Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Niclas Bernhardsson - 13 januari 2010 23:41

Efter förra veckans innebandyträning med tjejerna så väntade jag mig nästan att bli inbjudan igen men Ullis förklarade att jag "var för bra, så det var inget roligt!". Ja, något i den stilen iaf och det kan jag väl iofs köpa att det inte är roligt om någon är för bra men så bra är jag inte. Iaf inte då. Kände mig tung och klumpig.

Men killarna kör ju 2 timmar senare så det skulle jag väl orka men jag har varit så jäkla trött på sistone och beställningarna har ramlat in med en jäkla fart. Det är givetvis kul men eftersom jag har 1 jobb till så blir det lite väl mastigt ibland.

Hursomhelst så drack jag först lite kaffe med Ullis, Millan och Inger innan och efter det var det bara att pallra sig bort till hallen. Väl inne i hallen är det svinkallt och när man får ett stenhårt skott på knät så blir det ruskigt blått och gör riktigt, riktigt ont. Men det är klart att kylan påverkar.

Lagen lottas och det känns som om det blir väldigt ojämnt med lite för bra killar i motståndarlaget. Möjligtvis så gör det att jag omedvetet ser slaget förlorat i början och de vinner också första matchen men inte alldeles lätt. Jag undrar om vi inte skall lotta om till andra matchen men det vill ingen annan. Då kommer jag efter ett tag på mig själv att spela rätt lojt och matchen har liksom rullat på och när jag undrar vad det står så visar det sig att vårat lag leder med några mål mer. Lite förvånat så försöker jag då komma igång igen men det blir bara sämre då. Vet inte vad det är men de verkar vara på sin vakt. Men till slut så kommer jag in i matchen ordentligt och har för mig att det gick hyfsat bra i slutet av andra och vi drar ifrån och vinner.

I sista matchen så får vi en bra start och målen rullar på. I mitten av matchen så är Palmen het och stänker in varje skott på sin kant och sedan börjar de andra få in några bollar igen. Sen vet jag inte vad som händer men jag drar in 4 raka och på slutet så får jag för mig att köra en riktig dribblingsräd som faktiskt funkar. Jag kör någon töntig målgest men det kändes så kanon att det funkade!

I övrigt så simulerade jag ett golfslag och det drog förstås till i ryggen ordentligt så det känns som ett smärre ryggskott nu....

Matchen ja! Jodå, vi vann ganska lätt och det som kändes omöjligt gick faktiskt hem. Lewen, som var med för första gången, blev förvånad hur taggad jag var. Så antagligen så är jag väl det. Tävla, tävla! Det är viktigt! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 13 januari 2010 19:27

Har inte riktigt orkat blogga på ett par dagar men saker har givetvis hänt ändå. Men vad?

Ibland tänker man på saker man skulle vilja utveckla lite mer i bloggen men sen så är det liksomt borta. Precis som låttexter. Man skulle banne mig ha med sig en diktafon överallt. Kanske är det någon hit-låt som förvunnit då något annat kommit i vägen.

I bloggen kan man ju skriva om nästan precis vad som hänt och Ni som känner mig vet att jag gärna tävlar och ibland om vad som hänt. På jobbet är det ju kortspel på varenda rast och givetvis vill jag alltid vinna. Idag blev förresten Göran Trikolor, som det så fint heter i våran grupp. Hur det egentligen stavas är en annan fråga men det innebär alltså att man vunnit alla de 3 rasternas avgörande omgångar. Vid varje rast så har man alltså en "Rastens Mästare" och det X 3 Trikolor. Eller om det heter Trikolorer...

Men grattis iaf Göran! I finalen så spöade han dessutom Magnus. Ja, liksom förnedrade honom! ;-)

Och apropå att tävla så tävlar jag ofta med mig själv. Försöker mig på svåra vägar på cykeln hem. Tror det var igår som jag lyckades att cykla igen hela "genvägen" fast det endast var en smal packad snöremsa där med tjockare snö vid sidorna. Med full fart så for grinden upp och jag åkte in i fårhagen. Men vid andra passagen så öppnas grinden inåt och det klarade jag iofs inte av utan fick sätta ned ett ben... Ja, Ni hör va? Inte svårt att ha kul med min inställning.

Idag är det förresten innebandy igen och Ullis spelar just nu. Jag ville gärna hänga på även den här gången men det fick jag visst inte. Hon tyckte att jag var för bra! Och det lovar jag att jag inte är. Iaf inte i förhållande till många andra! Och med 20 kg extra på kroppen så kan det ju inte vara så farligt.

Men nog om det, jag spelar iaf själv lite senare ikväll.

Nu väntar lite faktureringar och övrig bokföring. Det har vällt in beställningar och det är givetvis jättekul.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards