Alla inlägg under juni 2008

Av Niclas Bernhardsson - 10 juni 2008 15:43

Ah, vilken match!

Offside - var det första jag tänkte då jag såg Hollands första mål! På tv-bilden så såg man inte ens den italienska backen som låg bakom kortlinjen. Han upphävde ju offsiden iom att han kom dit under pågående anfall. Det var förstås korrekt dömt och det förstod förstås de italienska spelarna. Tänk vilket liv det skulle blivit annars! Nu förstod ju även publiken att det var korrekt dömt eftersom det inte blev några större protester.

Iom det målet så gick ju mitt 0-0-tips åt skogen men jag fick ändå en poäng även på den här matchen. Så trots att jag misslyckades med tippandet igår så utökade jag visst ledningen på Safiren-tipset. Men hur var matchen då?

I efterhand så är det lätt att säga att Holland körde över Italien men så var det ju inte. Spelmässigt så var det ganska lika men Holland hittade hela tiden luckor och visst saknades Cannavarro i den italienska backlinjen! Kan det ha varit så enkelt? Jo, jag tror det. Jag märker själv hur mycket en enda duktig spelare kan göra i ett ungdomslag och det blir lite samma sak nu. Och med tanke på vilken fart Henke får på sina lag så kanske, kanske! :-)

Såg Ni förresten att Ruud Van Nistelroy berömdes för att han försökte stå på benen vid sin första stora målchans? Han är ju den första som brukar lägga sig men nu trodde han ju att han skulle hinna ikapp bollen och han trampade ju lite snett vilket gjorde att han inte klarade av det. Så mycket till touch var det nog inte.

Säkert en svårdömd match men det svenska domarteamet gjorde det bra.

Av Niclas Bernhardsson - 10 juni 2008 15:36

Äntligen så släppte migränen som jag haft i över en dag nu. Det var nog en kombinationen av den lätta solstingen jag fick i söndags och att jag slarvat lite med sömnen. Inte så smart att raka huvudet och sitta ute i solen hela dagen... Nu idag så släppte det plötsligt, det var efter en kopp kaffe.

Sen var det fort hem och följa med Felix till frisören. Han är riktigt medveten om sig själv och de satt och diskuterade lite och han fastnade för en cool frisyr. Måste erkänna att han blev riktigt snygg!


Sen gick vi hem och jag bara ville ha lite kaffe och inte sjutton hade vi någon mjölk hemma! Hmm, det måste man ju bara ha! :-) Får väl släpa mig de 200 meterna till affären igen.


Fasicken vad spännande det blir med fotbollen ikväll! På ngt sätt så känns det som om det skall kunna gå vägen. Spelar vi på rätt sätt så borde vi kunna komma emellan de stora relativt sätt trögare grekiska backarna. Men men, de är ju trots allt regerande mästare... Fast Italien är ju regerande världsmästare och hur gick det för dem i öppningsmatchen! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 9 juni 2008 20:17

Såg bara slutminuterna av matchen men det verkar ha varit en tråkig historia. Jag fick bara en poäng då jag tippade 0-1 till Frankrikes fördel. Men de bakom mig i listan fick heller inte så mycket poäng så jag behåller ledningen i EM-tipset.

Nu väntar Holland Italien och där har jag tippat 0-0. Hmm, lite tråkigt ngt mål skall det väl bli idag men nu är det försent att ändra mitt tips.


Idag tränade jag Tims lag på en ganska hård och ojämn plan vilket gjorde att en del övningar var lite svåra att genomföra på ett bra sätt. Trots allt så var det nog en bra träning och de verkar nöjda. Jag fick iofs bra med hjälp idag då jag körde fast. Kul med lite nytt folk. Det borde bli bra det här. Det finns underlag för ett slagkraftigt lag men det har varit lite bristande inställning och lite dåliga positioneringar men det får vi tränare ta på oss. Jag kommer iaf att göra allt för att lära dem att stå rätt och avvakta tills rätt läge.

Av Niclas Bernhardsson - 9 juni 2008 15:15

Frun försökte döda mannen - han tar henne tillbaka!

Vad försigår inne i huvudet på en, som trots att frun bevisligen var på väg att se till att mannen röjdes ur vägen, ändå vill ha henne tillbaka?

Ja, inte är det något smarthuvud iaf. Egentligen så skulle man kunna skriva om alla känslor men det spelar liksom ingen roll. Varför, varför, varför! Någon annan kvinna finns det säkert där ute som inte riskerar att få för sig att ta ditt liv...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2638726.ab


Kärleksbreven till Fritzl!

Ja, så var vi där igen. Det är ju etter värre! Usch, vad gammalmodigt det där lät då. Etter värre... Hursomhelst så är det ju inget nytt fenomen. Kvinnorna som vill ta hand om och omvända. Tror att de kan få allt annorlunda. Är det en övertro på sig själva eller är det helt enkelt att vissa kvinnor dras till det brottsliga och farliga. Någon sexuell drift?


Lärarinna hånar elev!

Finns det något värre när vuxna hånar och förnedrar barn? Ja, inte är det mycket i så fall. Ibland så undrar man vad de vuxna tänker med. Har de själva blivit förnedrade och hånade. Något stort fel är det ju iaf.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2612451.ab


Av Niclas Bernhardsson - 9 juni 2008 15:00

He he, höll på att irritera mig till vansinne på Camilla Nordqvist uttal av pop-gruppen Chicago idag! Inte nog med att man hade känningar av den heta solen från igår. När hon sade Chigaco flera gånger på raken så höll jag på att gå i taket! Fast lite roligt var det ju också förstås. Men det är ju inte första gången heller om jag inte är ute och cyklar alldeles, tror jag har "retat" mig på henne förut då hon uttalat något i musikväg.

Var det någon annan som hörde hennes roliga uttal idag?

I övrigt så är ju Lugna favoriter ganska bra men absolut inte i klass med Radio Nova som de köpte upp. På Radio Nova så var en av min bror Jockes bands låtar en av de mest spelade, kul! Efter det så har det gått hyfsat bra och deras band Silvertape har haft lite framgång. Men i början så var det lite annorlunda och inte helt utan charm. Då hette de Confusion och gissa vem som var manager? Jodå, visst var det jag men jag skötte inte så mycket. Det mest anmärkningsvärda var då då jag och frun åkte in genom grindarna på Vallen för att "jag var ju mangager". Jocke och hans grabbar var förband till både Atomic Swing och Eldkvarn! Stolt som en tupp var jag tills han, Jocke alltså, vrålade: Tjena f-n! Finns det några kåta pök här! Jag ville sjunka genom jorden. Iaf just då! I efterhand så var det ju lite sött, han var väl 12 år eller nåt. Nu spelar de lite mer sporadiskt men har förstås blivit mycket duktigare och säkert lite mer välpolerade i snacket! :-)

www.silvertape.se

Av Niclas Bernhardsson - 8 juni 2008 22:41

Vaknade tidigt imorse och klev upp för att montera upp studsmattan. Felix låg och sov men jag fick hjälp av Tim och vi jobbade på tomten medan Ullis fixade iordning lite morgonfika och några presenter som ännu inte var inslagna.

Tyvärr så hör vi att Felix vaknar lite för tidigt och vi går in och skickar honom lite på skämt in i rummet igen. Sen går vi sjungandes in och gratulerar honom. Han fick någon film, en bok samt en pysselbok av oss och sen fick vi honom till fönstret för att beskåda den önskade studsmattan! Han blev riktigt glad och studsmattan har används flitigt idag. De har hoppat i timmar. Jag provade själv i någon minut men blev helt slut! Mamma Ullis visade oanade talanger och fixade rumphoppet utan problem! :-)

Sen kom gratulanterna i en strid ström och Felix blev riktigt glad. Ett år större och nu imorgon så blir han för första gången även gratulerad i skolan då de annars har lyckats fått in skolavslutningen innan han fyller år. Kul, det är han värd!

Och skyddet till studsmattan kunde vi ha varit utan. Det var på gränsen till för litet och dåliga förtöjningstampar. Undrar vad skydet gör för nytta förresten? Regnar det så blir det väl ändå fukt under och har man inte skydd så regnar det ju igenom och det blir fort torrt.

Men hursomhelst så var det en kul dag för Felix!

Nu väntar snart sängen!


Bild på födelsedagsbarnet - dock ej purfärsk bild. Killen med kroppskontroll!

Av Niclas Bernhardsson - 8 juni 2008 22:32

Ah, vet inte vad som händer men alla resultat i Safirens EM-tips verkar gå min väg. Innan Tyskland-Polen så låg jag på topp med 12 poäng av 15 möjliga och de efter mig hade 10 poäng (www.safiren.nu) Nu ser det ut som jag även prickar in den här matchen. Poodolski är riktigt grym och att han är född i Polen är ju förstås lite speciellt.

Riktigt kul match med två offensiva lag men efter det andra målet så tappade Leo Beenhakkers lag gnistan men det är ju lite förståeligt. Bättre att lägga krut på det som komma skall.

All heder åt den norske huvuddomaren, han var föredömlig men visst var väl Tysklands första mål en misstänkt offside?

Nu skall jag inte slå mig för bröstet för mycket men kul att ligga i topp på listan! :-) Synd att man inte spelade på tipset! ;-) Och frågar Ni mig så vinner Sverige mot Grekland men där kanske hjärtat styr för mycket! ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 7 juni 2008 20:22

Tim var och spelade idag igen men första halvlek var en katastrof, de visade ingen vilja alls och gick bort sig rätt ofta. Och tittade bara på bollhållaren! Hmm, huvudtränaren gick på lite om inställningen i halvlek och jag passade på att tala om att man inte får tappa markeringen på de övriga motståndarna. Det verkade ha gått in för i andra halvlek så blev det bättre spel men absolut inte på topp. Det blir till att nöta ordentligt på träningarna framöver men lite försiktigt så att de inte tappar sugen.


Sen till EM då!

Kom på att jag glömt att aktivera mitt EM-tips på Safiren.nu. Det lokala badhuset brukar arrangera lite kul tips. Det verkade som att jag inte gick miste om den första matchen mellan Schweiz och Tjeckien. Där tippade jag 0-2 och det blev 0-1. Så lite poäng fick jag iaf, jag tror det blir 2 då jag får poäng för rätt lag vann och sen för att jag hade rätt på nollan på Schweiz.

Nu väntar vi på Christiano Ronaldo! Det blir riktigt kul, undrar om han klarar förväntningarna?

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards