Alla inlägg den 24 september 2008

Av Niclas Bernhardsson - 24 september 2008 23:39

Jag riktigt längtade efter innebandyn idag och när det äntligen var dags så gick det inte riktigt så bra som jag hoppades på. Det var lite bättre spel förra gången faktiskt men nu var ju duktiga Kim med som lätt snurrar upp de flesta. Då han var i motståndarlaget så blir man lite mer försiktig.

Hursomhelst så blev det nästan 2 h idag, effektiv tid kanske lite drygt en timme.

Sålde lite energikakor och 1 par Powerslide Nordic Trainer idag. Lite dåligt drag men den värsta modellen har ju blivit lite försenad. Det är den de flesta väntar på.

Av Niclas Bernhardsson - 24 september 2008 10:36

Måste ju lägga ut en bild på klätterträdet! Det var nog bra att vi skaffade två katter...

När vi monterade upp det så fick vi klart för oss hur stort det var. Vi fick flytta lite på bokhyllorna och ha det i ett hörn! :-)

Fast de har roligt i det och ligger både i husen, på platåerna och i hängmattan. Får jag bara ordning på kameran så skall jag ta kort på katterna också!

Av Niclas Bernhardsson - 24 september 2008 10:16

I natt så läste jag det sista av Grottbjörnenfolket-trilogin och jag kom ihåg en hel del. Ibland så kunde jag inte släppa böckerna, de är fantastiskt bra. De enda svagheterna är när hon, Jean M Auel, blir för detaljerad i både natur och släktskap. Men när det hettar till, på olika sätt, så är det otroligt inlevelsefullt och spännande.

Så här rätt av så är mina betyg följande:

1. Grottbjörnens Folk - Betyg: 5. Den har egentligen allt och kommer man bara in 30-40 sidor i boken så är man fast. Är man sugen på romantik så får man dock vänta men inte så värst länge...

2. Hästarnas Dal - Betyg: 5. Rätt solklar femma. Den kittlar både här och där. Välskriven och mjuk på samma gång som den är rent erotisk.

3. Mammutjägarna - Betyg: 4. Lite väl mycket ångest och missförstånd. Ah, jag var så upprörd när jag läste den. Skulle det handla om att beröra så får den toppbetyg men jag levde mig nog in för mycket så jag mådde dåligt! Skall inte avslöja för mycket!

4. Stäppvandringen - Betyg: 4,5. Hade lite svårt att sätta betyg för den har både sina toppar och dalar men när det väl blir spännande så snackar vi överklass! Den har ett avsnitt som är sjukt bra med ett speciellt tillfälle som slår det mesta.

5. Nionde Grottan - Betyg: 3,5. Nu har jag ju precis läst det och inte hunnit smälta allt men här ville jag få in lite mera. Nu sitter man bara och väntar på den sjätte boken men den kan man nog glömma. Man får väl dra till med en egen bok som avslutning, då blir det både Lillen med familj och hela faderullan! ;-)


Frukostkaffet avklarat och nu skall jag försöka komma igång. Förhoppningsvis så blir det lite innebandy ikväll, det var riktigt kul förra veckan, och kanske hinner jag träna lite innan jobbet också.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards