Alla inlägg den 30 januari 2022

Av Niclas Bernhardsson - 30 januari 2022 23:00

Söndag och vi kommer upp tidigt och äter lite frukost och kaffet är ju bara så viktigt på morgonen. Det blev liksom mest kaffe och kanske behövde jag det. 

Sen kikade jag lite på min kurs och sen tänkte vi åka till soptippen men det blåste ju för mycket. Ullis fixade återigen i garaget och jag målade lite. Eller rätt mycket faktiskt och nu tog jag bort alla luckor för att underlätta målningen. 

Sen laddade vi på för att cykla lite och idag gällde det att inte vänta för länge för vi tänkte köra en runda som ingen av oss kört och det skulle innebära en ganska lång runda. Snart hittade vi en lämplig och den hette Climbers gambit. 

Efter ganska kort stund så reagerar jag på att Ullis kör rätt hårt och jag försöker påverka henne att hålla igen lite men hon är taggad och ligger typ för jämnan på runt 2,5 watt per kilo och till och med mer. Det innebar att jag själv inte fick den tänkta lugna körningen men jag hängde på. Rätt som det är så har hon en gröntröja på sig så helt lugnt var det inte! :-)

På slutet så försökte jag komma ikapp Ullis men hon trodde att jag skulle sprinta förbi henne och hon ökar och ökar... Det blev lite komiskt och det slutade med mycket möra ben. 

När vi var klara så var vi högst upp och bestämde oss för att rulla ned för att få lite kilometer på köpet. Det slutade med 37,5 km på tiden 1.27:19, dock med 721 höjdmeter. 

Sen drog vi iväg till Ikea och vi började med att käka lite innan vi shoppade lite. 

På vägen hem så får jag en chock för på andra sidan står ett lastbilssläp i lågor och det brann enormt mycket men bilarna upptäckte det knappt då den stod i en kurva och lågorna var liksom gömda. Bara att hoppas att ingen skadade sig. Vi möter snart en brandbil och även en polisbil i full fart. 

Nu hör vi handbollsmatchen på radion och det är ju alldeles för spännande. Det sista ser hemma och det är ju så att hjärtat är utanför. Sen avgörs det med ett straffkast. Vilken kille och vilka nerver! :-0

     

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards