Alla inlägg den 20 april 2021

Av Niclas Bernhardsson - 20 april 2021 23:00

Tisdag och först skulle jag till tandläkaren och det gick inte helt kanon så jag skulle få återkomma. Så det kändes lite surt men det är sånt som händer. Det viktigaste är att det blir bra. Sen var det dags för meet och jag kände mig pigg och positiv och det var full fart med att motivera eleverna. Men precis innan sista lektionen så kollar jag mailen och ser att jag inte får vara kvar i höst. Jag vet ju att jag inte är behörig men jag hade nog invaggats i någon falsk säkerhet att jag skulle vara kvar här länge. Som det blev på en annan skola. Så är det någon skola som söker en entusiasmerande lärare med åtta års erfarenhet som lärare och närmare 20 år som tränare för ungdomar och diverse andra saker så är det bara att höra av er. Dock en del lönekrav! ;-) Jag tog mig igenom sista lektionen men det var helt klart dålig tajming att kolla mail precis innan lektionen startade. Sen kollade jag Arbetsförmedlingen och jag hade redan skakat av mig den värsta besvikelsen och kände mig taggad. Det kändes bara som rena drömjobbet och dessutom på hemmaplan. Som om jag hade hittat hem. Men jag kan säkerligen söka VAL i höst men det är frågan om jag är lite för "spretig" i min yrkes -och studieval. Av respekt till barnen så tänker jag att jag väntar tills jag träffar dem i skolan och det blir först på torsdag och fredag. Lite lustigt är det att jag sade innan att jag aldrig blir firad av en arbetsplats, då jag alltid bytt jobb innan och så blev det även nu. När jag fyllde 20 så hade jag precis ryckt in i lumpen, vid 30 så hade jag efter lång tid bytt till idrottslärare och när jag fyllde 40 så hade jag precis startat eget. Och nu då jag fyller 50 så lär det bli på en ny arbetsplats igen. :-)

Jag började leta gamla CV och personliga brev men det var svårare än väntat. Det måste ju finnas, tänkte jag. Till slut så kom vi på att jag hade gjort något på Tims dator och jag gick bara in och ändrade lite och så fick han skicka det till mig. Sen sökte jag några jobb och nu får vi se om jag törs ha is i magen eller om jag återigen skriver på rätt snabbt. Att jag inte tidigare kom på att det var lärare jag ville bli! :-0 Det borde kommit till mig tidigare men då jag själv hade en tuff barndom, med stamning, så kanske det lät främmande då. 

Efter jobbansökningar så hann jag kika på lite beställningar och sen var det te och teve med älsklingen. Jag hade redan börjat landa och det kändes inte lika jäkligt längre. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards