Alla inlägg den 27 januari 2022

Av Niclas Bernhardsson - 27 januari 2022 21:30

Så var då karantänen slut och det var dags att kavla upp ärmarna. Men först var det bara att stiga upp tidigt som sjutton för att ta ett corona-test och jag kände mig som ett vrak. Det superhårda passet igår kväll gjorde att jag hade svårt att somna och Tim gick dessutom runt i huset halva natten så både jag och Ullis sov lite dåligt. Direkt när jag stoppar in topsen så trycker jag in den för hårt och Ullis säger att jag blöder. Men vad f-n! :-) Vilken start på dagen men jag körde vidare och testet fungerade och visade förstås negativt. Samma för Ullis så hon drog iväg till jobbet och jag fick en timmes sömn till. OM jag hade somnat på en gång vill säga. 

Klockan ringer och jag råkar snooza en gång men sen blir det bråttom och jag äter lite frukost snabbt, borstar tänderna och packar grejerna och åker till tandläkaren. 

Det går bra och och vi kom överrens om att kolla om ett år igen. 

Fort hem, då jag glömt mobilen och då ser jag att jag även glömt att ta hjärtmedicinen så det var ju bra. 

På jobbet var det kul att komma igång igen och efter jobbet så hämtade jag upp Ullis och vi tog en tur till Tims nya lägenhet och kollade området igen. Nu i dagsljus. Det såg riktigt bra ut. 

Hem igen och vi åt lite mat och sen gick vi och handlade lite. Sen försökte jag måla lite men det gick sämre och jag tog till och med fel färg så jag lade ned det projektet. Det slutade med att vi fastnade framför en Beck-film och vi valde att strunta i träningen idag då både Ullis och jag var för trötta. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards