Alla inlägg under september 2008

Av Niclas Bernhardsson - 10 september 2008 23:45

Tyckte jag kände mig bättre så att jag skulle orka jobba och det brukar ju vara ganska lätta jobb i min maskin. Känner mig kallsvettig då jag börjar att gå till jobbet, verkar vara jobbigt att bara gå. Uppför backen så får jag nästan stanna till då jag knappt orkar ta mig uppför. Borde jag verkligen jobba, tänker jag. Hm, det är väl bara att testa. Väl på jobbet så ser jag att jag att det står en massa skitjobb på tur och det tar en jäkla tid att komma igång och det börjar dessutom med en riggning. Sen då jag skall börja köra så skriker det om själva "spindeln" då det har fastnat något. Försöker hitta en reperatör men hittar ingen. Går till stället där de brukar vara och ringer på en. Då passar killen som skall vara på förrådet på att dra iväg för att "göra en sak"! Jag kunde ju passa. -Aha, skall du gå och skita eller, får jag ur mig och får bara ett lite leende till svar. Aha, det var väl typiskt och jag sitter där och väntar i typ en kvart och hjälper till lite då det var en som ville ha hjälp. Sen kommer killen igen och givetvis så kommer han bortifrån toaletterna. Nåja, han verkade nöjd och jag traskar bort till min maskin där jag får se vad som var fel. En grej har lossnat och fastnat på ett dumt ställe men det gick att ta bort saken och köra utan så länge så skulle han fixa det då han hade mera tid.

Sen jobbar jag på och i början så hinner jag slänga några blickar i "Mammutjägarna" då maskinen arbetar och man lever sig in i boken. Det var attans vad den är bra och man blir givetvis sur på "Ayla" som inte bestämt visar att hon älskar "Jondalar" då hon uppvaktas av "Ranec". Nu har jag kommit till ett ställe där Ranec lagt in storstöten och jag kan knappt bärga mig och fastän jag läst boken förut så kommer jag inte ihåg hur det slutade. Ja, jag är upprörd redan nu! ;-) Ullis vaknar väl av att jag slänger boken i golvet! :-0


Hursomhelst så var jag inställd på att jobba fram till halv 12 i natt och blir lite fundersam då jag ser flera stycken dra iväg runt 11. Det vore skönt tänkte jag som var helt slut i benen. Jag gick till och med och köpte Dextrosol idag för att bli lite piggare. Det funkar ju en liten stund iaf men jag kan ju inte ta en bit i taget utan paketet var slut på några minuter...

Snackar sen med en kille som jobbar natt då han plötsligt frågar varför jag var kvar! Oops! Rätt glad för att komma hem, iaf en kvart innan jag var inställd på...

Av Niclas Bernhardsson - 9 september 2008 22:08

Lite dåligt med bloggande från mig. Så vad har hänt här då? Felix råkade ut för magsjuka och jag fick mig en liten snäll dos av det också vilket gjort att jag varit hemma i ett par dagar nu. Var faktiskt på väg till jobbet igår men bara av att ratta bilen så blev jag helt matt så jag svängde hem igen och försökte få tag på chefen. Och apropå chef så har jag ju mitt eget företag också och givetvis så ringde ett paketbud på och levererade rätt många Powerslide Nordic Trainer. Fick ta hand om lite då och då när jag orkade.

Annars så har jag mest läst. På någon vecka nu så har jag läst ut både Grottbjörnens folk och igår så avslutade jag Hästarnas Dal vilket fick Felix att undra vad jag gjort av boken jag läste igår eftersom jag nu börjat på Mammutjägarna. Helt sjukt att jag börjat läsa de där böckerna igen men det är ju så sjukt bra! Ibland så vet man ungefär vad som skall hända men det mesta har man ju glömt bort och man lever sig verkligen in i berättelsen. Skall jag vara ärlig så är jag inte hundra på att jag läst alla böckerna så det är nog smart att läsa om dem från början. Jag tror banne mig att det här är den bästa bokserien jag läst.

Apropå Felix så mår han bättre nu och jag kommer skicka iväg honom till skolan imorgon fast han har blivit lite hostig av allt. Även jag känner lite i halsen nu.

Av Niclas Bernhardsson - 4 september 2008 21:35

Efter gårdagens sjukgymnastbesök så jag var lite sugen på att prova om det var någon skillnad i steget. Fast nu var det ju mera fötterna som domnade bort och det var väl inte riktigt det jag hade besökt sjukgymnasten för.... eller? Det fanns ju lite krämpor att välja på!

Hursomhelst så var både Ullis och jag rejält trötta - det verkar vara en vanlig bieffekt av sjukgymnastbesöken - så vi var lite tveksamma i början om vi överhuvudtaget skulle orka med att jogga. Sen blev jag lite sur på mig själv och ville köra på rejält. Lite taskigt mot Ullis kanske men det var nog bara tändvätska för henne. Efter uppvärmningsvarvet så drog Ullis rätt snabbt iväg och jag skuttade iväg och lättade lite på trycket. Jag sneglade upp mot backen och tycker att Ullis drar iväg rätt fort men det var lite svårt att se.

Efter några uppvärmningsrusher så drar jag iväg och jag hade nog tänkt mig 2 eller förhoppningsvis 3 stycken långa intervaller med 1 minuts vila. Tycker det känns lite trögt direkt från start och inte har jag någon hjälp av klockan som jag har ställt in att bara visa tiden från början på passet. Efter första långa backen så börjar fötterna att domna av lite och efter ytterligare några hundra meter så börjar det att kännas alltmer. Vid den sista backen så gör det riktigt ont och väl uppe på krönet så bestämmer jag mig för att lägga ned. Rundan som är på 1750 tog jag på 8.03 samt 7.54 förra gången och nu joggade jag in på 8.16 Undrar vad jag hade då jag var i form?

Under tiden jag sprang så upptäckte jag att jag nog inte tog in på Ullis och mycket riktigt så hade hon sprungit in på 8.10 Hm, rätt bra!

Efter det så var jag lite småsur och fick med mig Ullis på backintervaller! Och hon var snäll och hängde på. Vi körde 5 x 3 stolpar i den branta backen och sen småjoggade vi bort till bilen och väntade in Felix som tränade.


Uppvärmning 13 min

Varv 1: 8.16

Backar 3 stolpar, upp och nedjogg:

21,72 - 1,06,08

22,80 - 1,26,15

20,18 - 1,05,57

19,92 - 1,25,53

19,65


Totalt blev det runt 4 km och 35 min.

Av Niclas Bernhardsson - 4 september 2008 06:23

Och varför envisas man med att spela Bob Marleys "No woman - no cry" som innehåller en massa hack?


I övrigt så tycker min jobbarkompis att jag skall skriva att jag har tur som jobbar bredvid en sådan snygg kille... Hm, jag känner mig väldigt lyckligt lottad...

Av Niclas Bernhardsson - 4 september 2008 06:13

Hm, Ni kommer väl ihåg att jag var lite upprörd eller skall vi säga lätt irriterat över Camilla Nordquists uttal av popgruppen Chicago! Nu är hon igång igen.... Igår så hörde jag henne då hon nämnde låter "Don´t cry for me Argentina", med Madonna. Då uttalar hon landet med ett vanligt svenskt G! Alltså, det låter inget bra. Det skall ju vara med tje-ljud eller hur man nu skriver. Fast i övrigt så är hon rätt bra. Alltid finns det något man kan irritera sig över fast så särskilt irriterad var jag inte! Då finns det värre saker att bli arg över. Som Tito Beltran och hans eventuella dumheter. Men det verkar finnas en hel del som talar emot honom. Skumt! Hur mycket skit finns det i världen egentligen?

Av Niclas Bernhardsson - 3 september 2008 22:05

Egentligen så har det inget med Lugna Favoriter att göra men då det var nyheter så berättade de om killen som våldtar en kvinnlig bekant och fastän hon inte vill och säger nej minst två gånger samt bänder isär hennes ben så frias han!! Om inte det är våldtäkt, var går då gränsen? Nu har jag ju inte alla detaljer i fallet men det låter ju onekligen ruttet! Och anledningen till att han blev frikänd var visst att tjejen hade bh och trosor på sig då de gick och lade sig. Men hallå! Brukar man ha på sig mera i sängen?  Och tänk om det vore det omvända, att det var killen som tvingas till sexuella handlingar för att han bara ha kalsonger på sig. Och på stranden då!

Håller förresten på och läser Grottbjörnens folk igen, jag jag vet - jag är konstig men böckerna i den serien är ju bara så bra, och där får ju männen bland Klan-folket göra som de vill med kvinnorna. Känns lite som vi är tillbaka på det stadiet....

Vad pratade de förresten om i dagens program? Hm, nu står det still men det jag mest kommer ihåg var de där nyttiga drinkarna fast Christian var nog mer sugen på alkoläsken som Myron hade med sig. Undrar om han fick i sig drycken? Jag drog ju på lunch så det missade jag nog. Han får sätta lite motkrav på henne, det skulle vara skojigt. Lite som Rix-Fm. Där brukar de få lite uppdrag och de är ju grymt roliga.

Av Niclas Bernhardsson - 3 september 2008 22:01

Så var det då dags igen för ett besök hos den nya sjukgymnasten, hon som var inriktad på nervpåverkan. Intressant. Jag hade blivit mycket bättre men att fötterna domnar bort ville hon att jag skulle gå tillbaka till den sjukgymnasten jag hade innan och det kan jag ju göra. Ryggen i sig har ju blivit mycket bättre och man måste ju göra lite själv också.


I övrigt så fikade vi på Ikea och köpte lite prylar till hemmet. Vi köpte förresten ett jätteklösträd till katten också! Shit, vad stort det blev! He he, den var nog tänkt för flera katter och vi fick knappt plats med det! Får slänga in en bild imorgon!

Av Niclas Bernhardsson - 2 september 2008 18:17

Ullis och jag startade samtidigt, vid halv 5, men jag från hemmet i Vagnhärad och Ullis från Camfil i Trosa. Sen möttes vi på halva vägen och joggade hem igen. Eller rättare sagt så joggade vi till affären för att handla lite till kvällen. Det tog lite drygt 41 minuter och vi säger väl att det var lite drygt 7 km. Tyvärr så fick jag riktigt ont i min vänstra benhinna vilket gör mig lite orolig. Jag hade dessutom tänkt mig att starta upp jobbets löpargrupp igen nu på torsdag. Hm, inte riktigt lägligt att få ont igen.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards