Alla inlägg under november 2008

Av Niclas Bernhardsson - 1 november 2008 20:28

Tillbaka efter en mini-semester med familjen och några bekanta till oss. Vi åkte till Örebro för lite avkoppling och vila - skönt!

Vi åkte i torsdags och åkte hem i lördags då Felix och hans kompis skulle på kalas. När vi väl kom fram så upptäckte vi att vi glömt sladdarna till plattskärmen, hmm - inte bra!

Fast vi bjöd in föräldrarna i den andra familjen till vår husvagn så kunde barnen se på tv hos dem, det funkade bra. Det var förstås Idol som de ville se. Själva så delade vi på en flaska vin, käkade gott och spelade kort. Trevligt förutom att jag inte vann då! ;-)

Men på fredagskvällen så var det ett besök på det berömda badhuset som vankades! Barnen var nog lite reserverade och de mjukstartade men det dröjde inte alltför länge förrens det var full fart på dem.

Och eftersom vi pappor skulle vara med så tänkte jag själv åka men han, den andre, var inte så sugen. Nåja, det är väl bara att åka, tänkte jag. Men jisses! Jag har visst blivit gammal! Det var helt sjukt äckligt och mot alla (humana) regler så går det fortare ju tyngre man är! :-0 Dryga 90 kg i den längsta banan gjorde att jag inte ens hann reagera och spände mig rejält! Jag var totalt urlakad efter vansinnesåket! Och jag gick även och provade några vilda-forsfärder. Ser lite löjligt ut men var ändå lite läskigt.

Men den stora snurrmojängen i mitten lockade och ju tyngre man var så snurrade man visst flera varv innan man, i ett litet hål, föll ned. Några större grabbar gapade om 5 och 6 varv. Skulle jag ha provat så hade jag väl snurrat där än...

Nä, jag vågade inte! :-( Trist men man har blivit "förgubbad!" :-0

Men... man kunde jag gå upp och låtsas köra den långa banan en gång till. Då kanske man kunde se ned i "snurrmojängen!" Man var ju lite nyfiken! Väl uppe så glömmer jag att kolla och det kommer folk bakifrån!! Men vad f-n! Asch, jag åker väl igen och försöker slappna av men det är omöjligt! Hjäääääääääälp! Frun och de andra vuxna i den andra familjen fick en skrattattack då jag for i vattnet i ett huj! :-) Enligt uppgift så gick det iaf fort men några stilpoäng fick jag visst inte...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards