Alla inlägg den 24 januari 2022

Av Niclas Bernhardsson - 24 januari 2022 23:00

Måndag och nu började skolan men med mig hemma. Det innebär ju alltid lite att lösa men det är en svår balans då jag faktiskt inte har lön under tiden. Jag försökte dock vara beredd på mailen och svarade på lite frågor från elever och föräldrar.

Sen gick jag och Ullis en promenad igen men frågan var hur långt jag skulle orka gå då jag kände mig lite sliten från början. Vi startade med en kortare runda som vi kunde utöka och så blev det. Det blev längre och längre och det slutade med runt nio kilometer. 

Efter det så blev det en hel del målning men nu var det mycket små ytor och sådant är ju så tråkigt. Lite stänk på golvet och givetvis trampade både jag och Ullis i samma fläck så stumporna fick gå till de sälla jaktmarkerna. 

Sen hittade Ullis ytterligare en bokhylla som vi kunde ha till träningsrummet och trots att det kanske inte var i precis samma glans så chansade vi och sade att vi tar den. Vi kom överens om tid och förklarade att vi satt i karantän och betalade innan och tänkte att de kunde ställa ut den. När vi kom fram så står ingen hylla utanför men hon kom ut och efter lite prat så tänkte hon bära bort den för hon undrade säkert varför vi inte gick fram. Vi påminner om att vi sitter i karantän och hämtar den då hon gått in. 

Väl hemma så blev det lite fortsatt målning och sen så pysslade vi lite med att få ett cykelprogram att fungera och Felix hjälpte till. Till slut så satt vi på cyklarna men Ullis fick börja tidigare då min padda prompt skulle uppdatera sig. Nåja... Sen ser jag att klockan föreslår ett tröskelpass men efter ett tag så går det bara inte och eftersom jag och Tomas diskuterat om att vi måste ha fel på våra watt så började jag att googla om man kan kalibrera trainerna. Det verkade vara så och jag laddade ned några program och nu var jag ju tvungen att testa. Det blev ett kortare test men nog verkade som att jag kunde trycka mer watt och var uppe i nästa 700 watt utan att maxa järnet. Det blir spännande och imorgon får jag försöka fixa Ullis trainer då hon också fick slita för hårt. 

Vi avslutade med att titta lite på nyheterna och sedan var man rätt trött och somnade som en stock. 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards