Direktlänk till inlägg 11 april 2009

Jag vet vad du gjorde förra lördagen - roligt men skrämmande eftersmak!?

Av Niclas Bernhardsson - 11 april 2009 23:46

Så slog vi på Teven på kvällen och hamnade då framför bland annat "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Det är kändisar, idag var det iaf Micke "Syd", och efternamnet har jag glömt bort-Gyllene Tider, som var med. Han hade gått med på att bli hypnotiserad av en duktig kille och skulle då i programmet sitta och gissa på 3 alternativ vad han gjorde i olika situationer. Det var riktigt, riktigt roligt och Micke kan ju verkligen bjuda på sig självt och det gjorde även hans familj som var med och liksom satt på första parkett. Lite likt "Sanningens ögonblick" fast ändå inte, om Ni förstår vad jag menar!

Men man kommer ju osökt in på det här med att bli hypnotiserad. Om det är så här lätt att bli hypnotiserad så måste det öppna en helt ny dimension för den kriminella världen. Hur lätt är det då inte att få oskyldiga folk att utföra en massa dumma saker?

Hursomhelst så kanske man inte skall dra för stora växlar av det mer än att jag garanterat vill se nästa avsnitt! :-)


I övrigt så kikade vi några sekunder på Robinson och det är ju nästan lite patetiskt vad folk har åsikter. Egentligen så kan man ju inte ha en aning om vad deltagarna egentligen tycker och tänker då produktionen vinklar det så mycket hela tiden. Nu såg jag ju inte dagens avsnitt men jag läste några debattinlägg och man måste ju säga att det engagerar! Nä, det var roligt de första säsongerna, nu är det roligare med Wipeout och tävlingar som Mästarnas mästare och sådana saker. Tyvärr så missade jag den där svensk-japanska showen med Gynning som programledare. Den kanske är kul i några avsnitt, eller?


Hoppas Ni fick i Er lite god påskmat och helgen är ju inte slut ännu! :-D

 
 
Malin Hedén

Malin Hedén

15 april 2009 17:00

GLAD PÅSK Bättre sent än aldrig ;-)?
Jag har inte sett programmet med hypnotiseringen, men nu blev jag nyfiken. Ska väl säga att jag är lite skeptisk till om det verkligen fungerar, eller om de som medverkar har fått extra betalt för att spela med *hehe*?
Angående Robinsson så ska jag ärligt säga att jag INTE titat just för att folk inte är kloka. Jag är lite trött på program där allt går ut på att bilda pakter, vara elak och stick knivar i ryggen på varandra.
Angående omröstningen, så tror jag "Asch, vårt universum är bara en del i ytterligare ett universum". Varför skulle vi vara unika eller ensamma? Klart att det finns utomjordingar *skrattar*.
Ha det gott!
/Malin

http://www.malinheden.se

 
Ingen bild

Niclas B

15 april 2009 23:31

Tack detsamma fast vi firar inte påsken i dess riktiga mening mera än att äta lite gott! :-)
Man skall vara skeptiskt tills man själv får bevis nog. Det må vara allt från religion till vetenskapliga forskningsrön.
Visserligen så är jag lite godtrogen men jag har svårt att se hur de, i det här fallet Micke, kan spela så bra och speciellt en "avdankad" (he he) trummis! :-) Nä, jag är ganska säker på att det fungerar men det verkar för simpelt! Det tar säkert lite mer tid än det man ser. Jag har själv kört lite självhypnos men då handlar det mest om att göra kroppen tung så att den inte kan lyda sas.
Angående universum så är väl chansen rätt stor att det finns liv på andra ställen men avstånden är ju enorma. Jag tycker att det är rätt fascinerade det här med tid och rymd. Ifall man ha 2 klockor och skicka iväg den ena i en satellit runt jorden i ett år så skiljer det flera sekundrar mellan klockorna sedan. Så fastän det gått lika lång tid på var sitt ställe, så går tiden långsammare i rymden jämfört med exempelvis havsytan på jorden.
Och under 100 jordeår så skulle en liknande planet långt ut i universum endast hinna snurra 1 varv runt solen. Ah, det är så häftigt men ändå så ofattbart!:-)

 
Malin Hedén

Malin Hedén

18 april 2009 10:56

Fick lite gåshud angående klockorna faktiskt. ÅHHH vad jag skulle vilja veta varför det blir så.
Som sagt, varför skulle vi vara ensamna?
Fick lite healing igår igen. DET är också lite sjukt *hehe*. Har en liten jäkla punkt på utsidan av lillfingret som kliar så jag blir tokig? Det syns ingenting, men det är så j-kla irriterande. Har haft det i säkert sex månader? Börjar nästan fundera på om det kan vara någon hudcancer eller något? Faktiskt tycker jag inte att det kliar i dag, men det kan ju vara inbillning också ;-)
Får se om det hjälper?
Ha det gott och jag hoppas att magen är bättre? Ett himla aber när inte magen inte är som den ska. Han som healade mig tog bort mitt magont som var en liten magkatarr. SJUUUUKT är vad det är *skrattar*.
/Malin

http://www.malinheden.se

 
Ingen bild

Niclas B

18 april 2009 15:02

Ah, hittade en bra länk nyss: http://www.dd.chalmers.se/~f3aamp/VVV/Albert/arbmtr.html
Just i fråga om klockorna så verkar det mera handla om farten.
Får jag inte bra hjälp med ryggen nu så blir det nog en tur till healern igen. Man vet ju aldrig! :-)
Jodå, magen är lite bättre men det går fortfarande lite upp och ned. Lite konstigt, det kanske beror på stress också. Det händer ju en hel del här också. Jobbbyten både på det ena och andra sättet samt det egna företaget. Sen har man ju tränarbiten att tänka på men alla ställer upp bra så det kommer nog att funka! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards