Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Niclas Bernhardsson - 20 januari 2010 23:53

Så var det innebandy och trött som en gris så går jag dit men när ngn frågar var klubban är så har jag förstås glömt den! :-0

He he... Springer iväg och på väg ut ur hallen så hör jag att två tjejer är på väg runt hörnet och de tror att de är själva där. Den ena tjejen utbister surt att den andra hade kollat in hennes f...a i duschen! Precis då ser vi alla varandra och den andra tjejen blir alldeles paff och det blev ju verkligen tjejen som var sur också! Och rejält röd i ansiktet och jag kunde inte undgå att skratta till lite.

Men nu var det bråttom! Fort hem och hämta klubban och sen tillbaka. Väl tillbaka så är förstås dörren låst men efter en stund tittar "Långstånken" ut och springer och öppnar.

Och hur gick det då och vad var det för utbrott jag fick?

Återigen så känns det som om det är lite ojämna lag men kanske inte lika ojämnt som förra gången. Men nu är vi taggade. Fast jag tror att de bytte lag för mig medan jag var ute i omklädningsrummet. Men det gjorde ju inget.

Stor-Henke är rätt tuff i närkamperna men kanske lite väl tuff ibland fast det värsta är tacklingarna som kommer när man inte är beredd och när man inte ens har bollen. Så när jag spelar bollen för väggspel så fortsätter han med en riktig rövtackling och den är riktigt ful och jag blir helt tokig! Typisk hockeytackling och den kan ju ta sådär riktigt illa och visst känns den. Alla stannar förstås upp och undrade vad det var som hände. Blickarna var ju på bollen och i princip så var det nog bara jag och Henke som visste vad det var som hade hänt. Kanske var det bra att det blev som det blev för tacklingarna hade blivit värre och värre och det var nog bara en tidsfråga innan någon gjort sig illa.

Nu lugnades det ner ganska mycket och det kändes rätt skönt för alla. Visst skall det vara intensivt men när man kommer med kropp rätt hårt i ryggen eller i sidan då man inte är beredd så är det farligt. Nu kände jag av smällen rätt länge och även efter. Skulle jag inte ha reagerat som jag gjorde så hade jag nog f-n lagt av. Men Henke lugnade ned sig betydligt och allt blev schysstare.

Hursomhelst så gick det rätt bra idag men jag blev lite frustrerad att jag misslyckades med den sista dragningen mot Jonte. Den matchen vann han...idag!

Just ja! Det blev 3-0 i matcher till mitt lag! :-)

Alltid kul att vinna!

Av Niclas Bernhardsson - 20 januari 2010 20:31

Stefan och jag snackade lite löst om att kanske dra ut i spåren idag men jag hade säkerligen en massa jobb som låg och väntade men kanske efter det.

Och visst var det en del jobb som jag var tvungen att ta itu med men efter ett tag, och även lite mat, så fick jag lite sug på att dra ut. Ringde Stefan men nu kunde han inte men jag fixade mig iordning och skidorna fick duga som dem var. Jag tog de gamla paren som redan var klara. Måste erkänna att jag är lite rädd att använda de nya och de skall jag ju även ha att demonstrera stålsickling på nu.

Väl framme så möter jag en gubbe som precis har kört och han var lite besviken över spåren ute på ängen. Men när jag drar iväg så känns det kanon men det är mest i början det är rätt bra. Väl ute på ängen, precis som han sade, så var det lite sämre. Att spåren var lite sladdriga och kanske lite mjuka gör ju inte så mycket då det är platt. Då är det värre att stavarna bara åker ned i snön. Och diagonalar man och ena staven plötsligt försvinner så är det lite svårt.

Men det blev iaf ett helt långt var på dryga 6,5 km och sedan ett kort var på elljusspåret som är ca. 1750 meter plus den lilla biten upp till parkeringen förstås.

Nu tog jag inte ens av mig skidorna när jag passerade vägen. Är det så det blir när man har skaffat nya skidor? Då är man inte lika noga med de gamla! ;-)

Rent skidåkningsmässigt så frös det under lite grand men när det fäste så fäste det bra och jag kunde köra rätt bra rent tekniskt. Får jag bara lite mer flås och går ned lite i vikt så skall jag nog kunna utmana Lasse och Hasse ordentligt om KM-titeln.

Av Niclas Bernhardsson - 20 januari 2010 20:18

Ja, det höll jag ju nästan på att glömma! Jag blev ju "Dagens Mästare" idag. Ni som har följt bloggen lite grand vet säkert att det är kortspelet på mitt jobb det handlar om. Den som vinner dagens sista giv blir alltså Dagens Mästare.

Och varför "skryta" om det här? Jo, eftersom Magnus med största sannolikhet glömmer bort alla sjuttioelva gånger jag vinner, nåja, så får det här bli mitt lilla klotterplank som jag kan gå tillbaka till! ;-)

Idag hade vi förresten en liten diskussion om hur yacht uttalas och jag hävdar bestämt att det uttalas jåt eller kanske lite mer utdraget - jååt. Conny-boy började och köra med ett kort uttal vilket fick mig att bli lite fundersam. En del andra körde med att det skulle vara jaat eller bara som det ser ut att uttalas - jacht

Kanske står det med på susning.se? *springer och kikar*

Nja, jag fick väl halvrätt då och Connie helrätt för det står jått och det var så jag menade i första läget. Men vi slog de andra som hade alla möjliga förslag. Jag? Jag har sällan fel! ;-)

http://sv.wikipedia.org/wiki/Yacht


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards