Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Niclas Bernhardsson - 6 januari 2009 21:46

Och vad menas då "backar" i det här fallet? Det betyder att man kör lite backträning - tufft uppför och lätt jogg alternativt gång nedför. Det blev väl 7 korta backar för mig varav de 6 sista var under Ravinbron i Vagnhärad.

Men jag fick återigen besvär med fötterna och i det här fallet så var det fotlederna som protesterade och senare så var det benhinnorna och det gör även ont just nu i skrivande stund! :-(

Tanken var att springa 2 varv på Lilla centrumslingan vilket hade blivit 6 km men då kroppen gav upp så stannade vi vid 1 varv och körde backträning på slutet. Vi peppade varandra rätt bra och fick i oss så mycket kalluft så att man ville kräkas. Det blev 30 minuter ganska precis och, förutom alla besvär, ett inte alltför pissigt pass!

Nu väntar dusch och säkert en kopp kaffe efter det för att sedan komma i säng för imorgon skall vi upp och gratulera ytterligare en familjemedlem. Tim blir 14 (!) år! Herrejösses! Vart tar tiden vägen?

Av Niclas Bernhardsson - 6 januari 2009 14:08

Då jag inte helt har förkastat Öppet Spår i år (fast jag kanske borde?) så drog jag till med ett Powerslidepass nyss. Egentligen så ville jag åka till Lammsjön och staka lite men Hasse hade inte tid. Själv så är det lite dumt.

Hursomhelst så tar jag mig ut och det är svårt att ta sig fram där snön ger med sig. Bestämmer mig för att åka i bilspåren istället och stakar mig fram och tillbaka på centrumvägen i en halvtimme. Tuff backe på slutet mot Järnåldersvägen, jag stannade där Lundbyvägen börjar gå ned till vänster mot ån. Nedför gick det rätt fort och jag ville inte åka i höger körfält i början då det var lite mycket snö där. Efter ett tag så var det bara att byta sida. Ett bra pass och med tanke på att jag lämnade blod igår så är jag nöjd.

33,5 minuter, lagom men rätt tufft pass. Bra start!

Av Niclas Bernhardsson - 6 januari 2009 11:46

Hur jävla dålig kan man vara som domare egentligen! Alltså, nu är jag inte partisk. Och jag pratar förstås om finalen i Junior Hockey-VM! Kanadensarna spelade oehört fult emellanåt och domarna stod inte emot publiktrycket utan lät de yngre "löven" göra som de ville. Jag har aldrig sett något värre! Vi stod emot bra och spelade hårt men med den publiken och de usla domarna så var det som vi hela tiden hade en spelare mindre på planen. Nu var iofs Kanada också väldigt bra och gjorde det svårt för Sverige men någon måtta skall det ju vara! Sveriges målvakta. Jakob Markström, blev ordentligt, och riktigt fult, påkörd hela tre (3!) gånger utan egentlig fördel för Sverige. En gång blev iofs en kanadensare utvisad men då hittade domaren en kvittning, då någon svensk ville markera vad han tyckte.

Nu var det mycket stolpe ut för svenskarna och jag kommer inte riktigt ihåg vad det blev på slutet då vi, Sverige, tog ut målvakten några gånger och Kanada kunde göra mål i öppen bur.

Men jag tänker mest på hur fult Kanade tilläts spela! Fy f-n, säger jag!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards