Alla inlägg under april 2008

Av Niclas Bernhardsson - 12 april 2008 19:41

Ah, bara 47 % anser att Zlatan är landslaget viktigaste spelare. Förstår inte folk fotboll. Om vi förutsätter att Zlatan, och alla andra, är på topp under kommande EM så är det givetvis så att Zlatan är den viktigaste spelaren, ingen kan som han ändra och bryta upp motståndarlaget. Det verkar inte som vi svenskar har förstått hans storhet riktigt! Visst kan Zlatan vara ur form men utan Zlatan har vi nästan bara en obefintlig chans att vinna EM. Med en skadefri Zlatan i form så är chansen mångdubbelt större.

Sitter fortfarande och väntar på hans autograf som en, som känner Zlatan, skulle fixa! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 12 april 2008 19:25

Har nog aldrig haft en mer onödig omröstning men samtidigt så sjukt kul! ;-)Fortsätt att rösta!


Schulman igen!

Bert Karlsson börjar ju framstå som ödmjuk i en jämförelse. Jag börjar väl bli gammal men sjutton är det som är roligt egentligen. Jag vet mycket väl vad ironi är och brukar gilla sådan humor men här blir det helt plötsligt personangrepp. Asch, nu skiter jag i dem.

Bert, förresten! Ah, har alltid gillat den karln på ngt sätt. Han är ju riktigt rolig i det där Talang 2008. Det är humor och han kan vara hård men ändå rättvis på ngt sätt. Visst kan han vara lite elak också, ibland lite väl elak.


Syns vi på måndag?

Skall ha föreläsning om skidglid och visa upp Powerslide-sortimentet på måndag, i Vagnhärad. Kommer du? Kika in på Powerslide-länk om du är intresserad!

Av Niclas Bernhardsson - 12 april 2008 14:51

Gjorde ett litet större test med Powerslide´n idag och det gick jättebra. Åkte bort till ett par som är intresserade men mannen i huset, aka teknikfreaket, var inte hemma. Frun tyckte det såg bra ut och sprang genast upp på övervåningen då jag sade att jag skulle testa att åka nedför grusvägen som finns en bit ifrån. Det var klart läskigt men det gick ändå bra! Jag träffade henne senare och hon sade att hon var på språng för att hjälpa mig om jag hade ramlat! :-) Sen skatade jag bort till Häradsvallen och elljusspåret som finns där för att se om jag skulle se Ullis. Jag försökte köra lite på spåret men det var lite för blött och där går gränsen till var man köra Powerslide! Jag gick uppför den branta backen och körde sen nedför, med lite fart så rullar det lite bättre men det var lite ostadigt! :-) Ullis kom precis efter och hade sett mig börja rulla nedför backen. Pratade lite med henne och fortsatte sedan mot Trosa där jag vände vid Augustendal. En hel del intresserade kikade på. Det gick förvånandsvärt bra att skata och det kändes minst lika bra som att åka riktiga skidor, väldigt likt faktiskt. Vid ren stakning så slår Powerslide helt klart vanliga rullskidor och det lär bli kanon med den nya clap-skenan som kommer senare. Den ingår i de lite värre modellerna. Ah, kan knappt bärga mig. Det blev dryga 1,5 mil iaf och ett bra pass för mig. Sen tillbaka till Vagnhärad så åkte jag in i centrum och det var som om jag hade haft en lite hundvalp med mig. Både stora som små blev nyfikna på vad jag hade på fötterna! :-) Blev lite prat där och sen drog jag hemåt.

Av Niclas Bernhardsson - 11 april 2008 23:21

Ah, det var lite segt på jobbet då jag nästan jobbade gratis kan man säga då jag jobbade in en kväll som jag missat förut. Men en kompis jobbade också så det gick an, trots att jag hade lite ont i halsen. Kikade faktiskt lite på några bloggar då jag fick lite tid över.

Sen kom Ullis och hämtade upp mig lagom till Talang-programmet och det var ju riktigt kul! Många sköna talanger var det och helt klart ett av de bättre programmen man kan se! Bert är ju obetalbar! Undrar vad han skulle klicka på min omröstning? :-)

Mina favoriter var.... Hmm, det var nog, det får bli flera, Trubaduren (den äldre), den kokette unga killen, den 10-årige tjejen, hon kommer blir riktigt bra!, samt den skicklige trollkarlen. Kanske har jag missat ngn!


Carina Berg!

Ah, hon är ju sjukt bra! Riktigt rolig alltså! Och kul att få se en legend in action! Fast rävmössan var lite för mycket, den stack lite i ögonen!


Tim!

Tim var sjuk taggad inför mitt klassbesök idag och köpte mitt taktik-snack med hull och hår, fast det var ju inget bullshit på ngt vis! Det blev lite härligt snack mellan far och son ikväll och han kan knappt bärga sig inför att börja träna och vill nog att jag drar igång ngt med klassen på stört! Det är bara att hoppas att jag inte kör med guld och gröna skogar nu! :-) Fast jag tror på Tim, det verkar vara många bra spelare, bara tanken på att det har chansen att chocka gör mig taggad!


Nä, time att logga ut och säga natti natti!

Av Niclas Bernhardsson - 11 april 2008 10:13

Ah, vilken underbart fånig omröstning jag har nu! Ta det för vad det är, liksom lite på skoj! :-)


Annars så gick jag hem från jobbet igår med halsont, inget roligt! Nu när jag vaknat upp ordentligt så känns det nog lite bättre men jag skall kryp ned ngn timme till. Var förresten och köpte lite Kan Jang, eller vad det nu heter. Var och pushade Tims klass om att vara med i "SN-bollen" som är en jättestor fotbollsturnering. Egentligen så får de inte fram så konkurrenskraftigt lag då det bildats en idrottsklass som förstås slukar de lite mer idrottsintresserade men med rätt förberedelser så vet man aldrig! Jag drog lite taktiska varianter för att liksom förklara att med lite taktik så kan en lite tuva fälla ett stort lass. Nu verkar det som att de får ihop ett lag och jag skall peppa och träna dem lite.


I Felix klass så hade de prov så han får själv bära hem kuverten med pengar i. Dumt att störa.


Ett företag som levererade färgpatroner, tror de heter DHB-Nordic, ringde upp mig och jag blir så full i skratt. Det är nästan så att jag tror att det alltid är samma tjej fast i, olika befattningar, som ringer. Nu var det ngn ny som skulle blir säljchef i Bryssel och ville förstås, en hel del inlindat, att jag skulle köpa mer. Fast de ville ju skicka med lite choklad (Belgisk förstås) med ngn broschyr. Lite choklad är ju inte fel och den förra de skickade smakade gott! :-) Fast färg har jag så det räcker och blir över.


Nä, nog för nu! See ya!

Av Niclas Bernhardsson - 10 april 2008 23:47

Såg en rätt kraftig kille idag i en sportbutik, säger inte vilken än så länge. Han hade fin kostym och så. Han skulle köpa skor och fick hjälp. Han sade typ ingenting och man häpnades över den, i mina ögon, felaktiga hjälp han fick. Då han stod på spegelplattan så körde tjejen en liten välrepeterad ramsa och sen upp på löpbandet vilket jag hade lite bättre koll på. Det gick inte direkt fort och fötterna vreds kraftigt utåt, typ 10 % och han sjönk ca. 5 % (om inte mer) inåt i ren pronation. Märk min förvåning då hon säger att han inte har ngn pronation alls att tala om. Inget att ta hänsyn till. Jag har nog sällan sett så klara signaler på pronation och då skall han typ ha en neutral sko! :-0 Alltså, jag är lite emot för mycket stöd och så, vilket jag tror hämmar lite för mycket men ibland så kanske man måste ha pronationsstöd som i det här fallet. Vad mer begära man?

*Kraftigt byggd

*Kraftigt utåtvridna fötter vid framförningen

*Sjunker inåt över lodaxeln med ca. 5 %



Är det bara jag som inte har på fötterna (!) ordentligt?

Av Niclas Bernhardsson - 10 april 2008 20:15

Sen på vägen hem från den kungliga hufvudstaden så ringer en arbetskompis och frågar var jag är då vi ju skulle sälja lådor på jobbet. Det är gamla plastlådor, jättefina faktiskt, men eftersom de är i fel färg så måste de bytas ut. Och all förtjänst går direkt till idrottsföreningens kassa, vilket är jättebra. Jag kände mig lite dum då jag förträngt det men jag var snabbt på plats och ingen större skada skedd. Det blev ett bra drag på försäljningen och det var lite småkaos men eftersom det inte är folk som vill lura en så gick det bra. Har lite svårt att tro att ngn vill lura idrottsföreningen på några tior. Tyvärr så hade många lådor blivit vattenfyllda då de stod ute så till nästa gång skall vi ha tagit in dem i ett tält, det blir bättre. Fick lite ont i halsen mot kvällen.


Fyrtal i Ess!

Helt sjukt men jag fick fyrtal i Ess på första given! Det skall ju inte gå och gissa om jag blev förvånad! Nu spelade jag ju bara Chicago mot en annan kille men bägge hade noll poäng och vi hade alltså precis börjat. 4 Ess och en tia, hade ju hoppats att få ngt bättre än tian men lyckades inte få till ngn kung.  Lite scary! Jag hade blandat själv så jag vet att det inte var ngt fusk.

Av Niclas Bernhardsson - 10 april 2008 20:05

Ullis skulle på MR (Magnetröntgen) uppe på City Akuten i Sthlm så jag följde med. Trevligt att gå på stan på tu man hand. Vi käkade lite på den kinesiska restaurangen, tror den heter Badawee, och den här gången var det lite väl starkt men det gick ner. Sen så gick vi till Vete-Katten för att ta lite kaffe på maten och visst såg väl den där smarriga bakelsen god ut... Jo, den fick det bli också fastän jag var mätt innan. Den var förresten inte så stor men den kostade minsann som en stor... Typ ett halv mazarin men den kostade 22 kronor och kaffe, som dessutom var bränt kostade 23 kronor! Nja, det kunde vi ha hoppat över. Sen, då vi gick till City-Akuten, så kom det en polisbil i utryckning som skulle in på den lilla tvärgatan vid sidan av Hötorgshallen, alltså mot City-Akuten. Lite pinsamt då det är stopp för bilar, i form av två stora stenlejon, eller ngt i den stilen... Det blev till att backa ut och sen fortsätta!

Då Ullis var på röntgen så passade jag på att köpa en datormus till morsans nya laptop, så slipper hon få kramp i fingret.

Efter det så var det bara att hitta bilen i parkeringsgaraget, kvittot visade på 186 kronor, det är dyrt i Stockholm! Sen dras det lite kosing av vägtullarna också, men det är det värt. Jag tror på vägtullar, lite dyrt att stå i parkeringshus dock...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards