Alla inlägg den 9 juli 2008

Av Niclas Bernhardsson - 9 juli 2008 23:59

Jag hade ju haft lite känningar i halsen, från och till, och sen ville Ullis att jag skulle komma och möta henne då hon slutade på jobbet. Ungarna ville dessutom ha lite i magen och då det var bråttom så köpte vi lite mat från den lokala pizzerian som iofs har jäkligt god mat. Felix är lite kinkig och valde som vanligt kycklingfilén medan Tim och jag högg in på en varsin inbakad sak.

Efter det så körde jag på rätt hårt till Trosa och fick förstås lite håll men inget märkvärdigt. Jag passade även på att lämna tillbaka en kamera som idrottsföreningen fick låna till Trosa Stadslopp och åkte sedan bort till Ullis.

Då blev det lite lugnare körning eftersom det går fortare att köra Powerslide i samma ansträngning som att springa. Men väl tillbaka i Vagnhärad så får Ullis för sig att köra på den inte helt jämna och förstås smala åpromenaden vilket gjorde att jag fick slita som ett djur. Bara att staka och efter ett tag så tog jag helt slut i några backar och fick stanna och flämta. Efter att ha kommit ut från det jobbiga området så orkade jag nästan ikapp henne för att sedan få det riktigt tungt i den sista grusbacken under ravinbron. Där tog jag också slut. Så det blev lite naturlig fartlek av passet idag. Givetvis så undrade många vad jag åkte på och nu ligger det dessutom ett videoklipp länkat från enklaresport´s hemsida. Kika under mina länkar.


Totalt så blev det nog ungefär 16,5-17 km och tiden har jag ingen aning om.

Av Niclas Bernhardsson - 9 juli 2008 15:14

Hann inte blogga igår då jag hade så mycket med enklaresport att göra så dagens blogg får behandla lite från gårdagen också.


Häftigt möte!

Igår hade vi möte på jobbet och för att inte peka ut ngn så får jag skriva rätt allmänt. Hursomhelst så var det lite som inte gått som det borde och jag hade ett radikalt förslag som de flesta var överrens om och därför så klubbades det igenom. Sen blommade det upp åsikter lite varstans och de fortsatte även idag. Jag fick även höra lite mera som stödde mitt förslag så med facit i hand så känner jag mig nöjd fast det kommer säkert att vara lite irriterat på sina ställen ett tag.

Nåväl, jag verkar ha rört om i grytan lite grand och jag tror även att mysteriet med toalettsabotören fick sin lösning igår med mig lite inblandat. Ja, i lösningen alltså! Känns skönt! Hoppas nu bara att det är så och att det nu är löst.

Det var fasicken att jag måste skriva så kryptiskt men ibland så är det så.

Tyvärr så drog mötet vi hade ut på tiden så jag missade ett annat möte och det var förstås med killen som skulle hjälpa mig med enklaresport så han fick hämta mig! Tack, Peter! Vem vet, du kanske läser här!



Hjälp med enklaresport och senare halsont!

Även det, mötet alltså, drog ut på tiden, eller iaf så gjorde det fortsatta arbetet med enklaresport det så jag hann inte träna igår. Och så började halsen att göra ont också.

Vaknade imorse och började skriva brev till en chef att jag inte kommer idag men sen känner jag efter och jag har faktiskt inte så ont längre. Asch, jag skippade brevet och slängde i mig lite frukost men då känner jag hur det raspar i halsen. Nåväl, jag drog iväg till jobbet och det gick ändå rätt hyfsat. Imorgon skall vi ha en familjedag i Stockholm så då hoppas jag att det halsonda är borta!


Proteinförsäljning!

Fick en ny leverantör idag och det var av protein! Jag hade hört mycket gott om ProTargo och därför skall jag nu även börja sälja det. Skulle tippa att jag endast kommer att ta in 4 kg-hinkarna för jag gissar att det mest kommer att vara "byggare" som kommer att köpa och de kör nog på storpack!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards