Alla inlägg under mars 2008

Av Niclas Bernhardsson - 21 mars 2008 13:15

Utan både fäst- och glidvalla så drog Ullis och jag iväg för lite skidträning. Vi gick 20 meter och drog direkt ut på Vasaloppsspåren. Men det var lite dåliga spår i början så det var lite småjobbigt och jobbigt var det förstås även att köra utan fästvalla. Men väl framme vid skidstadion i Hemus var det riktigt bra och lite flackare vilket var behövligt. Jag har blivit inspirerad av Terje (en kund och kompis) att köra helt utan valla men då krävs det nog en riktig formtopp! Ullis var lite småsur att vi inte drog på ngn fästvalla men det gick lite bättre då det var flackare.

Skall jag vara ärlig så blir det lite lätt enformig att bara staka och det är lite väl svårt i backarna, iaf nu! Vi var ute i lite dryg en timme. Vi drar nog iväg en sväng i kväll också men då blir det nog lite klister under skidorna. Hoppas det inte blir ngn mera snö för då blir det burkvalla istället.

Av Niclas Bernhardsson - 20 mars 2008 23:25

Vi ringde inte och bad receptionen på Moraparken att sätta på värmen innan då vi kände att vi borde ha gjort det lite tidigare. Jag tänkte bränna på med lite gasol vid sidan om elsystemet då det brukar snabba på rejält. Men se på f-n! Gasolen var slut! Ah, så nu ligger vi med kläderna på och försöker få upp värmen. Tror värmen är uppe i runt 10 grader och det brukar gå rätt snabbt på slutet. Rätt sugen på att åka skidor efter de två senaste helgerna då vi var i Mora och bara såg på då alla andra åkte. Tänker förstås på Vasaloppen.

Nu skall jag stänga ned datorn och bädda iordning i den andra sovhörnan. Natti natti! *skak*

Av Niclas Bernhardsson - 19 mars 2008 19:54

Ja, iaf nästan! Imorgon kör vi upp till Mora igen för att åka lite skidor och mysa. Jag är nästan inne på att bara stakträna, lätt inspirerad av en kund till mig och även numera kompis, som åkte Vasaloppet helt utan valla. Ja, även utan fästvalla! :-0 Blir svettig bara jag tänker på det! Ja, det är ju bara att testa några sträckor och se men i dagens skick så lär det inte gå så bra.


Så nu stänger jag ned datorn för dagen och packar vidare! :-) Men den bärbara datorn packas förstås ned och med! :-) För inte går det väl att klara sig utan internet va? ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 18 mars 2008 17:09

Rätt tråkig dag!

Av Niclas Bernhardsson - 17 mars 2008 11:23

Eftersom jag blev så himla trött av medicinen och jag ju inte fått det ordinerat så skippade jag det. Var ovanligt pigg då jag vaknade men det blev värre framåt dagen. Sen på kvällen så satsade jag all kraft på att få ut ett nyhetsbrev för min egen lilla firma. Hade ju laddat hem ett eget mailformat men det slutade med att jag kopierade allt rätt av och körde ut som det var istället.

Av Niclas Bernhardsson - 16 mars 2008 22:51

Ah, det är inte klokt vad trött jag är! Känner mig alldeles het i pannan och det är förstås inflammationen i knät som gör det. Och så har jag så mycket jag måste göra, det börjar bli lite panik! Får nog sova på saken för att ha mer kraft imorgon. Och lite intressantare saker att skriva om! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 16 mars 2008 11:24

Vaknade till av att Ullis och Felix försökte få upp mig men jag var såååå trött! Man blir helt klart trött av att ha en inflammation i kroppen och i mitt fall är det ju i knät. Ullis ville ut på en cykeltur men jag var så trött och kanske var det inte så smart att dra ut på en tur dagen efter min premiärträning. Så då var det ett lätt val men sen ringde mormor och jag var tvungen att gå upp och svara. Ser då att solen skiner som aldrig förr och Ullis har nog en trevlig tur nu! :-) Vindstilla och ett härligt solsken!


Födelsedags-kalas!

Idag har vi egentligen bara ett "måste" på agendan och det är ett kalas hos ett av barnens kusiner. Sen måste jag försöka få ut nyhetsbrevet om Powerslide, känns som om det börjar bli läge för det nu då det snart är dags för många att införskaffa sig rullskidor.

Av Niclas Bernhardsson - 15 mars 2008 23:49

Fy f-n, säger jag! En tidigare avsängd för doping förtjänar ingen respekt. Enough said!


Jag kan ha fel men tror inte det...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards