Alla inlägg under april 2010

Av Niclas Bernhardsson - 30 april 2010 18:40

Så var det då Valborg och således våran bröllopsdag och nu är det alltså hela 15 år sedan Ullis och jag gifte oss och Tim döpte sig. Visserligen så var det inte precis samtidigt men iaf på samma dag. Vi gifte oss lite i smyg innan dopet så alla gäster blev snuvade på festen. Fräckt va?

Hursomhelst så hade Ullis fixat boende på hotell från fredag söndag och det skulle bli mysigt. Vi började med att skicka iväg barnen till skolan då ena ungen, halvt på skämt och halvt på allvar, utbrister "lova att det inte blir fler barn nu!" :-) He he, vi har förstås pratat om det förut men nu är det liiiite sent! :-)

Men iaf. Vi började med att dra upp till Stockholm City och Ullis for in på Runners Store och köpte sig ett par nya skor. Jisses vad de ökar i pris! Samt en cool löpartröja. Men det var bara början för sen blev det HM för hela slanten och jag själv köpte mig ett par nya byxor och Ullis har precis haft en modevisning och man kan säga att hon såg nöjd ut! :-)

Sen drog vi vidare till Hotellet som är Hotell Radison, Frösunda Vik. Riktigt fint och vilka omgivningar! Men när vi går in på vårat hotellrum så ser vi att det är enkelsängar så vi gick direkt ned och klagade varvid den snälla receptionisten fixade iordning en av deras finaste rum! Hm, nice! :-) Vi hade visst bokat fel så det var jäkligt snällt av dem och nu har vi, efter att ha varit nere i Solna Centrum, och förstås shoppat mer, kommit tillbaka och avnjutit lite sushi och en god kall öl. Livet kan vara sämre! :-)

Huruvida vi lytt barnen förtäljer inte historien...

Skaffa Er en bra kväll!

Av Niclas Bernhardsson - 29 april 2010 23:56

Ja, nu har Felix gjort mål i typ 3 matcher på raken men inte hjälper det.

Idag rasade vi rejält emellanåt men hade också några riktigt fina perioder. Motståndet var dock bra och tog oss på sängen. Men det roliga var att vi fick se några nya killar ta några kliv framåt och att vi som sagt var visade att vi kan spela.

Av Niclas Bernhardsson - 28 april 2010 23:30

Så var det då dags igen för Trosa Blå att spela och det verkade som om de skulle behöva låna spelare då många var sjuka. Men väl på plats så verkade det inte finnas lika stort behov men då de ändå var där så var det bara att köra på. Men de hade inte fått tag på någon domare och jag såg huttrande min chans då jag var alldeles för tunnt klädd och jag erbjöd mig att vara domare. Tyvärr har jag ingen utbildning men har förstås sett massor av fotboll samt tränat barn i många år. Men hur skulle det gå för Felix som såg så trött ut och alldeles rödmosig ut i ansiktet. Och inledningsvis så fick han kämpa i motvind men antingen ger han upp eller så ökar han och idag blev det det sista. Jäklars vad han kämpade och motståndarnas backlinje fick fullt upp. Sen kunde de inte stå emot längre då han fick en djupledsboll där han kämpade sig fri och petade bollen förbi målvakten. Tyvärr så stod det då redan typ 6-0 till de andra och Felix lag fick inte mer mål än så men då spelade de också mot 1-2 år äldre. Men hur gick det för mig då? Självklart så kommer jag inte i mina träningsoverallskläder och det var ju förstås lite synd så det såg kanske lite lustigt ut när jag sprang runt som vem som helst på planen. Det var ju bara en träningsmatch så det var ju lugnt men det var rätt svårt att hinna se allt men jag fick beröm så det var nog godkänt. Så här i efterhand så kan jag se att det var några tveksamma domslut men det är ju ögonblicksverk.

Av Niclas Bernhardsson - 27 april 2010 15:04

Så var det träningsdags igen och Felix, Tim och jag stod där uppe vid omklädningsrummen och väntade men det var ingen som dök upp. Efter ca. 10 minuter så förstår vi att den stora massan redan är på plats nere på plan och det var nästan så att vi var på gång hemåt när lagledaren ringde och undrade var vi var.

Det blev en hel del övningar och sen mot slutet när vi skulle köra lite 2-mål så kom tjejlaget, som tränade bredvid oss, och ville spela en match. Ja, vad skall man svara. Några av killarna tyckte det lät kul men några vara inte alls roade och vi spelade uruselt då killarna inte alls spelade som ett lag men när jag frågade varför så var det för att några inte var taggade alls. Det har ju ingen betydelse. Om de nu är så mycket bättre så kan de väl visa det. Nu var det noll understöd och laget hölls inte ihop alls utan det var enmansshow hela tiden.

Jag var förstås inte med som jag hade varit annars. Det blev väl 2-0 till killarna, tror jag.

Av Niclas Bernhardsson - 25 april 2010 22:24

Så var det då match igen och Ullis passade på att springa innan matchen drog igång. Och idag var det riktigt drag på laget där mina egna utmärkte sig mycket positivt. Tim var lite besviken att han inte fick sätta en balja men han har nog aldrig kört så bra som idag. Kanske strödde Felix salt i såren då han riktigt snyggt och ur knappt någon vinkel alls knorrade in en boll. Sen blev det en till match för Felix i ett annat lag då en annan kille hade lite skadebesvär men Felix ställde så gärna upp och nu gjorde han återigen en riktigt bra match med några riktigt bra grejer och speciellt när han gjorde sitt mål. Han jobbade stenhårt ikapp en boll och lyckades komma förbi backarna och lurade målvakten som rusat ut. Gissa om man var stolt. Dock så är han inte uppe i full kapacitet ännu då han är lite försiktig i det nya laget men han glänste till några gånger och hade några riktigt fina djupledspass också. Tyvärr förlorade vi bägge matcherna men den första är värd en egen historia då vi hade så många chanser och öppet mål så det var inte klokt. Men bollen ville inte in. Den matchen förlorade vi med 3-2 och i den andra matchen så mötte Felix lag Nyköping BIS som är riktigt grymma. Där var det lite tuffare och jag tror det blev 6-3 tillslut.

Av Niclas Bernhardsson - 24 april 2010 22:44

Så var det dags igen för både Barcelona och Real Madrid och först ut var Barcelona där jag missade det mesta av matchen och i skrivande stund så har jag inte ens sett Zlatans mål men dock så var det en rätt schysst klack fram till Henry. Dock så såg jag Real Madrid som spelade borta mot Zaragoza och hemmalaget lyckades med att kvittera fastän de hade en utvisad och hoppet levde att Real skulle tappa poäng. Men sen byts Kaká in och han gjorde inte Pellegrini besviken med sin fina förvaltning av Ronaldos fina framspelning som förresten var den andra av 2 målgivande framspelningar. Asch! Zlatan och de andra grabbarn i Barcá får jobba vidare mot ligatiteln! Det borde vara fördel Barcelona men Real har nog lättare matcher kvar, tror jag.

Av Niclas Bernhardsson - 24 april 2010 22:36

Med blodgivningen i kroppen och själv på träningen med ett dussin fotbollsdussin killar så fick jag känna att jag levde. Men allt gick bra men jag känner mig lite sliten nu.

Det var full fart direkt klockan 9 i morse och vi slutade typ halv 6 på kvällen.

Det började med samling, förstås, och därefter lite provning av de nya overallerna. Sen gick vi ut på planen för träning i 2 timmar och sen blev det lunch. Sen klämde vi in Fair Play-utbildning samt en spelarenkät, som jag själv hade gjort. Därefter så hann jag med lite teori innan det var internmatch och nu hade vi fått lite hjälp från ett samarbetslag för att få fulla lag. Lite lojt spel inledningsvis men vid ett flertal tillfällen så spelade de upp sig och agerade som lag skall göra. Dock så saknades understödet så gott som hela matchen och det fick de förstås höra! :-) Några var riktigt trötta då de bara hade 1 avbytare per lag.

Sen blev det lite fick efteråt och "hänga gubbe". Det värsta ordet jag körde var relativitetsteorin men det klarade de av eftersom det var så långt ord. Hann klämma in en kund precis efter matchen också...

Nya tag imorgon!

Av Niclas Bernhardsson - 23 april 2010 19:58

Lite klent med ungar idag på den frivilla träingen och med för lite sömn samt blodgivning igår så var man lite väl seg idag. Och att börja jobba förmiddagsskift är rätt drygt... Så det var väl inte den bästa träningen jag har gjort men ungarna tyckte väl att det var helt okey.

Igår var det ju den stora dagen sas då vi skulle få reda på lite mer vad företaget hade för planer för oss. Eller rättare sagt vad för slags paket de skulle göra då företaget antagligen skall läggas ned. Och jag blev hyfsat nöjd. När det ändå är som det är så måste man göra det bästa av situationen och som det verkar nu så är det ett bra läge att dra igång det egna företaget för fullt. Så nu kollar jag upp möjligheten att få starta eget bidrag och jag började direkt igår med att åka ned till Arbetsförmedlingen men det var inte ens lätt att  hitta dit. De hade visst flyttat och nu skulle man sitta vid en skärm och fylla i allt. När jag ser en tant som tittar ut från en dörr så frågar jag lite om hur man gör och att jag var lite stressad. Jag skulle till revisorn om en och en halv timme och då svarade hon att jag kunde lägga ned. Det här skulle ta längre tid och efter att ha fyllt i allt så skulle jag dessutom ha något samtal med någon person... Hmm. Det där fick jag ta senare så jag satte mig i bilen och drog till Nyköping. Datorn var förstås med eftersom jag skulle visa upp min bokföring men jag hade lagt bort lappen med adressen så det var bara att koppla upp sig och kika vart det låg och förstås knappa in telefonnumret som jag inte hade sparat.

Kanske inte det roligaste att prata om mötet med revisorn så det hoppar jag över... Sen hade jag en blodgivning inbokad men eftersom jag var lite småförkyld och dessutom rätt trött efter att ha slarvat med sömnen så var jag lite inställd för att få ett nej. Men det var mest jag själv som skulle ta ställning till det eftersom det sliter på mig. När jag ändå var där så bestämde jag mig för att köra på. Det tog sådan tid så jag blev nästan rädd för sprutan då jag låg där. Hmm... Det gör ju inte ont men jag vill inte gärna titta på då de sticker in nålen.

Men allt det här var alltså gårdagen. Idag så var det ju fotbollsträning och det gick alltså lite småsegt men vi tränade teknik och det blev dessutom en hel del frisparksträning. Det var iaf uppskattat. Och imorgon är det Kick Off och jag har en del att förbereda så det är bara att starta igång!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards