund! :-) Och kul med lite djur! Tim och jag hoppade dock inte i soffan men vi skrek och dansade samt kramades! :-) Det var så vi beteDDe oss! ;-) OBS, jag brukar kunna stava! ;-)

 
Malin

Malin

11 juni 2008 21:59

Jag vet att du brukar kunna stava, det är bland annat därför jag gillar din blogg. Den är mycket välskriven och välformulerad. Som du kanske har läst i mina tidigare inlägg så är ju jag svensklärare och är allergisk mot felstavningar osv *skrattar*. Eller var det Ordpolis jag var ;-)?
Tack för komplimangen om att min blogg är "harmonisk och sund". Väl valda ord och jag blir mycket smickrad *rodnar*. Tack!

http://lillskogen.just.nu

 
Ingen bild

Niclas B

11 juni 2008 22:45

Ja, jag är i alla fall inte allergisk mot komplimanger så jag tackar och tar emot!
Och att du var svensklärare har jag missat. Nu känner jag ju pressen att korrekturläsa min text! ;-)

Sug åt dig bara!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards