Alla inlägg den 26 januari 2022

Av Niclas Bernhardsson - 26 januari 2022 23:00

Onsdag och jag vaknar av att Ullis frågade om jag skulle ha gröt och kaffe och sämre kan man ha det. Jag var lite stel och trött men snart satt jag i soffan och vi tittade på lite nyheter och åt frukost. Sen blev det lite mail och jag verkade ha missat en faktura från OKQ8. Jag har ju uppgraderat till ett företagskort men flera gånger har jag fått påminnelse så troligen så har jag lite svårt att komma åt dem. Jag sköt upp det till lite senare för nu ville Ullis komma ut. 

Vi hade egentligen tänkt att gå lite kortare för på kvällarna har det flera gånger hänt att vi struntat i träningen och det påverkar så klart hur långt man går på morgonen. Men snart var vi ute på samma runda och det gällde att hålla sig där de hade grusat vägen för det var halt. 

Det blev ganska precis nio kilometer och vi tog en liten omväg då vi såg att vi skulle få möte på slutet. 

När vi kom hem så passade jag på och ringa till tandläkaren för att se om hon vågade ta emot mig imorgon. Jag förklarade att jag går ur karantänen ikväll och att sonen varit bra isolerad så hon tyckte det var okej. 

Efter det så blev det en hel del målning och nu börjar det bli riktigt bra. 

Rätt som det var så ropar Tim att han fått en lägenhet och helt plötsligt så hade han tre stycken samtidigt att välja mellan, helt galet. Grattis till honom! 

Sen får jag även svar att jag är godkänd på en kurs och jag hade börjat bli irriterad över att aldrig fått svar. En person sade att det ibland kunde strula då man loggade in via antagning.se. Mycket riktigt. När jag loggar in via lärosätet så står det rätt och slätt godkänd, härligt!

Sen blev det till att ta tag med betalningarna och nu fick jag till det.

Efter det så blev det mer målning och vi flyttade sedan in köksbordet och det blev riktigt bra. 

Vi fortsatte med att ta en tur för att kolla på en lägenhet som nog Tim tänker ta och det såg riktigt bra ut. Vi väntar dock med att säga vart det är tills han själv säger det. 

Sen ville jag prova på att cykla efter att ha kalibrerat cykeln och vi laddade även ned kalibreringsprogram till Ullis och efter att fått igång det så var vi igång och vi som bara skulle rulla lugnt...

Snart blev jag så taggad och farten blev högre och högre och snart var det inte många som cyklade om mig och farten låg alltsomoftast runt 39-40 km/h, helt galet. Men skulle jag orka? Det blev ett varv på Tick-tock och 19,5 km med snittfarten blev 38,8 km/h och det var sällsynt att det var jag som låg på rullen. Sjukt kul!

Efter passet var jag som en blöt trasa och bara låg och flämtade på golvet. Det var lite jobbigt att vi glömde att öppna fönstret och vi hade bara en fläkt igång efter att ha fixat till i träningslokalen. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards